Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jaz nisem s tega sveta

Jaz nisem s tega sveta

Nenavadno čuden občutek, da ne spadam sem.

Kot, da sem tujka z oddaljenega planeta, ki sem se po pomoti rodila v napačen svet …

Še kdo tak in zakaj?

Pozdravljena!
Ja velikokrat se človek tako počuti. To pa verjetno zato, ker ima človek drugačne poglede na določene stvari, situacije, kot pa večina ostalih ljudi (pa to ne pomeni, da nima prav!). Ja veliko je čudnega folka, včasih je pač čuden tudi vsak po svoje. In zakaj imaš ti takšen čuden občutek, da ne spadaš sem?
Lp

Jst sem tudi alien. Iz katerega konca galaksije pa si?

Da, še ena s podobnimi občutki.

Če doživljaš orgazem, nisi od drugega planeta.

Vedno bolj se mi dozdeva enako. Vedno več je stvari, ki jih enostavno težko razumem. Pa ne gre le za aktualna družbena dogajanja.

Vedno so me imeli za drugačno in nekaj posebnega. Kjerkoli sem sem nehote v središču pozornosti. Potem pa se je to dogajalo tudi v tujini, včasih sem imela občutek, da me opazujejo kot ljubkega E. T jčka.

Ja tudi pogovarjam se z navideznim osebami, ko sem bila mala sem si izmislila svojo pisavo in tako pisala dnevnik.

Vem, da imam posebno nalogo na Zemlji, sam še ne vem kakšno.

Zanimivo! Če daš mail, ti tam kaj več napišem. ..ker se bojim piranh, ki bodo napadle, če kaj ne napišeš tako kot one mislijo 🙂 Lp

Odgovor na objavo uporabnika
nekdonekje657, 04.11.2021 ob 00:05

Zanimivo! Če daš mail, ti tam kaj več napišem. ..ker se bojim piranh, ki bodo napadle, če kaj ne napišeš tako kot one mislijo 🙂 Lp

Tole Je šele nevarno.

Punca rabi psihiatra, dobila bo pa neko zasebno sporočilo od kdo ve koga.

Anonimno 567, 04.11.2021 ob 07:04

Tole Je šele nevarno.

Punca rabi psihiatra, dobila bo pa neko zasebno sporočilo od kdo ve koga.

Evo prvo piranho. ?

Zakaj psihiatra? Ker ni sprogramirana in zavedena tako kot večina ovc, ki živi v  svetu laži in verjamejo v 2000 letne pravljice …

A to je pa zdravo?

na ta svet pridemo samo zato, da lahko 40 let hodimo v službo, plačujemo davke in zdr.zavarovanje. v penziji pa odštevamo dneve do odhoda. beda.

Prva se je že javila, 04.11.2021 ob 07:18

Evo prvo piranho. ?

To isto predvidevam, da bo izvedela v zasebnem sporočilu. Voda na čigav mlin je to? To niso heci. Najmanj kar tak človek rabi, je nek strokovnjak, ki to ni.

Kdo pa bi se sploh ukvarjal s tem postom, če od tega ne bi imel kasneje koristi?

Predvidevam da bo šlo po poti – povejte mi več o sebi, zelo me zanima… kasneje pa bo prišlo do tega – lahko vam pomagam, samo dajte mi 100e?

Pogovarjajte se z njo javno, če ji res želite pomagati. Vrsto pomoči pa naj izbere vsak sam.

Anonimno 567, 04.11.2021 ob 09:00

To isto predvidevam, da bo izvedela v zasebnem sporočilu. Voda na čigav mlin je to? To niso heci. Najmanj kar tak človek rabi, je nek strokovnjak, ki to ni.

Kdo pa bi se sploh ukvarjal s tem postom, če od tega ne bi imel kasneje koristi?

Predvidevam da bo šlo po poti – povejte mi več o sebi, zelo me zanima… kasneje pa bo prišlo do tega – lahko vam pomagam, samo dajte mi 100e?

Pogovarjajte se z njo javno, če ji res želite pomagati. Vrsto pomoči pa naj izbere vsak sam.

MA kaj a res.

Ti pa jo pošiljaš h psihiatru. A to je pa ok? Prva Piranha v vrsti. Nimaš pravice soditi druge, najmanj pa o njeni odločitvi. Sram naj te bo. Kdo pa je pisal o kakšnem denarju, samo to ti gre po glavi in žigosati ljudi za psihiatrijo. Pokvarjena piranha.

Tudi jaz imam neštetokrat občutek, da nisem s tega planeta.

tkole tole, 04.11.2021 ob 07:30

Zakaj psihiatra? Ker ni sprogramirana in zavedena tako kot večina ovc, ki živi v  svetu laži in verjamejo v 2000 letne pravljice …

A to je pa zdravo?

Točno tako!!! Bravo!

Jaz tudi ne. Imam obcutek, da sem na planetu opic.

Vsakdo je lahko psihiater!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close