JANŠA LAŽNIVEC
janša volitve se bližajo spakiraj kovčke fašist, pa zobno ščetko za na Dob…tik-tak…tik-tak…….ura teče Janez, daj si duška zdaj. Ko je bilo 3000 okuženih na dan si nas zapiral, policijsko uro, uničeval podjetja, zdaj ko je 5000 na dan in20 mrtvih na dan boš vse sprostil samo da boš imel mir v kampaniji- NE BOŠ IMEL MIRU PRASEC FAŠISTIČNI s temi ukrepi danes si pokazal kaj si misliš o tej pandemiji
komunist, 16.02.2022 ob 13:43
SIOL je pričel brisati vse uporabnike, ki so proti JANŠI. Nihče nima več dostopa do komentiranja, če kritizira delo tega fašista!! Poskusite se tam registrirati in napišite kar koli negativnega o JANŠI boste takoj brisani- ZAČELO SE JE PRDVOLILNO OBDOBJE- NE VOLITE TEGA PRASCA FAŠISTIČNEGA!!!
Jaz sem včasih kaj na siolu pokomentiral, tudi včasih kaj kritično, pa niso nikoli brisali. Mogoče je bil pa vaš komentar žaljiv in so ga zato zbrisali.
Potem, ko levičarji obvladujejo preko 90 % medijske krajine tudi po osamosvojitvi, je seveda potrebno zagnat vik in krik, ako samo en medij ne tuli v isti rog, kot Milan.
A si zamisliš zmago SDS na parlamenternih volitvah, brez prirejanja volilnih anket, obvladovanja volilne komisije z Vučko/LDS in Golobičevo desno roko Tino Hrastnik, za katero je bilo pred letošnjimi volitvami nujno ustvariti novo delovno mesto? Ako bi pa na tak položaj prišel kader iz SDS, pa bi se to vrtelo 24 ur na dan, vsak dan.
Anonimno 1395, 16.02.2022 ob 17:52
Jaz sem včasih kaj na siolu pokomentiral, tudi včasih kaj kritično, pa niso nikoli brisali. Mogoče je bil pa vaš komentar žaljiv in so ga zato zbrisali.
ne ni bil žaljiv, bom kar napisal kaj je pisalo: Ko je bilo 3000 dnevno okuženih in 11 mrtvih, je Janša zaprl celo državo, uvedel policijsko uro, nisi smel v drugo občino, obrtniki so zapirali svoje SP-je, otroci so bili 7 mesecev doma…….danes, ko je 5000 okuženih in 23 mrtvih pa JE VSE SPROTIL samo zato, ker je predvolilni čas, da bi ga Slovenci volili, PA GA NE BODO FAŠISTA, ker tega se ne da pozabit:
to je pisalo in zato CENZURA!
komunist, 16.02.2022 ob 19:08
ne ni bil žaljiv, bom kar napisal kaj je pisalo: Ko je bilo 3000 dnevno okuženih in 11 mrtvih, je Janša zaprl celo državo, uvedel policijsko uro, nisi smel v drugo občino, obrtniki so zapirali svoje SP-je, otroci so bili 7 mesecev doma…….danes, ko je 5000 okuženih in 23 mrtvih pa JE VSE SPROTIL samo zato, ker je predvolilni čas, da bi ga Slovenci volili, PA GA NE BODO FAŠISTA, ker tega se ne da pozabit:
to je pisalo in zato CENZURA!
Prav je ravnal, če je bila to Njegova odločitev in prepričan sem, da bo za te odločitve na volitvah nagrajen z novim mandatom.
Vi se kar sanjate, da smo v demokraciji, vse kar rabimo je odresenik in reseni bomo. :))
Da bi vse to lahko pocel, rabi ljudi, ki sodelujejo- denar ne pozna barve in ne politicne usmerjenosti. Je z rtv jem kaj drugace, je s policijo kaj drugace, je z zdravstvom kaj drugace, z obcinami, vzgojno izob. zavodi itd.? Ne poznajo ljudje barv, denar je radosten vsem. Kdor placa ta odloca. Trenutno placuje on, jutri bo nekdo drug.
https://smetumet.com/izdelek-kategorija/majica-nagajam/
Majica za nagajive ljudi. Pa tudi za tiste, ki jih to jezi.
Z nakupom majice podpiraš delo in aktivizem feministk in feministov v Inštitutu 8.marec in Društvu Smetumet.
?POZIV K UDELEŽBI NA VOLITVAH
?Prejemnica nagrade Slovenka leta @revijajana , direktorica ter ustanoviteljica @8Marec, Nika Kovač in nominiranke za nagrado Slovenka leta, predstavnice @PravnaMreza, vse močno verjamemo v pomen aktivnega državljanstva.
