JANŠA LAŽNIVEC
komunist, 16.02.2022 ob 13:43
SIOL je pričel brisati vse uporabnike, ki so proti JANŠI. Nihče nima več dostopa do komentiranja, če kritizira delo tega fašista!! Poskusite se tam registrirati in napišite kar koli negativnega o JANŠI boste takoj brisani- ZAČELO SE JE PRDVOLILNO OBDOBJE- NE VOLITE TEGA PRASCA FAŠISTIČNEGA!!!
Sem opazila ja, SIOL je pobrisal kar nekaj sodelujočih danes, boj za oblast se je pričel, SIOL je ORBANOV, ORBAN je Janšev- dva fašista, ki bosta kmalu na smetišču zgodovine. Ursula von der Leyen GA VIDETI NE MORE, TUDI ROKE MU NE DA!
Para Bellum, 16.02.2022 ob 14:04
SIOL je že dolgo časa desnjakarski, s Petrom Jančičem na čelu. Ki mu ne rečejo zastonj Peter JANŠIČ. Jih ne berem že lep cajt…??
tudi jaz sem nehala z gledanjem planeta sploh in predvsem branjem in poslušanjem siola odkar je madžarski postal.
Groza je kako se prodajo novinarji – kje jim je etika novinarska in neodvisnost se sprašujem??? Me je pa Branisljeva razočarala,da je šla v službo v to greznico.
SIOL že dolgo ne berem več. Sodelavec s katerim sva skupaj v pisarni, pa pravi, da včasih malo pogleda na SIOL in da je res CENZURA VELIKA. baje da takoj brišejo, kakor kaj napišeš kritičnega o Janši, seveda ljudje pišejo marsikaj, ampak vse brišejo, tudi če je res. Zdaj se JANŠA boji če bo izgubil volitve bo najebal za vse kar je SLOVENCEM slabega naredil v zvezi s korono, umrlo je za brez veze ogromno starih ljudi, ki bi lahko še živeli, pa so jih iz drugih klinik vozili na kovid oddelke in tam dajali na respiratorje, kjer je 9 od 10 umrlo zaradi neprimerne obravnave. Obdukcije so prepovedali, trupla pa zažgali, imajo pa ljudje druge dokaze, dokaze, tako da bo po moje JANŠA zelo najebal, sam Bog ve kako dolgo bo zdaj zaprt- po moje za več let.
To je tudi vprašanje za informacijsko pooblaščenko, saj ne morejo kar tako brisati ljudi iz portala samo zato, ker je nekdo kritiziral JANŠO. S temle se bom jutri malo pozabaval, da vidim kaj se da narediti. Mora biti za vse pošteno, ne moreš imeti javni medij na tak način, da vse nasprotnike postreliš in imaš potem čisto fašistično mnenje preostalih. Bomo videli kaj se da narediti, ker v predvolilnem času se to ne sme početi- je protizakonito. Ampak Janša itak vse dela proti zakonom in vlada z odloki.
A se nikoli ne naveličate pisat eno in isto?
Do komentiranja sploh nimate nobene pravice. Ne vem točno kako je pri siolu, ampak recimo 24kur si na njihovi strani zadržuje pravico do izbirsa kateregakoli komentarja kadarkoli – po presoji njihovih moderatorjev. Predvidevam da ima Siol nekaj podobnega zapisano v njihovih pogojih.
Zakaj ste take cvetke? Res. A je komentiranje na novinarskih portalih res edina smiselna stvar v vašem življenju?
JANŠA je navadna baraba fašistična- RES BARABA- ta bi vse naredil za denar in da bi ostal na oblasti, bo naredil vse- bres skrbi- VSE BO NAREDIL zdaj se zaveda da je v dreku in če pride nova oblast, bodo razkrinkali marsikaj kar je v 2 letih naredil slabega za nas!! Jaz ga sigurno ne bom volila prasca fašističnega!
Zdaj se začne volilni boj, ZDAJ NI VEČ VAŽNO ČE 30 LJUDI UMRE ZARADI KOVIDA, zdaj je treba vse odpreti, da bo JANŠA izpadel heroj- uspešnež, ki je premagal virus in mi mu naj bomo hvaležni za vse- avioni iz Aviana pridejo v ponedeljek preletet SLOVENIJO in za seboj bodo vlekli doooolg transparent JANŠA JE PREMAGAL VIRUS!! Za temi avioni PA BO ŠE DALJI NAPIS na vojaškem helihopterju- JANŠA JE PRASEC FAŠISTIČNOI!!!
itak, stalno dobivam komentarja iz siola, od tega janšiča, žige turka, rupla… na sceno, njihovo demokracijo sem blokiral, ker tisto je bilo pa res neprebavljivo…., te pa pač pustim, da sem tu pa tam na tekočim s tovarno laži….. No in tam sta dva kometatorja, karies in renault…, človek, kako sta ta dva usekana v glavo, pač s(d)s greznica vernika..
