Jaz pa rabim eno pomoč
Ojla!
Težko je ocenit, kaj kupiti osebi za katero pojma nimam kdo je.Punca je stara 18 let, tako, da plišaste živalce in sladkarije odpadejo:)Mogoče je rada urejena, se modno oblači, da bi kupila kakšno modno oblekco?rada bere mogoče?ima kakšen hobi?težko je to…jaz vem pri sebi, da sem najraje imela ko so mi dali denar, da sem si potem sama kupila točno to kaj sem hotela.Težko je kupiti najstnicam, ko še tako same nevejo kaj bi mele:)
p.s. moj nasvet- daj ji denar in si bo zbrala sama kaj se ji dopade
Ne vem kakšne interese ima tvoja nečakinja, kakšna je po karakterju. Mogoče kakšen bon za obisk kakšnega lepotilnega salona za celotno prenovo telesa (to je trenutno kar popularno), če pa je nagnjena k ekstremnim športom mogoče kakšnem skok s padalom, vožnjo s tandemom, ali če še nima izpita za avto mogoče da ji plačaš par ur, …drugo mi trenutno ne pade na pamet
Lp, Sunny*
Denar sicer ni slaba zamisel, a na to človek kaj hitro pozabi, ti pa bi verjetno želela, da ji ostane vsaj nekaj časa (če ne zavedno) v spominu kaj?
:-))
Če imaš kakšne njene fotografije, kupi majhen tanjši albumček (lahko tudi kak dnevnik, ki ima trde liste), prilepi zanimive fotografije, na katerih je sama, še kot majčkena deklica, ali pa sta skupaj, kakšna družinska,… zraven dodaj zanimive in malce smešne komentarčke, lepe želje in voščila,… lahko dodaš tudi kakšno svojo slikico,… ali pa prilepiš še kakšen kamenček, deteljico, suhi listek ali kaj podobnega in dopišeš, da je za talisman in kaj ji bo prinesel… zagotovo bo to darilce, ki ga bo hranila, hkrati pa se ga izjemno razveselila…
Mene je zelo razveselilo darilo spust s kajkom (cca. 5000SIT). Mogče je tudi ona navdušena nad kakim adrenalinskim športom?
Oblačila se mi ne zdijo dobra ideja. Jaz sem že večkrat kaj dobila pa se je ponavadi zgodilo, da mi sploh ni bilo prav ali preveliko ali premajhno, pogosto mi tudi ni bilo oblačilo všeč. Sicer je grdo tako govoriti, ampak ni priejtno dobiti darilo, ki ga ne rabiš.
Forum je zaprt za komentiranje.