Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Janša

Janša

Tudi jaz nisem pristaš enih ali drugih, ampak ne razumem pa, kako toliko ljudi naseda Janši? Včasih imam občutek, da samo pred volitvami gledajo tista soočenja, kjer je Janša retorik in pol z obljubami in idejami, po volitvah pa se zaprejo v svojo sobo in štiri leta ne spremljajo nič, kaj se dogaja. Kaj šele, da bi kdo primerjal obljubljeno/narejeno. Ker če bi ljudje spremljali Janšo, ga poslušali, kaj govori, nato pa primerjali njegov govor z njegovimi dejanji, ne verjamem, da bi mu še kadarkoli namenili svoj glas. Tako pa ne vem no, pred volitvami prava Janšistična mrzlica desničarjev, po volitvah pa štirilietna agonija in borba za preživetje najbolj delavnega in najbolj obubožanega sloja. Res ne razumem. In s tega vidika, sem očitno prej levičar kot desničar. Nobeni niso idealni, niti blizu idealnega, ampak eni vsaj ne zavajajo narod v zameno za glas in raje stavijo na razum kot ustrahovanje. In očitno nas je tam nekje pol pol.

In kdo so tisti, ki ne zavajajo naroda v zameno za glas in raje stavijo na razum kot ustrahovanje? Lahko prosim napišeš katerega politika konkretno imaš v mislih?

Meni je pa grozno, koliko je nestrpnežev oziroma tatinskih levičarjev, ki se kar zgrozijo, ko slišijo ime Janša, potem pa na vse kriplje pljuvajo čez njega.

Dejstvo je, da ni nič boljši ali slabši od kogarkoli drugega ali tretjega ali četrtega slovenskega politika, ki je deloval v zadnjih 20 letih v Sloveniji.

Sloveniji bo bolje šele takrat, ko se bodo volivci spametovali (nemogoče, ja) in nehali glasovati za vse te stranke, ki so sedaj v parlamentu. In ko se bo opravila lustracija (čiščenje okuženih kadrov) ne samo v parlamentu, ampak tudi v sodstvu in policiji.

🙂

Z drugim in tretjim odstavkom napisanega posta se v celoti strinjam. :))

Ne si metati peska v oči – zavajo vsi politiki, če pokažeš v politiki malo interesa, da ti je mar za ljudstvo, za narodov blagor, te slej ali prej odrežejo iz njihovih vrst. Skratka so osebki, ki se ukvarjajo predvsem sami s seboj, po rezultatih pa so vsi isti ne glede na to ali so desni ali levi pri vrhu. Najbolje jih je dati na “ignore” oz se pretvarjati, da tega pač v našem okolju ni, žalostno pa je da niti na ravni EU politike ni nič bolje, le veliko besed in stroškov, koristi so pa tako nikakve oz ne pridejo do nas. Nikoli še nisem bila na nobenem referendumu in na nobenih volitvah, zakaj bi izpolnjevala kvazi državljansko dolžnost, če “nastavljeni” ne izpolnjujejo svojih predvolilnih cvetk ? Ne vem, zakaj narod vseeno rine na volišča, zaradi prilike, da se pokažejo med ljudmi, zaradi bojazni, da jim bodo ukinili socialni transfer, pokojnino, plačo oz službo plačano iz javnega proračuna, ali kje najdejo vzrok da se jim da žrtvovati svoj glas nekim “prostovoljcem, ki ne vedo kaj bi sami s sabo” za nadaljnje “ropanje korit in vsega ostalega, kjer je prilika” oz “uničevanje vsega kar je lepše/vrednejše/boljše od jih”. Moj post leti na vse tiste “naivneže” ki komaj čakajo da so volitve, ne znajo pa oceniti, koliko so potrebne, vredne ali vsaj navidezno uporabne. JJ ali Borat ali kdorkoli že, vse to so zgolj obrazi za delovna mesta, ki niso vredne obstoja (sodeč po naši 21 letni samostojnosti).

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kaj je namen te teme?
Blatenje Janše?

Pomoje nas želi avtor te teme presenetiti s čarobno formulo za izhod iz finančne krize. 😉

Z drugim in tretjim odstavkom napisanega posta se v celoti strinjam. :))[/quote]
Jaz tudi.

Zato pa bo treba nehati izbirati med politki in začeti iskati pametne in poštene ljudi…Ki niso politki. 🙂

In ko jih najdeš… postanejo politiki…

Z drugim in tretjim odstavkom napisanega posta se v celoti strinjam. :))[/quote]
Jaz tudi.

