Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Japonke v tej vročini in vožnja avta

Japonke v tej vročini in vožnja avta

V tej vročini sem najraje kar v japonkah, tudi, če grem v trgovino in po opravkih z avtom.

Kaj pa ve druge, ali tudi vozite avto v japonkah?

Na krajših vožnjah, do npr. 10 km, najrajši japonke. Na daljših – nikoli. Varnost prva.

Nikoli.Nisi odgovorna! V japonkah in natikačih  vozijo samo budale – resnično! Strezni se!

Jaz bi jih tudi nosila, pa imam žal vidne žile na nartu.

Mi je kar hudo, vidim pri sodelavkah – stopala brez vidnih žil, jaz pa tako grda narta.

Uplahnejo mi le, ko ju dvignem u luft.

Odgovor na objavo uporabnika
PEzdird, 24.06.2021 ob 06:13

V tej vročini sem najraje kar v japonkah, tudi, če grem v trgovino in po opravkih z avtom.

Kaj pa ve druge, ali tudi vozite avto v japonkah?

Ej, se ti bo malo podplat odmaknil od stopala in zataknil za pedalo. Pol pa

??

Nikoli v ničemer kar se lahko zatakne za pedalo – že parkirati je rizično zaradi “kulture” pešcev in kolesarjev, tudi, če te ne skrbi praskica na avtu.

Jaz imam kar v avtu pod zicem v ta namen ene tenke espadrile in si jih nataknem za vozit. Natikacev nobene sorte ne maram v avtu.

Jaz poleti, vozim pa kar bosa. Ga ni boljšega občutka, kot na tako.

Anonimno 4811, 24.06.2021 ob 07:46

Ej, se ti bo malo podplat odmaknil od stopala in zataknil za pedalo. Pol pa

??

Nikoli v ničemer kar se lahko zatakne za pedalo – že parkirati je rizično zaradi “kulture” pešcev in kolesarjev, tudi, če te ne skrbi praskica na avtu.

Avtorica bi to morala vedeti…Tu se nekaj baha in meče ven, ne zaveda pa se nevarnosti.Škoda, da ima izpit.

V japonkah vozim že vsaj 20 poletij, pa se nikamor nič ni zataknilo, niti v kritičnih situacijah. Če niste opazili, ima zavorni pedal točno v ta namen “podaljšek” desno navzdol, da se ne more nič zataknit, ko gre noga s plina na zavoro.

imam avtomatika in ni problemov tudi z japonkami.

dsgf, 24.06.2021 ob 08:45

V japonkah vozim že vsaj 20 poletij, pa se nikamor nič ni zataknilo, niti v kritičnih situacijah. Če niste opazili, ima zavorni pedal točno v ta namen “podaljšek” desno navzdol, da se ne more nič zataknit, ko gre noga s plina na zavoro.

Jaz isto.

Nimam avtomatika – in zato tudi jaz nikoli ne vozim v ničemer, kar se lahko zatakne. Poleti še najraje v zaprtih sandalih. Z nogavicami!

Japonke ne, 24.06.2021 ob 06:30

Nikoli.Nisi odgovorna! V japonkah in natikačih  vozijo samo budale – resnično! Strezni se!

Res je ja.

pa še res je, 24.06.2021 ob 09:44

Res je ja.

Dajte pretiravat no. Japonke so problem ja, sanjanje za volanom, visenje na mobitelu, to pa ne. Glavno da so čevlji gor. Butare.

gori, 24.06.2021 ob 09:12

Jaz isto.

Veš, da imajo japonke gor, ne veste vi, ampak mrliški oglednik….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close