Pa to, kovid test…, glih takrat, ko bi pacient moral priti na sodišče on pokaže pozitiven test, hehe. Človek se čist preprosto vsa leta dela norca iz vseh prebivalcev v tej državi.. ampak za vse to je kriv v bistvu počivalšek…
Anonimno 2321, 16.02.2022 ob 15:00
A se nikoli ne naveličate pisat eno in isto?
Do komentiranja sploh nimate nobene pravice. Ne vem točno kako je pri siolu, ampak recimo 24kur si na njihovi strani zadržuje pravico do izbirsa kateregakoli komentarja kadarkoli – po presoji njihovih moderatorjev. Predvidevam da ima Siol nekaj podobnega zapisano v njihovih pogojih.
Zakaj ste take cvetke? Res. A je komentiranje na novinarskih portalih res edina smiselna stvar v vašem življenju?
Hja pa se je javil en SDS trolček, ki na SIOL piše hvalnice temu fašistu Janši, ki bo popušil u plešo, hahahaha!
radovane, 16.02.2022 ob 15:06
Hja pa se je javil en SDS trolček, ki na SIOL piše hvalnice temu fašistu Janši, ki bo popušil u plešo, hahahaha!
Vidiš. Kakšna omejenost. Napišem resnico, da ima siol v pogojih uporabe verjetno zapisano, da lahko brišejo karkoli kadarkoli, ti me pa obtožiš za nekega SDS janšista.
Kot petletni otrok, ki ne dobi bonbona, potem je pa mami prasica.
Niste normalni. Res.
tole ti je naredil JANŠA : (https://www.facebook.com/100075734787881/videos/310438630937359/)
jaz tudi ne berem SIOL-a, ampak zdaj ga bom se bom prijavil ker bi rad prispeval k volilni kampanji. MOramo povsod, kjer se da ljudem pomagati pri pravi izbiri politikov, ki jim bomo zaupali DA SO NAS VREDI ZASTOPATI v imenu države Sloveniji. Fašist nas pač ne more več voditi, če bi ga izvolili bi nas bilo lahko srtam. CEL SVET se nam jer smejal ko je vodil EU, kakšna sramota, nekateri vidni predstavniki EU se niti slikati niti rokovati niso želeli z njim, Ursula von der Leyen ga je ignorirala, ZDAJ PA NAJ GA MI IZVOLIMO DA NAM BO 4 LETA GRENIL ŽIVLJENJE, NAS ZAPIRAL, NAM ONEMOGOČAL KULTURO, DOBRO HRANO, ZABAVO…..HVALA LEPA tega fašista naj kar voli kdor si želi živeti v taborišču. Pazite tudi na Počikradljivška in ostalo bando grebatosrsko iz DESUSA, ki so Janši omogočili – MI SLOVENCI MU NISMO!!! Zato se bom prijavil tudi na SIOL da bom tudi tam povedal kar jim gre!
THERON, 16.02.2022 ob 15:21
jaz tudi ne berem SIOL-a, ampak zdaj ga bom se bom prijavil ker bi rad prispeval k volilni kampanji. MOramo povsod, kjer se da ljudem pomagati pri pravi izbiri politikov, ki jim bomo zaupali DA SO NAS VREDI ZASTOPATI v imenu države Sloveniji. Fašist nas pač ne more več voditi, če bi ga izvolili bi nas bilo lahko srtam. CEL SVET se nam jer smejal ko je vodil EU, kakšna sramota, nekateri vidni predstavniki EU se niti slikati niti rokovati niso želeli z njim, Ursula von der Leyen ga je ignorirala, ZDAJ PA NAJ GA MI IZVOLIMO DA NAM BO 4 LETA GRENIL ŽIVLJENJE, NAS ZAPIRAL, NAM ONEMOGOČAL KULTURO, DOBRO HRANO, ZABAVO…..HVALA LEPA tega fašista naj kar voli kdor si želi živeti v taborišču. Pazite tudi na Počikradljivška in ostalo bando grebatosrsko iz DESUSA, ki so Janši omogočili – MI SLOVENCI MU NISMO!!! Zato se bom prijavil tudi na SIOL da bom tudi tam povedal kar jim gre!
Škoda časa. Noben pameten ni več tam. Za ostale je pa tako vseeno.
Forum je zaprt za komentiranje.