Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Je bilo že kateri žal…

Je bilo že kateri žal…

da je pustila svojega fanta čeprav nikoli več ni tako dobro seksala kot z njim? Se zavedam da je velikost, debelina, čas in spretnost ki jo ima moj fant bolj redka zato ga nočem izgubiti

To si mislila bolj na njegovo denarnico,a ne…ostalo je izmišljeno…

Če je bivši, je neki že moral bit da je bivši, seks pa razlog za to zihr ni bil. Tud če je bil dobr je.bač, me to po razhodu več ne zanima. Je potem tud z naslednjim dobr, al pa še boljši. Sej imava oba usta, oba znava govort, se znava pogovarjat in tako oba veva kaj je komu všeč, da je potem seks suprca.
Da ga pa zarad tega ker je dobr je.bač ne bi pustila? Ja itak, mi je kaj druzga tud full pomembn, še celo bolj kot sam seks.

Koga ali česa nočeš izgubiti? Fanta ali “njegove” velikosti in debeline?

Kaj seč udite d.rkači. če je mlada in živi pri starih, jo valjda zanima debelina batine, ne denarnice, mlade punce ne rabijo keša, ker imajo pr starših komoditeto..

Kaj se čudiš d.rkač. Nisi več mlad in živiš pri starih.
Kok imaš dolgega in debelga pa me ne zanima.

Pa dobro drkoti ni me zdaj treba po celem forumu preganjat…Babe so zunaj, alo..

Se govori po kuluarji, da si sexy boy.

Lahko sem kar hočem. Ti si še vedno na suhem phahahahaa…

Koga ali česa nočeš izgubiti? Fanta ali “njegove” velikosti in debeline?
[/quote]

tiste druge stvari

Če je bivši, je neki že moral bit da je bivši, seks pa razlog za to zihr ni bil. Tud če je bil dobr je.bač, me to po razhodu več ne zanima. Je potem tud z naslednjim dobr, al pa še boljši. Sej imava oba usta, oba znava govort, se znava pogovarjat in tako oba veva kaj je komu všeč, da je potem seks suprca.
Da ga pa zarad tega ker je dobr je.bač ne bi pustila? Ja itak, mi je kaj druzga tud full pomembn, še celo bolj kot sam seks.
[/quote]

ja lej s pogovorom te on lahko npr. začne vlečti za lase itd nemoreš pa s pogovorom spremeniti velikost debelino in koliko časa bo zdržal

Najboljši so dolgi, debeli in v postelji veseli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close