Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice je bival kdo na pašmanu v hiški soline..( robinzon varianta)??

je bival kdo na pašmanu v hiški soline..( robinzon varianta)??

ker je v terminu, ki ga imamo še prosta, me zanima, če je kdo že bival tam.predvsem me zanima..kakšni so dostopi v vodo..razumem, da gre za divje, ampak da niso same skale..skale.

za to sprašujem

Pozdravljen,

bil sem na tem delu peš.
Kakor se spomnim je na tem mestu več his in tudi restavracija.
Kamor hodi veliko ljudi iz jadrnic zasidranih v zalivu in ljudi , ki pridejo z avtomobili.
Robinzonsko je samo to, da nimaš elektrike in vodo omejeno.

Jaz te hiške ne bi najemal, ravno zaradi hrupa…

Drugače pa hiske > 25 in 10-22 so ok izbira.

najlepša hvala za inf:)…ne, potem je bolje, da ne najemamo..ker če hočem hrup..lahko grem kamorkoli drugam….ker sama ne poznam pašmana, niti ne vem kje in kako iskat..mogoče vi veste, kje so uvale ali prostori, kamor se splača iti zaradi samega miru?…hvala:)…ostale hiške, ki mi jih priporočate so v tem terminu zasedene..na voljo imamo potem še korčulo..ampak je malo daleč.

Swan,
prijateljica je bila, nikoli več. Točno tako, kot je napisal Pašman. Dodaten problem je še to, da je bilo v morju polno fekalij, ki jih spuščajo jadrnice, ki se zasidrajo v zalivu.

Tud mi hodmo na pašman na miren kraj, senca na plaži, mivka v vodi….ni gužve…ampak smo v naselju. Ravno ta domačin kamor mi hodimo ima tud eno kamnito hišo v Solinah na pašmanu, ki jo oddaja preko agencije in tudi sam.

Šli smo pa z avtom in potem še peš na tisto stran , kjer so kao robinzonske počitnice… to je proti odprtemu morju.
Tako kot pravijo…. čez hrib se pelješ počas po slabši makedamski, kamniti cesti in ko prideš na drugo stran, vidiš celo naselje novih hiš vse lepo tlakovano iz kamna in tudi marmorja, svetilke ob cesti, v naseljih na pašmanu vidiš tako lepo zrihrtane hiše in urejena dvorišča.. .
ni bilo niti malo podobno kakšnim robinzonskim počitnicam, kot si mi predstavljamo ha-ha-haaa
Še tiste kamnite stare hiše, ki so še ohranjene, jih je zelo velik na kupu.. skratka vse imaš tam tudi vode dovolj, ti jo pač pripeljejo, če je rezervoar prazen, poln zdrži cca mesec in pol. Ostalo je pa več ali manj na plin.

No, kot so omenili, je tam tudi veliko manjših zalivčkov in tam je je vse polno raznih jadrnic in jaht, tudi čez 30 če je le malce večji zaliv… pol si predstsavljaš kako je….
skratka ne morš verjet, dokler ne vidiš na lastne oči, pa sem prej zelo velik slik prek googla poiskal in pogledal, pa me je resnično stanje še vedno zelo presenetilo seveda v negativno smer, kar se tiče robinzona.

sem še enkrat pogledal on ima hišo v zalivu Landin, tam so starejše prerihtane hiše in mislim, da z avtom ne moreš priti čisto do hiše…

Zaliv Soline…tam sem pa videl, kot sem že prej opisal celo naselje novih hiš in v zalivu preko 30 jadrnic :)))

me je minilo..sem že rezervirala na korčuli..pa bo kar bo:)

Midva sva bila prejšnje leto tam – hja, hišice, ki jih oddajajo so preblizu restavracijem – ki je imela definitivno najboljšo ribo sploh!, Ne morem rečt, da je bilo strašno hrupno – včasih je malo zavelo po ribah, to pa tudi vse. Bolj so hrupni kaki z barkačami v zalivu, ki mislijo, da so sami na svetu….

Ampak je Korčula boljša izbira – voda in pokrajina je lepša. Soline imajo nikakvo plažo.

Zdravo
Mene glih tko zanima glede tega pasmana (robinzon), ce je bil kdo v apartmaju dvi sestici

Soline so sicer solidne; obupen je dostop – makadam zelo slab in ozek, da podrsaš avto;
drugače plavat se skoraj ne da – ladjice vsepovsod; vsa čast lastniku, ki se maksimalno potrudi.
Imam občutek, da je tam najlepše izven high sezone, ko ni jadrnic…

Mene pa zanima, ali je kdo bil na Pašmanu in sicer v majhni kamniti hiški 2 km od Tkona proti kampu Sovinje.

Kako je bilo, kakšna je hiška, kakšna je plaža…. skratka vaša mnenja.

Hiško imenujejo Casa Vecchia… link http://www.islandcottagecroatia.com/en/details.aspx?id=23691-K2

Hvala

bili

2 leti zaporedoma smo dopustovali na otoku nasproti Pašmana, na otoku Žižanj. Vsako leto v drugi hiši, bilo je fenomenalno. Cel teden nismo videli skoraj nobenega, razen mimoidočih na jadrnicah-še teh je bilo bolj malo, da smo prišli do svežega kruha smo pa pešačili cca.30 minut, saj se pri nas barka-market ni mogla ustaviti zaradi nizke vode. V glavnem, najlepši dopust, super hiške, super lastniki!

a je kdo bival v hiški Cvita na otoku Pašmanu? Mi gremo letos prvič na robinzonski dopust, pa me zanima kako je.

Pozdravljeni,

prav tako mene zanima, ali je kdo že bival na Pašmanu v hiši Vesela – robinzonske počitnice.
Malce me zanima kakšna je okolica oz bolj natančno, koliko je sosedov je v bližnji okolici?

Hvala!

lp

Pozdravljeni zanima me ali je kdo dopustoval v tako imenovani robinzor različici na Pašmanu (lastniki hiše so družina Benčić).
Hvala za odgovore

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close