jaz bi pa tatoo
Jaz imam tudi zelo rada tatooje.
Imam 3.
Mačko na boku (moj talisman) velika je 4×2 cm.
Na hrbto sega od trtice do polovice hrbta v višino in od boka do boka v širino….keltska simbolika res lep.
Na roki nad komolcem okoli in okoli. Tudi keltska tematika.
Vse mi jih ne nardil Harih iz okolice Maribora. So unikat. On je drugače akademski slikar, ki se sedaj že veliko let bavi s tetoviranjem.
Za vse skupaj sem pa dala nekje 400€ po moje. Ampak imam popust.
Sedaj pa grem na posvet še za 4. Ta pa bo čez obe lopatici.
Jst bi tut!!!!!!
Se priklapljam kar pod tvoje vprašanje. Namreč, tudi sama se že dooolgo odločam, da bi se dala tetovirati. Imam že izbrano slikico, imam že izbrano mesto, samo odločila se še nisem. 🙁 Pa mislim, da bom spet prestavila na jesen, saj baje ne bi bilo dobro se preveč izpostavljati soncu. Zdaj pa je že tako lep sonček. Ampak se pa bojim, da bom jeseni spet pozabila na to in bo spet leto okrog in drugo leto ista pesem.
Jaz bi v okolici LJ ali v okolici Kranja. Ampak takega za zmeraj!!
LP
Jaz ga imam na desni lopatici, približno 15x20cm … in to krilatega konja (sliko sem narisala sama). Imam ga že … huh … 6 let … in vsakič ko ga pogledam mi je bolj všeč. :)))
Sicer se pa sedaj ogrevam za nov tattoo in sicer na desni roki, ko t neka ogrlica z tremi obeski … en rakec in dva vodnarčka … :=)) .. moji trije sinovi namreč. :))))))))))) Bomo videli če bo zadevo tudi uresničila. :)))
Un iz MB, ki dela le unikate ( čudovito riše) je Harih. Resnično lepe tatooje sem videla le od njega, estetske, natančne, skratka lepe.[/quote]
Ja res je umetnik… Moji so vsi narisai zame in prilahgojeni na telo, res so čudoviti ko slika.
Raje čakam malo dlje in grem k njemu in se posvetujeva in mi predlaga kaj ja in kaj ne..
Sicer je pa to moja stvar in mi je vseeno za razne “pametne” komentarje tukaj gor:)
Jaz sem tudi razmišljala, da bi si dala dat kaj na trtico … vendar me je minilo, ko sem videla, da ima to res že vsaka druga smrklja. Potem sem se ogrevala, da bi si dala delat kaj še na drugo lopatico … … pa mi ni bilo všeč, ker potem ta konj ne bi več tako izstopal. In nato sem se pa fajn ogrela za to oglico … sam se moram enkrat lepo vsest in jo narisat. Potem si moram dat to sliko nekam, kjer jo bom gledala vsak dan … in če mi bo po nekaj mesecih še vedno všeč, si jo dam naredit na roko. :)))
evo še link
http://www.tattoo-samo.com/
Bi se dalo dobiti številko od tega Hariha?
Do sedaj mi je tattooje delal en tip iz Slivnice pri Mariboru (ful kvalitetno in ugodno), sedaj pa mam enega zrisanega katerega se ne “upa” lotiti in je priporočil tega Hariha, številke pa nima…tako da bi lepo prosil, če ima kdo…
lahko kar tukaj ali pa na mail : kodrich@gmail.com
Najlepša hvala in lep pozdrav vsem.
Forum je zaprt za komentiranje.