Je bil kdo v kratkem v Grčiji v hotelu all incl., v katerem, izkušnje? ;)
Bila štirikrat v Grčiji, hrana dobra, sploh njihova domača (izven hotelov), nobenih prebavnih moten,j niti še nisem slišala, da bi jih kdo imel zaradi grške hrane.
Kar se mene tiče, je all inclusive v Grčiji brez veze – razen če ima človek namen cel dan se valjat okoli hotela. Kjerkoli sem še bila do sedaj, je toliko za videt, da je treba it malo naokoli, spotoma pa še pokušaš kakšne lokalne dobrote.
Midva sva imela v Grčiji v hotelu vedno samo zajtrk, jedla pa po kakšnih lokalčkih med potepanjem naokoli.
Nisi povedala kam sploh gresta.
All v grčiji NI to kar je v Turčiji ali v Egiptu. Je občutno slabši.
Mi vedno pijemo vodo iz pipe in nikoli ni bilo nobenih težav – res pa je da ne pijemo ledenih napitkov, ki so v večini krivi za take zadeve ( tudi v Egiptu je glavni vzrok drisk pitje mrzlih pijač. Telo je pregreto in mrzla pijača povzroči tak šok, da pač pride do težav )
V Grčiji je tisoč in ena možnost izletov. Od agencijskih SLO, hotelskih, lokalnih in seveda samostojnih raziskav.
Bila sva na Kreti, na Rodosu in dvakrat na Santoriniju.
Imen hotelov se res ne spomnim, na Rodosu je bil čisto ob mestu Rodos, se je dalo it zvečer lepo peš v mesto na sprehod.
Na Santoriniju obakrat v Kamariju.
Na Kreti v kraju Gouves (ni bila ravno najbolj posrečena lokacija, če bi (bom) šla še kdaj, bi si izbrala rajši južno obalo ali predel okoli Chanie).
Kam sva hodila – na Kreti in Rodosu sva imela nekaj dni avto, se vozila naokoi in pač spotoma, ko je bila prilika, tudi kaj pojedla, zvečer pa v mesto, kjer je polno lokalov. Santorini je pa tko majhen, da avta skor ne rabiš, kamari je pa itak ena sama promenada in lokal pri lokalu.
Grčijo je treba malo aziskovat izven hotelov in hotelskih plaž 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.