?https://t.co/PuNCbsM9G7 pic.twitter.com/tl1eXggWkv
— Pravna mreža za varstvo demokracije (@PravnaMreza) February 16, 2022
Očitno je @JJansaSDS STRAH DEMOKRACIJE v kateri se morajo stranke jasno (in zavezujoče) opredeliti do konkretnih zahtev civilna družbe! DOVOLJ JE BILO praznih sloganov, lepih obrazov, jumbo plakatov, predvolilnih bonbončkov in poceni hujskanja! 24.4. VSI NA VOLITVE! pic.twitter.com/OAIeuWGWMz
— Glas Ljudstva (@glasljudstva) February 16, 2022
učitelji ne bomo volili Janše, nas je preveč zajebal s temi strupeni cepivi- prislil nas je- nismo imeli druge izbire, na koncu je zahteval testirtanje na 12 ur- milsim totalen fašistični goljuf. A se sploh zavcedate koliko mojih kolegic in kolegov ima nevro težave. težave s strdki, kapi, embolije, 2 kolegici se ves čas treseta in sta že 2 meseca na bolniški, milsim groza KAKO NA SJE NATEGNIL kako zdrava in varna so cepiva- našuntal je vse te svoje fašiste Poklukarja, kreka, beovičko, logarco – ta je čust zapita- sploh ne ve kaj odloča, zabuhla babubura, ki jo Janša plačuje, da ima za alkohol, same izmečke ima v svojih vrstah, NIKLOLI MU NE BOM OPROSTILA- V ZAPOR MORA TA FAŠIST!!
JJ je kritičen do vseh agencij, ki stranki ne izmerijo vsaj 30-odstotkov podpore.
Nadzorniki RTV v preverjanje izvajalca anket
kranjskijanez, 16.02.2022 ob 14:34
SIOL že dolgo ne berem več. Sodelavec s katerim sva skupaj v pisarni, pa pravi, da včasih malo pogleda na SIOL in da je res CENZURA VELIKA. baje da takoj brišejo, kakor kaj napišeš kritičnega o Janši, seveda ljudje pišejo marsikaj, ampak vse brišejo, tudi če je res. Zdaj se JANŠA boji če bo izgubil volitve bo najebal za vse kar je SLOVENCEM slabega naredil v zvezi s korono, umrlo je za brez veze ogromno starih ljudi, ki bi lahko še živeli, pa so jih iz drugih klinik vozili na kovid oddelke in tam dajali na respiratorje, kjer je 9 od 10 umrlo zaradi neprimerne obravnave. Obdukcije so prepovedali, trupla pa zažgali, imajo pa ljudje druge dokaze, dokaze, tako da bo po moje JANŠA zelo najebal, sam Bog ve kako dolgo bo zdaj zaprt- po moje za več let.
Predlagam da se na veliko oglašamo na SIOLU, da jim dihat ne damo
JANŠA ne bo izvoljen, ker so ga siti tudi njegovi bivši volilci. Računajte, da če bo izvoljen, bo zagotovo uvedel OBVEZNO CEPLJENJE. Ne si delati utvar, da je vsega konec, to je samo zatišje pred viharjem. Pred volitvami, bo vse ukinil pri 5000 pozitivnih na dan in pri 23 smrtnih žrtvah BO VSE UKINIL. Spomnite se, da je pri 3000 pozitivnih in 11 mrtvih pod to pretvezo zaprl celotno državo, otroke za 8 mesecev zaprl v hiše, policijsko uro uvedel, prepoved gibanja med občinami. Mene so podili s plaže policaji, ker sem iz Ljubljane npr. Zdaj pa pri bistveno več pozitivnih 5000 plus in 23 mrtvih vse ukinja, samo zato, da bi ga ljudje volili- AVTOKRAT FAŠISTIČNI, ki se ga bojijo v lastni stranki- nihče se ne upa niti pisnit. To je živ hudič kumrovške partijske zločinske organizacije!!! Laže, da je v SLO cepljenih 60% ljudi, v resnici jih je samo 32%. To laž je naročil vsem svojim sodelavcem samo zato, da so nekateri še nasedli in se cepili in s tem ogrozili tudi sebe. Začel je močno kampanjo da se cepi vse otroke- A SI LAHKO MILSITE KAJ BI SE ZGODILO Z NAŠIMI OTROKI- koliko vnetij srčne ovojnice- vsaki dan umre po svetu na tisoče otrok zaradi cepiva. Glede na to da je dejansko cepljenih samo 32% Slovencev, je tudi SDS volilcev cepljenih samo 32% in vsi ostali, ki so ga do zdaj volili, ga necepljeni ne bodo več volili, saj se bojijo njegove avtokratske oblastne diktature in obljube, da bo v Sloveniji OBVEZNO CEPLJENJE- NE VOLITE TEGA FAŠISTA, če želite še kaj živeti in svojim otrokom dobro!
