Je bil kdo na delavnici od Ogorevca o karmični diagnostiki
Sem bila pred več leti. Čisto zanimivo, a nič pretresljivega. Njegove knjige sem rada prebirala, tudi on mi deluje pošteno in ima veliko znanja.
Me je pa na delavnici močno motilo, da smo se med meditacijo morali držati za roke. Saj mogoče so energije res boljše, ampak jaz se nerada dotikam neznanih ljudi. Je bilapa takrat na delavnici neka starejša ženska, njegova pomočnica, ki pa nam je šla večini na živce, kot smo si po ovinkih povedali.
Čez take delavnice imajo največ za povedati ljudje, ki se ne spoznajo na tematiko.
Ko enkrat dobro obvladaš, pa komentiraj.
Bila sem pred leti, samo ko mora človek biti že izurjen meditant, da sploh pride v svojo podzavest do omejujočih vzorcev. Šele ko najdemo vzrok, ga je možno razgraditi. Tudi za razgradnjo vzorcev je potreben uvid, ki ga pridobimo z veliko vaje.
Po mojih izkušnjah spada karmična diagnostika med najboljše tehnike osvobajanja težav, ker izkoreninimo vzrok.
Čez take delavnice imajo največ za povedati ljudje, ki se ne spoznajo na tematiko.
Bila sem pred leti, samo ko mora človek biti že izurjen meditant, da sploh pride v svojo podzavest do omejujočih vzorcev. Šele ko najdemo vzrok, ga je možno razgraditi. Tudi za razgradnjo vzorcev je potreben uvid, ki ga pridobimo z veliko vaje.
Po mojih izkušnjah spada karmična diagnostika med najboljše tehnike osvobajanja težav, ker izkoreninimo vzrok.
[/quote]
Kukr bi reku Marjan: sam morš rešit svoje težave. To bo nasvet! Drgač pa avre pa šavre! Sam še mal gnarja zraven!
[/quote]
Ah bla bla bla, sej lahk da deluje, ampak samo zarad psiholoskega placeba, dej ti raje kako resno strokovno knjigo preberi.
Forum je zaprt za komentiranje.