Javna uprava cepit
Kdaj vam bo jasno, da niso vsi ljudje primerni kandidati za cepljenje, NISO PIKA!
To se je dalo že ugotoviti do sedaj.
To zdaj se cepi vse po vrsti, kot čreda v zakol, veliko ljudi ima takšne in drugačne diagnoze,
da ne govorim o prebolevnikih, ti se pa sploh ne bi smeli cepiti. PIKA.
Ni posluha za nič, samo cepi se, cepi se, cepi se,….
test353, 17.09.2021 ob 14:27
Kdaj vam bo jasno, da niso vsi ljudje primerni kandidati za cepljenje, NISO PIKA!
To se je dalo že ugotoviti do sedaj.
To zdaj se cepi vse po vrsti, kot čreda v zakol, veliko ljudi ima takšne in drugačne diagnoze,
da ne govorim o prebolevnikih, ti se pa sploh ne bi smeli cepiti. PIKA.
Ni posluha za nič, samo cepi se, cepi se, cepi se,….
Daj poduči nas, kdo ni primeren za cepljenje? Pa kake imate eni… Sprašujem se kako ste zdelali nižjo stopnjo OŠ.
Btc, 17.09.2021 ob 16:59
IN zakaj ti nisi primeren/a za cepljenje? A to ti je zdravnik povedal al Potrč? Morda Čordić, Anus Lićina?
Pa ne da bi se tebi mogla zgovarjat, ampak sem se cepila in se mi je moja nevrološka bolezen poslabšala. Ne bom v podrobnosti ampak zdravilo ni raziskano in celo nevrolog rekel, da ni raziskano kako bi vplivalo na te bolezni. No, pa jim jaz lahko povem kako. Spravili so me skoraj ob službo (trenutno zaradi poslabšanja ne morem delat), zdej mi bojo pa še odpoved dali, če se ne bom cepila. Pa to svet ni videl, ampak boli jih k… Kot pravim sem samo ena med mnogimi v tej ” vojni” ki se nam dogaja in ne pričakujem sočutja in razumevanja, sam bom pa naredila vse kar lahko. Vi pa ne bit bolj papeški od Papeža in tako pokroviteljsko spraševat. Takim se tudi rado sranje zgodi pa pol mogoče gledajo širše.
ena UPRAVA, 17.09.2021 ob 13:05
Kdaj pa šolniki?!
Cepili se bomo PRISILNO, ceprav kreteno v vladi govorijo prostovopjno. Oni se cepili NISO. Kljub temu bomo lahko ZBOLELI in to za HUDO obliko. Cepljeni bomo in kljub temu bomo NOSILI MASKE. Cepljeni 2 dozi in sledilo bo ponovno PRISILNO cepljenje za 3.dozo, lahko celo 10. dozo. Cepljeni se bodo mogli tudi PRISILNO testirat.
Kr tko, 17.09.2021 ob 17:21
Pa ne da bi se tebi mogla zgovarjat, ampak sem se cepila in se mi je moja nevrološka bolezen poslabšala. Ne bom v podrobnosti ampak zdravilo ni raziskano in celo nevrolog rekel, da ni raziskano kako bi vplivalo na te bolezni. No, pa jim jaz lahko povem kako. Spravili so me skoraj ob službo (trenutno zaradi poslabšanja ne morem delat), zdej mi bojo pa še odpoved dali, če se ne bom cepila. Pa to svet ni videl, ampak boli jih k… Kot pravim sem samo ena med mnogimi v tej ” vojni” ki se nam dogaja in ne pričakujem sočutja in razumevanja, sam bom pa naredila vse kar lahko. Vi pa ne bit bolj papeški od Papeža in tako pokroviteljsko spraševat. Takim se tudi rado sranje zgodi pa pol mogoče gledajo širše.
Pa saj pravim, te genocidnike samo pred zid in vse postrelit.
Ni druge rešitve.
Forum je zaprt za komentiranje.