Jaz pa svoje tašče ne dam!
živjo
sem mamica dveh otrok. en je tri leta in drugi tri mesece. sploh si ne znam predstavljati kaj bi brez tašče.
ob rojstvu drugega dojenčka je prveha skos vozila v vrtec, kuhala mi je, najraje bi še pospravljala…
res da gospodinstva nimava skupaj, če se skregava vsaka malo potrpi pa gremo dalje.
res je super tašča in ona tud ve da jo cenim, spoštujem pa tudi to da je moja mami dobra tašča do moža,
ko bom nekoč jaz tašča bom super tašča, ker vidim koliko meni pomeni da je vredi.
lepo se imejte in ubogajte tašče in priporočam da pazite kdaj bo polna luna ker je lahko ojoj.
Nekateri zivimo s tasco, pa ne zastonj, vse krijemo sami, pa se vseeno mi gre na zivce, ker tasca nama s partnerjem najde vsaj enkrat tedensko delo, ki se ga njej ne da opravljati, naj omenim, da js hosim se vseeno v solo in se mam ogromno za ucit, imam tut delo v svojem stanovanju, ce pa ze imam kdaj malo pavze se pa rada malo spocijem. In ni mi vsec, da mi narekuje kaj moram delat, z veseljem, ko skupaj pojemo kosilo ji pospravim posodo, ce rabi kaksno pomoc ji pomagam, kot ostali delam okoli hise, pa znotraj nje, vedno ji kaj pocistim, posesam, kdaj pa kdaj skuham. Na zivce mi pa gre, da ona dela nekaj, kar njo veseli js morem pa v svojem prostem casu delat to kar se njej ne ljubi.. Naj omenim, da ne hodi v sluzbo in ima casa na pretek, doma je ze od prvega vala korone, js sem pa vseeno se poleg sole vsak dan delala do konca oktobra. Poleg tega mi ni vsec, da ko js izrazim svoje mnenje je pa vedno vse narobe in ga sploh ne sprejme ampak me kvecjemu napade, da to nemore bit tako in da naj ne govorim, ce nevem, da nemorem met mnenja, ce ne spremljam stvari (kot da ona seveda ve kaj js v svojem prostem casu spremljam?)
No, sedaj pa sem se spomnil enega pregovora, ki kroži tle okolinas. In pravi ” stanovati moreš toliko vstran od tašče, da si more le ta, ko gre na obisk k vam, vsaj copate sezut in obut čevlje. Hehehe, ko sem to slišal, se nisem mogel, da se ne bi krohotal. Iz tega lahko naredimo marsikateri vsak sam nek izvleček.
Forum je zaprt za komentiranje.