Jasnovidci, kaj vidite?
Kaj sem videl.
Videl sem , da bodo ljudje ločeni. Da se ne bodo smeli družiti med seboj ter imeti stika. To sem videl pred covid sceno, že dlje nazaj. Ko se je covid scena pojavila je delno pojasnilo prišlo na dan. Seveda nisem ziher ampak naj bi bilo tako: cepljeni bodo odstranjeni na rob družbe ampak jim bo tudi pojasnjeno zakaj. Ves svet naj bi izvedel, da so nevarni drugim ljudem. Odkrilo se bo , kaj se je zgodilo in to vsem, tako da bo javnost tudi seznanjena s pravimi informacijami pa tudi nekako se bo s tem strinjala in soočila. Jok bo na obeh straneh saj se bodo tako cepljeni kot necepljeni pogrešali med seboj. Ne bo se šlo za taborišča saj bodo cepljeni lahko naprej normalno živeli ampak njihov svet bo nekoliko drugačen z manj gibanja, manj dostopnosti do stvari in podobno in seveda ločen od necepljenih. Izrecno bo obema stranema povedano, da se ne smeta družiti, kazen za neupoštevanje pa naj bi bila kar težka.,saj bo takrat dejansko situacija takšna, kot naj bi se zdaj lažno predstavljala, kar se tiče nevarnosti za zdravje. Videl pa sem, da je bila vojska tista, ki je naredila tak red in sicer ne vojska belcev ampak sem videl poševnooke, torej si predstavljam, kitajec ali pa japonec.
Mogoče pa si izmišljam, da vam ne bo dolgčas. Čas bo pokazal, kot tudi vedno je.
Cookie336, 09.10.2021 ob 21:12
Vidim Kurca ki odstopa s položaja.
????
Za to ne rabiš bit jasnovidec, dovolj je že telefon ali tv.
Pa še odgovor avtorici – nisem jasnovidka, ampak energije niso ok.
Drugače so pravi jasnovidci nehali pisat/objavljati že pred covidom. Večina je komentiralo da nas čaka zelo težko obdobje in da v podrobnosti ne bodo šli.
Jaz ti povem kaj vidim, zastonj. Uporabljam optično zaznavne instrumente t.j. čepke in paličice.
Sem v društvu amaterskih jasnovidcev “DAJ”.
Uporabljamo karte za Uno (Enka).
Nam kar gre.
Evo pravkar vidim… +4, zelena trojka, rdeča petka, menjava barve, menjava smeri.
Plačate lahko z denarjem za Monopoly.
Forum je zaprt za komentiranje.