Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek je aljaž farasin (eroika) še poročen?

je aljaž farasin (eroika) še poročen?

je aljaž farasin iz eroike še poročen ali je ločen?

a ve mogoče kdo od vas?

Kaj te to briga pička nepotešenea zalizovalska?

ja pač vprašam, me čisto tako zanima. menda ni prepovedano.

Kaj maš za spraševati ali je poročen ali ne???!!!! Kaj te to briga?! Bi ga naskočla? Si nopetešena? Si tako išče deca???!!! Da te ni sram!!!

si malo umsko fu*njena ali ja?

Bi rekla, da si prej ti glede na to, da na javnem forumu sprašuješ, če je nekdo poročen ali ne da bi ga lahko potem zalezovala! Sram te je lahko! Zakaj drugega pa sprašuješ, če je nekdo poročen ali ne????!?!!!?!??!???! Si fukjena? Prizadeta? Omejena???

ej, waw, plosk plosk. pogruntavščina meseca, ne, popravljam, leta!

če jaz za nekoga vprašam, če je samski ali ne, to TAKOJ pomeni, da ga hočem za prvim vogalom zalizat in divje poseksat…

če vprašam deca: ej, a je tvoj bratranec poročen? dobim za odgovor, da sem prasica, ki hočem pojahat njegovega bratranca.

ej, odlično si to pogrunala. res. čestitke.

Potem pa povej zakaj te ZANIMA ALI JE TA TIP POROČEN???!!!! Tercialka zarukana!!! To je isto kot bi jaz vprašala, a mislite, da je Borut Pahor DOBER FUKAČ???!! Kaj je to važno?? KAJ???? Kr neki!!!!! Pejt zdj hitr še svoje tercialkaste prijatlce vprašat ali je ta tip poročen ali ne!!! Al te je strah, da ti ga bodo prevzele, ker s tako kot si ti se itak družijo same budale!!!!

Poudarek , ki se mi zdi pri avtoričinem postu sporen je , če je ŠE poročen.
Kot da očitno ve , da je v razmerju , če pa slučajno ni več , pa navali narode…..
Jaz tako vidim to njeno bolano radovedno spraševanje….

Ne bi verjel, če ne bi tu na mon bral dvojno moralo. Ko je bil na vrsti oni radijski centrski ločevalec, ki dela reklamo za lidl, je bila pa cela razprava. Ne vem, komu je kaj bolj za pripisati v določenih efektih, ko vas kaj trka.

ma veš kaj ddad, s temi blesavimi komentarji poveš največ sama o sebi. debata s tabo z moje strani je zaključena, izvoliš pa še naprej debatirat sama s sabo.

in vprašanje ni nič drugačno kot če bi vprašala, če je janša še poročen ali je ločen ali je kaj. ali pa pahor, al pa sosedov francelj.

ampak… če človek stopi mački na rep, ta zacvili.

Baje, da ga dečko precej “sračka” in da ga je žena 2x vzela nazaj… tretjič pa ne bo. Tako je, če si majhen, na pol plešast in svoje komplekse zdraviš na račun družine. Pokvarjen svet…

Mucek, ni potrebe, da si tako grob. Sem pa tudi jaz slišala, da ima Aljaž rad skoke čez plot.

Dejte tisti k mate tok za sprasevat ali je porocen ali ne najprej svoje probleme rest, ne pa da se ubadate s takimi stvarmi. Aljaz ima svoje zivljenje in verjetno sam dosti dobro ve kaj se v njem dogaja in zakaj je prislo do dolocenih stvari. Nevem kaksne koristi imate od vsega tega obrekovanja?

Drugace pa dadd, mislim da ce nekdo vprasa ali je nekdo porocen to se ne pomeni da bi ga rada naskocila na vsakem vogalu. Mislim da je tako napadanje tukaj res odvec, vse se da obrazloziti z besedami ki niso tako primitivne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close