Zato pa bo treba nehati izbirati med politki in začeti iskati pametne in poštene ljudi…Ki niso politki. :)[/quote]

Robi, tisti, ki se ne začne obnašati tako kot drugi politiki, hitro neha biti politik. :))

Dokler bodo na oblasti v sloveniji lažnivi kljukci, pa tisti za katere spomenka hribar pravi, da so lidertji orožarskega posla v letih osmaosvojitve in si nakradli sto milijonov evrov ki jih najbrž sedaj črpajo za to, da so na oblasti, dokler bodo na oblasti enkarat eni in enkrat drugi bivši komunisti, prebarvani dvakrat ali trikrat in dokler ne bomo počistili z lažnivci in izprijenci, ki so nam leta 91 obljubljali da bomo druga švica, postajamo pa ciganje druge grčije, toliko časa slovenija nima nobene prihodnosti druge kot te da gremo po hitrem postopku v propad.Dokler bodo na prostosti ljudje, ki so pokradli na milijarde ne samo miliojone evrov kot so razni tajkuni, prijatelji osamosvojiteljev , toliko časa ne bo nobene možnosti, da slovenija izplava iz krize.Ker ravno tisti lopovi, ki so največ pokradli se nam sedaj smejejo v brk, kdo pa mislite je pokradel 9.5 milijarde evrov kreditov iz slovenskih bank, enkrat eni drugič drugi vsi z žegnom slovenskih politikov, ki so bili takrat na obalsti,saj to je javno dokazal in povedal pop tv, da so šli vsi večji krediti ven z žegnom vladarjev in največ v letih med 2004 do 2008.In vsi ti se zdej sončijo na maldivih in režijo slovencev v brk, saj obsojen nikoli nobeden ne bo,ker je sodstvo v večini po moji oceni podkupljeno tako kot policija in vse drugo, saj to je govoril že skesani italijanski mafijec po popt tv. slovenija leglo mafije da jo ni večje, če bi bil jaz vladar vse to potolčem do zadnjega, slovenski bedaki pa še naprej volite ene in iste mafijce.

Zato pa bi bilo treba ukiniti politike. Komplet. 🙂

Ker ljudje cenijo napačne vrednote. Ko vidim, da ljudje na volitvah izberejo največje lopove in prevarante, potem vem, da nas ne čaka nič dobrega.
Napačno je mišljenje, da se človek spremeni, ko pride na oblast.

Seveda se. Na volj egoistično.

premijer slovenije ivan janez janša živi v grehu!!

stran od žene oz “ločen” živi v grehu z mlado zdravnico, kateri je tudi naštepal novega otroka, ki mu je dal pogansko ime črtomir, saj se zaveda da krščanskega imena ni mogel dati pankrtu, ki ga je naredil ljubici!!

Seveda, kaj pa, v Sloveniji je polno čefurjev in komunistov, ki jim gre Janša na živce, ker je nagnal njihovo JLA.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Seveda, kaj pa, v Sloveniji je polno čefurjev in komunistov, ki jim gre Janša na živce, ker je nagnal njihovo JLA.[/quote]

A teb čefurji pa komunisti gredo na jetra?
Kaj ni bla večina sedanjih politikov komunistov – pred osamosvojitvijo? Ali pa ne poznaš stanja v slovenski politiki tako dobro?

Seveda mi gredo na jetra. Vsakemu normalnemu gredo na jetra. je to prepovedano? Ni dovolj, da sem lojalen državljan, mora imeti rad čefurje?

Žal je bila večina slovenskih politikov pred osamosvojitvijo komunistov.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pazi da ne dobiš čefurko za ženo! Tko Bog ponavadi kaznuje ljudi, ki ne marajo drugih ljudi.

Janša je bojda že tako globoko v dreku, da je blato zanj prava osvežitev :)))

Janša je bojda že tako globoko v dreku, da je blato zanj prava osvežitev :)))[/quote]

Iiii, Bibita – izjava pa pol..hihihihi :-)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Janša je bojda že tako globoko v dreku, da je blato zanj prava osvežitev :)))[/quote]

Iiii, Bibita – izjava pa pol..hihihihi :-)))[/quote]

Še dobro, da je danes “svoboda govora”, (kot je zgoraj napisala zlata ribica), ker včasih, ko je bila svoboda, (ni pa še bilo mesa ):)) bi ta izjava lahko bila za pet let resta :))))

Morda, vseeno je potrebno biti previden, kaj pa veš kam vse JJ-eve “lovke” segajo :-)))

Morda, vseeno je potrebno biti previden, kaj pa veš kam vse JJ-eve “lovke” segajo :-)))[/quote]

Res ja … :)) zaupni viri pravijo, da zelo daleč…. do Avstralije 🙂

Morda, vseeno je potrebno biti previden, kaj pa veš kam vse JJ-eve “lovke” segajo :-)))[/quote]

Res ja … :)) zaupni viri pravijo, da zelo daleč…. do Avstralije :)[/quote]

Naj nas Slovence končno odreši in tam ostane…za stalno :-))))))

Res ja … :)) zaupni viri pravijo, da zelo daleč…. do Avstralije :)[/quote]

Naj nas Slovence končno odreši in tam ostane…za stalno :-))))))[/quote]

Sem popolnoma enakega mnenja… če bi res hotel tam ostat … jaz dam za štefan rdečega :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close