Jaz pa mislim o Petrolovi odločitvi tako
Meni je vseeno, če zaklenejo ročke in če ne smeš tankat niti, če plačaš zunaj s kartico, ker niso edini. Bom pa šla drugam. Zdi se mi dobro, da so spremenili odločitev in spuščajo noter vse tudi tiste brez pctja, ker vem, da nekateri od njih jemljejo še veliko več kot le bencin in da ima mnogo podjetij njihove plačilne kartice s katerimi plačujejo dostavljalci. In ker vem, da so v marsikaterem manjšem kraju na voljo le oni, ni Mola, OMW, … Ne zdi pa se mi pravično, da se lahko oni tako odločijo kljub odloku, ki bi naj veljal za vse enako, da jim ne bi upadel promet. Kaj pa Telekom, Bigbang, Tedi, C&A,…? Kaj pa gostilničarji? A vsi ti bodo pa morali spoštovati in plačati kazen, če se ne bodo pokorili? To pa mi ni všeč. Promet bo upadel vsem, ne le Petrolu.
Bobu bob, 16.09.2021 ob 08:05
Začnite bojkotirat Petrol črpalke pa se bodo takoj začeli drugače obnašati. Tudi njih najbolj boli tam kjer najbolj boli, pri denarju.
Ja pa saj oni so spremenili, spuščajo not brez pctja. Ampak zakaj oni lahko, veliko drugih pa bo propadlo. Zakaj je Petrolu dovoljeno kršit odlok brez kazni, drugi pa ga morajo spoštovat ali pa plačat 5.000-100.000€ kazni?
skiro, 16.09.2021 ob 08:11
Ja pa saj oni so spremenili, spuščajo not brez pctja. Ampak zakaj oni lahko, veliko drugih pa bo propadlo. Zakaj je Petrolu dovoljeno kršit odlok brez kazni, drugi pa ga morajo spoštovat ali pa plačat 5.000-100.000€ kazni?
Petrol je gigant, v katerem ima država še kako veliko vpliva! Morda je njim zato dovoljeno, kar drugim ni.
Sicer mene osebno ne gane kaj dosti, tankam na avtomatu in ne na Petrolu.
skiro, 16.09.2021 ob 06:58
Meni je vseeno, če zaklenejo ročke in če ne smeš tankat niti, če plačaš zunaj s kartico, ker niso edini. Bom pa šla drugam. Zdi se mi dobro, da so spremenili odločitev in spuščajo noter vse tudi tiste brez pctja, ker vem, da nekateri od njih jemljejo še veliko več kot le bencin in da ima mnogo podjetij njihove plačilne kartice s katerimi plačujejo dostavljalci. In ker vem, da so v marsikaterem manjšem kraju na voljo le oni, ni Mola, OMW, … Ne zdi pa se mi pravično, da se lahko oni tako odločijo kljub odloku, ki bi naj veljal za vse enako, da jim ne bi upadel promet. Kaj pa Telekom, Bigbang, Tedi, C&A,…? Kaj pa gostilničarji? A vsi ti bodo pa morali spoštovati in plačati kazen, če se ne bodo pokorili? To pa mi ni všeč. Promet bo upadel vsem, ne le Petrolu.
Zato bi se pa mogli vsi upret in ne dopustit, da tako delajo z nami.
gtet, 16.09.2021 ob 10:13
Če se ne bi razburjali ves čas, bi mogoče uspeli prebrat, da Petrol NE spušča notri brez pct. Samo točilna mesta so odklenili, za noter pa še vedno potrebuješ pct. Ali pač točiš tam, kjer je avtomat za plačilo zraven.
torej si natočiš ne smeš pa it not plačat? ha ha ha ja vredu no
hih, 16.09.2021 ob 10:34
torej si natočiš ne smeš pa it not plačat? ha ha ha ja vredu no
Kakor kje. Kot sem napisal, nekatere črpalke imajo avtomat za plačilo. Druge imajo blagajno zunaj. Večina jih ima okence ob blagajni, skozi katerega plačaš. Ni vse tko, kot paničarji tukaj predstavljate.
Forum je zaprt za komentiranje.