Jaz-in-ti ali Ona-on ?
meni se pa dopisovanje v nedoged zdi izguba časa. s tem dopisovanjem si samo ustvariš neko sliko človeka, ki je lahko hudo daleč od realnosti, potem pa se po treh, štirih mesecih srečata, pa razočaranje
sem ženska, pa tega nisem hotela. neobvezna pijačka na začetku, da vidiš, s kom imaš opravka, ni noben bav bab.
In kje je napisano 4 mesece dopisovanja????. No jaz sem šla tudi z nekaterimi takoj na pijačo in je bila izguba časa, denarja…..dolgčasno do konca, če se z nekom dopisujes vsaj vidiš ali zna razmišljati ali mu je kdo drug izpolnil profil ali ima kaj inteligence v sebi. Vsaj nekaj mailov z vsebino pa mora zakrozit.
jaz sem mojega spoznala še na bivšem messengerju. takoj sem vedela da je drugačen in pogovor je takoj stekel v pravo smer, nesexualno predvsem. Po enem mesecu se mi je zdelo da je to to, ko sva se srečala je bilo tako domače kot nikoli poprej, nobenega sprenevedanja, igranja nekaj kar nisva in od tega je že 8 let in še vedno happy happy… tako da z dopisovanjem ni nič narobe, samo na začetku se losaj takoj takih ki ti ne potegnejo, tvoj občutek ti bo povedal s katero se vsaj malo splača it potem še ven. Pa aktiviraj vse prijatelje ali poznajo kakšno ki je samska, saj takih je polno, še jaz imam kar nekaj samskih kolegic pri 34 letih. kateri portali so zdaj aktualni nebi vedla, ampak kamorkoli greš bodi odkrit, odprt pa bodo same letele nate…
Glede na moje izkušnje je OO bolj ena žalost. Sicer nimam veliko izkušenj, pa tudi nekih slabih ali ful dobrih izkušenj ne, imam pa nekaj opažanj: imaš tipe, ki sami sebe pri 35, 40, 45+ let imenujejo fant (?!). Imaš takšne bolj meglene, ki ko te že vpraša za pijačo in odgovoriš z ja, naredijo cel projekt: ali bi lahko ta teden? no, lahko pa tudi naslednji teden, ali bi lahko tam? no, lahko tudi drugje, lahko naslednji teden? no, razen če bi si še malo pisala – omg, rekla sem ja, ali je tako težko rečt takrat in takrat ter tam in tam. Te mine. Imaš takšne, ki pišejo cele traktate o sebi in jih bolj malo zanima kaj o tebi, kaj šele srečanje. Te mine. Imaš takšne, ki ne reče ne bu ne mu, samo želim videti fotko, pošlji jo. Takšne, ki se jim svojega profila ne da niti izpolniti. Imaš takšne, ki iščejo samo “zabavo”. Pa tudi takšne, ki so obupani – jih začutiš in odbijajo. Imaš tudi takšne, ki bolj rabijo pomagačico na kmetiji kot žensko. Pa opazila sem zanimiv fenomen, moški z otroki bi raje imeli žensko brez otrok. Mene ne moti, če ima moški otroke od prej (jih sama nimam), in mogoče še razumem, da moški brez otrok ne bi imel ženske z otroki, ampak da pa moški z otroki ne bi imeli ženske z otroki od prej – to pa me preseneča.
No, pa da ne bom samo o slabih stvareh pisala: imaš tudi zanimive in čisto ok moške, s katerimi pa pač nekako stik zamre, ne pride do srečanja, simpatija ni obojestranska ali pa ni kemije.
Jaz sem svojega spoznala na Badooju. Šrot najdeš povsod, moraš narest selekcijo, naprej vsak sam pri sebi, kaj hoče, išče. Potem pa skozi sito spustiš tiste, ki se ti zdijo v redu. Imej dober profil, dve, tri luštne fotke, ne stare. Jaz nisem šla z nikomer hitro na pijačo, raje sem si vzela čas in nekoga malo bolj spoznala in če se mi je zdel vreden, da se dobiva, sva se, sicer pa ne. Spoznala sem jih kakšnih šest, vendar pri nikomur ni preskočila iskrica. Pri zadnjem pa, vendar je tudi pogovor, ki je trajal tri teden, preden sva se dobila, bil drugačen. Predvsem pa ni bil vsiljiv, tečen, ni hotel telefonske. To mi je bilo izredno všeč.
Forum je zaprt za komentiranje.