Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek jaz in on in moje dileme

jaz in on in moje dileme

Zdravo! Iščem kak nasvet, kaj bi vi storili v moji situaciji. Zapletla sem se s fantom. Ki je dobre 4 leta mlajši od mene (stara sem 24) in – vem da zveni plitko, ampak moram omeniti – ne ravno višek lepote. On bi rad da iz tega nastane resnejša zveza, jaz pa – no, ne vem kaj naj.
Poznava se že kar nekaj časa, skor 2 leti in zelo očitno (tako da so mu moji kolegi v šali dali celo vzdevek) sem mu bila všeč skor od začetka. Nisva bila ravno najbližja frenda, sva se pa kot skoraj soseda precej pogosto vidla in kakšno rekla. Pred dobrim letom je nek večer peljal v one night stand. Itak, obema je bilo jasno da se ne gre za nič več kot to, tudi njemu, kasneje sva se še precej hecala na ta račun. Mene je pa bilo kar malo sram, saj me vizualno sploh ni privlačil.
Kakorkoli, po spletu naključij sva pred nedavnim postala socimra v stanovanju. Vsi, ki tu živijo, so zelo povezana družba, takoj so me sprejeli medse in seveda smo se začeli stalno družiti. Tisti one night stand z njim se je kmalu ponovil in tokrat se ni končalo le pri tem in sedaj že nekaj časa tako bluziva. Jaz sem mu sicer dala vedet, da trenutno sploh nočem zveze (kar je zelo res, saj sem po eni lanski zelo ponesrečeni zvezi želela ostati dalj časa samska in malo uživati), da ne vem kaj to je in kaj narediti iz tega. Sicer zaenkrat to spoštuje, ampak mi je jasno, da me čaka in bom molgla kaj kmalu spravit svoje misli v red. Med drugim me odvrača to, da je več kot 4 leta mlajši od mene, to je pa že kar velika razlika. Čeprav razlike v razmišljanju ni tako opazne – sama sem baje malce bolj nezrela, njemu bi pa komot pripisala kako leto več, razen ko govori kaj o svojih starših / familiji, takrat opaziš, da je verjetno mlajši. Niti ne vem kaj naj si mislim o tem, da me na videz sploh ne privlači. Bolj me to, da se ‘ujameva’, razumeva v vsakem momentu, da so vse vsakdanje stvari zanimivejše, itd., sploh pa to, kako se on do mene vede. Šele sedaj prvič čutim, kako je to, ko te ima nekdo zares in iskreno rad, da te v nobeni situaciji ne bo pustil na cedilu, da mu je dan toliko lepši, že če sva skupaj, itd. Meni je sicer tudi krasno se družit z njim, ampak ne vem, če bom sposobna vračat to (prevečkrat sem bila na drugi strani take situacije) in če bo sčasoma vse skupaj pomenilo dovolj, da bom lahko odvrnila očitke okolice glede starostne razlike in vsega tega. Ampak hkrati se mi zdi, da če to, da me ima nekdo tako in zares rad zaradi tistega kar sem, prvič doživljam pri svojih 24ih, potem je to najbrž (vsaj zame) taka redkost, da se najbrž ne bo ponovilo. Nevem kaj naj. Res.

Označila sem ti del besedila “sama sem malce bolj nezrela”, s tem si povedala vse. Poišči si nekoga, ki je enako nezrel kot ti. Če je to ta fant, se bosta dobro ujela, če pa on ni tak, ga najbolje pusti pri miru. Sicer pa – pri 24-ih letih naj bi bile ženske že precej zrele, mnoge imajo že družino.

Si mogoče z njim le zaradi usmiljenja ?

Težko je biti z nekom intimen, če te ne privlači.

ponucaj kar ti pride na pot … pa tudi, če on misli, da je zveza “resna” … itak je zanj to samo to, da ga samo ON tebi vtika ☺
Če te tipček zadovoljuje OK – potem ne dajaj tačk narazen še drugim … sicer — saj si Babnica … ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne razumem, kako lahko nekdo spi z nekom, ki mu (vizualno) ni všeč večkrat zaporedoma?
Po kakšni logiki? Pa želodec potem moraš imeti dober…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne razumem, kako lahko nekdo spi z nekom, ki mu (vizualno) ni všeč večkrat zaporedoma?
Po kakšni logiki? Pa želodec potem moraš imeti dober…[/quote]
ti itak nimaš pojma kaj je to gajst, potrebnost, f.u.k.otožnost … ker ti pač ni treba zaradi sebe tega izvajati ☺
to je podobnen občutek kot biti “mentor” vajencu … da zmaguješ ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Iii kako da ne matjazko, pali jo njegova “ljubezen”. To je tisto, kar jo zadržuje, da ne vrže vsega v smeti, paše ji pozornost, lačna jo je in zdaj misli, če ne bo zagrabila bika za roge, da se taka priložnost več ne ponovi, še sama je zapisala to v zadnjem stavku.

Tudi, če se spravita v zvezo, bo to fail, ker ne bo temeljilo na pravih temeljih. On je morda res zaljubljen vate, ampak ti nisi vanj. Poleg vsega, kaj boš imela od tega oboževanja? Začelo ti bo najedat, že zdaj ne veš, ali ti je všeč ali ti ni, seksata, mutita… on tebi čustveno hrano, ti njemu širiš noge.

Ko se bo oddaljil, ti bo začel manjkat in “nenadoma” boš spoznala, da ga imaš rada. OMG zdaj pa govorim kot Sadni 😀 U glaunem, tace proč, bejba.

a ti nimaš nikogar, komur bi nastavila mednožje … da imaš čas, voljo … tukaj viseti? … OK kar se mene tiče imaš lahko tudi babo ☺
čizs … bejba naj se natika na to, kar ima na razpolago — ne pa, da je “nesrečna”, ker je NIHČE ne natika ☺

sorry, toda kaj bi rada od nas ?

mi ne mormo sprejet odlocitev in posledic za to s kom si spala in bi in ne bi…

pa samozavest ti pesa – da se povaljas kr tko mimo sebe, kr je bla prilika in ti ni blo mar s kom, sam da je akcija…varas sebe in druge…. punca pamet v roke !!

Glede starosti – popolnoma irelevanten podatek. Štiri leta je kot bi bila vrstnika.

In ne, pri 24 ne moreš reči, če sem šele zdaj doživela … potem mi verjetno nikoli več ne bo usojeno. Punca, ti imaš pred samo še 50 poskočnih let in potem še vsaj deset takih na malo bolj počasi. Pri 24 dajat take izjave.

Podobna situacija pri meni – pred leti.
Varnost, pozornost so prevladale in sva se poročila.
Danes hodiva na zakonsko svetovanje – pred ločitvijo.
Zakaj?
Iz resne osebe je postal otročji, brigalo še ga je samo za lastno korist, družina je postala ovira – kot da sva menjala vlogi.
Reši sebe in njega ter uživajta skupaj ter z drugimi, ko lahko, ampak brez obveznosti, obljub. Niti eden niti drugi nista odrasla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close