JANŠA…….hm, ko te j e b e ! Moja mama je umrla v DSO sama, brez obiskov, jokala je po telefonu, vsaki dan, rekla je, da jih zapirajo v sobe, nihče jih ni prišel obiskat, samo sobarica zjutraj, hrano so jim nosili v sobe na pol hladno in to več mesecev. Nismo smeli ie niti pobožat ko je umrla tako sama, uboga reva, to me bo spremljalo do smrti! JANŠA vedno sem se volila, zdaj te ne bom niti slučajno, zdaj si odprl oči vsem Slovencem, KAKŠNA POŠAST SI!
JANŠE nikoli ne bi volila, je res pravi fašist, mapak to ni največji problem, še večji problem je, ker je strašno zamerljiv in avtokratski, o vsem bi sam odločal, bila precej blizu njega v službi in vem kaj govorim. Človek je ko Stalin, ki je imel strah pred ljudmi, zato je vsakega dal ubiti, ki mu ni zaupal. Janša bi jih tudi pobil, če se ne bi bal policije. tak je, ker je ker ima konflikt identitete. Kaj bi se lahko hvallil z izobrazbo nekega abramboslovca- ABRAMBOSLOVCA kaj to sploh je- IŽANSKA PAŽARNA BRIGADA PAZAR- USI NAENKRAT RIT H PLANKAM ABRNIT- ADEN DVA- ADEN-DVA ADEN-DVA, hihihi!
pred osamosvojitvijo Slovenije, nas je šlo 2 avtobusa iz našega kraja v Ljubljano se boriti za Janšo, ker so ga zaprli! Zbralo se nas je ogromno, res ogromno, nisi imel kam stopiti. Vedno sem bil za pravico in zaščito Slovenskega naroda! Danes mi ni žal za to, ne glede na to kako se je JANŠA obrnil PROTI SLOVENSKEMU NARODU. Ni mi žal zaradi tega, ker bom vedno za pravico, ravno zaradi tega NE BOM NIKOLI VEČ VOLIL JANEZA JANŠO. Poznam ogromno ljudi, res ogromno, vsem gre ajanša NA BRUHANJE, ker je toliko ljudi v Sloveniji zajebal da so se cepili. Cepivo je popolnoma nepotrebno in neučinovito!! Narejeno je za depopulacijo ljudi, torej vsi ki predlagajo to cepivo kot varno LAŽEJO in Slovencem ne želijo nič dobrega. JANŠA tudi če bo zmagal, bo s tem nadaljeval in bo uvedel obvezno cepljenje takoj ko bo to mogoče!!! ZATO GA NE BOM VOLIL!!!!
uhhh, tukaj pa je nakaj besa, hehe…. Si predstavljam če se bi pojavil v živo kako bi bil pacient popljuvan…, tako ,da se bi lahko utopil v od pljuvanja…
Fora je v tem, da pacient ni kriv za to kar dela…
Kriv je Pičivalšek, on ga drži v parlamentu s svojo propadlo stranko, 1x ga je tud Zorčič rešil…. Vsi, ki sledimo politiki več kot 30 let, smo točno vedeli kakšen pacient je in kaj bo delal, ko se dokapa aablasti Princ teme in kako bolano pohlepen in lačen je aaablasti… Tega samo slepi ljudje ne vidijo ampak tisti z energijo pa vseeno čutijo to negativno energijo tega norca..
Les Misérables | Do You Hear the People Sing?
Do you hear the people sing?
Singing a song of angry men?
It is the music of a people
Who will not be slaves again!
When the beating of your heart
Echoes the beating of the drums
There is a life about to start
When tomorrow comes!
Will you join in our crusade?
Who will be strong and stand with me?
Beyond the barricade
Is there a world you long to see?
Courfeyrac:
Then join in the fight
That will give you the right to be free!
Do you hear the people sing?
Singing a song of angry men?
It is the music of a people
Who will not be slaves again!
When the beating of your heart
Echoes the beating of the drums
There is a life about to start
When tomorrow comes!
Will you give all you can give
So that our banner may advance
Some will fall and some will live
Will you stand up and take your chance?