japonske kroglice
Mene pa nekaj zanima.
Sem po drugem porodu, ginekologinja mi je na pregledu rekla, naj stisnem spodnjo mišico, pa nisem mogla prav dosti stisnit in mi je svetovala keglove vaje. To mi je pa strašno zoprno delat, pa še pozabim. In sem pomislila na to, da bi mogoče si dala not japonske kroglice. Kaj mislite, bi to pomagalo? Glede na to, da v lekarni tudi prodajajo neke medenične uteži za to stvar in je dokaj podobno Pa kolk časa naj jih imam not? Pa kdaj – na sprehodu med gibanjem, ali rajš doma?
Kroglice imam doma, uporabljala sva jih nekajkrat med seksom, sprehajala z njimi se pa še nisem in ne bi bila ravno na sprehodu rada vsa divja.
S vprašanjem se ne zezam, mislim čisto resno.
LP
tudi z japonskimi delate keglove vaje, mišica mora delati, da jih zadrži noter, niso pa za med spolnimi odnosi, pač pa za pred – vaginalne mišice se krepijo, ženske pa se (ne vse, a veliko) vzburjajo zaradi tresljajev in dela vaginalnih mišic in seveda kot dodatek pri predigri, če vam paše …
ja, kje pa mislite, da so pobrali idejo za femina uteži? (ki so samo malo bolj medicinske, ampak še vedno je jasno, od kod izhajajo). S takimi kroglicami so stoletja nazaj japonske priležnice delale vaje, da so potem lahko brez premikanja, samo s stiskanjem mišic “obdelale” moški ud. To je bila takrat umetnost 🙂
Jaz femina nikoli nisem imela, v japonskimi sem si popravila stanje na pred porodom (nosila sem jih pa doma, že zaradi higiene, kako si boš sredi LJ popravljal kugle, ki ti hočejo pasti ven?). Pomembno je, da kupiš kakovostne, silikonske ali latex.
o japonskih kroglicah je bilo ogromno napisanega – na tem in na forumu Starši in otroci (ko sta bila ta dva samo še eden forum – starši staršem).
Brez niča ni nič in lepo bo treba delat keglove vaje, če boš hotela, da ti urin ne uhaja in da te bo tvoj čutil in ti njega. Sploh če si še mlada! Če tega ne boš delala, bo vse še slabše! Kadarkoli se spomniš lepo stiskat in stiskat čim večkrat na da 100x in več in po kmalu bolje.Samo od sebe ne bo, verjemi in to niso heci. Boš malo tekla in se boš polulala, boš kihnila in bo lužca, hočeš to???
če imaš kaj notri ali ne, nema veze, ker ti moraš delat, stiskat mišico, da se ti spet napne…tiste uteži pa te prisilijo, da skot stiskaš, če ne ti padejo ven, no tako nekako.
Forum je zaprt za komentiranje.