Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je bil kdo na delavnici od Ogorevca o karmični diagnostiki

Je bil kdo na delavnici od Ogorevca o karmični diagnostiki

Kot pove naslov, se je kdo udeležil njegove delavnice in kako se vam j zdela? Kakšne izkušnje imate?

Ponujam harmicno diagnostiko za pol Ogorevceve cene, vabljeni!

Efekt bo namrec po obeh seansah enak.

Sem bila pred več leti. Čisto zanimivo, a nič pretresljivega. Njegove knjige sem rada prebirala, tudi on mi deluje pošteno in ima veliko znanja.
Me je pa na delavnici močno motilo, da smo se med meditacijo morali držati za roke. Saj mogoče so energije res boljše, ampak jaz se nerada dotikam neznanih ljudi. Je bilapa takrat na delavnici neka starejša ženska, njegova pomočnica, ki pa nam je šla večini na živce, kot smo si po ovinkih povedali.

Kako se je kaj klicala?

Kako se je kaj klicala?
[/quote]

Imena se ne spomnim, naj bi bila pa Poljakinja, ki že dolgo živi pri nas. Tam med 40 in 50 let naj bi imela.

Tebe priporočam zaradi zdrave, poštene logike.

On ima te delavnice na Ižu. Je bila kolegica in je rekla, da ni bilo nič posebnega.

A ni v “penziji”?

A ni tista starejša gospa, ki slabo izgleda, njegova soproga? Malo slabo slovensko govori? Pa malo zanemarjena je videt. Očitno Marjanova karminčna….., karkoli že, nanjo ne vpliva!

Čez take delavnice imajo največ za povedati ljudje, ki se ne spoznajo na tematiko.
Ko enkrat dobro obvladaš, pa komentiraj.

Bila sem pred leti, samo ko mora človek biti že izurjen meditant, da sploh pride v svojo podzavest do omejujočih vzorcev. Šele ko najdemo vzrok, ga je možno razgraditi. Tudi za razgradnjo vzorcev je potreben uvid, ki ga pridobimo z veliko vaje.
Po mojih izkušnjah spada karmična diagnostika med najboljše tehnike osvobajanja težav, ker izkoreninimo vzrok.

Čez take delavnice imajo največ za povedati ljudje, ki se ne spoznajo na tematiko.

Bila sem pred leti, samo ko mora človek biti že izurjen meditant, da sploh pride v svojo podzavest do omejujočih vzorcev. Šele ko najdemo vzrok, ga je možno razgraditi. Tudi za razgradnjo vzorcev je potreben uvid, ki ga pridobimo z veliko vaje.
Po mojih izkušnjah spada karmična diagnostika med najboljše tehnike osvobajanja težav, ker izkoreninimo vzrok.
[/quote]
Kukr bi reku Marjan: sam morš rešit svoje težave. To bo nasvet! Drgač pa avre pa šavre! Sam še mal gnarja zraven!

[/quote]

Ah bla bla bla, sej lahk da deluje, ampak samo zarad psiholoskega placeba, dej ti raje kako resno strokovno knjigo preberi.

A ni tista starejša gospa, ki slabo izgleda, njegova soproga? Malo slabo slovensko govori? Pa malo zanemarjena je videt. Očitno Marjanova karminčna….., karkoli že, nanjo ne vpliva!
[/quote]

irma bembić kar dobro izgleda, po sedemnajstih operacijah…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close