Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jansa je bil z druzino na Bledu za 1500 na dan

Jansa je bil z druzino na Bledu za 1500 na dan

Dol mi visi za politike kje letujejo in kaj počnejo. Iz mojega žepa ni šel tudi en cent ne.

Odgovor na objavo uporabnika
AJDEMI POPUŠI, 30.07.2021 ob 15:29

Dol mi visi za politike kje letujejo in kaj počnejo. Iz mojega žepa ni šel tudi en cent ne.

Iz čigavega pa, če človek ne dela drugje kot za državo? :))) Naivnost serijsko. Vse je pokradeno iz proračuna ali prek državnih firm.

Pac si je privoscil dopust. Privoscim mu, glede  na glup anticepilski folk, se mu bo prijetna sprostitev na Bledu gotovo prilegla.

toifghš, 30.07.2021 ob 17:16

Iz čigavega pa, če človek ne dela drugje kot za državo? :))) Naivnost serijsko. Vse je pokradeno iz proračuna ali prek državnih firm.

Ne pozabi, da je napisal par bestsellerjev, to so zihr bajni zaslužki.

Janša je slavni pisatelj, 30.07.2021 ob 20:14

Ne pozabi, da je napisal par bestsellerjev, to so zihr bajni zaslužki.

:)))

Pa saj je fajn, da je šel mal preluftat tja. Kako zaveso oprat, tepih strest. Bajta se mora vzdrževat, drgač propade.

Gorenc382, 30.07.2021 ob 08:27

Nova afera…

Janez je bil na Bledu z druzino in sam placal 1500 € na dan.

To ne mores verjet.. ker komunisti imajo vse zastonj. On pa je placal…

Ampak sj to je znesek, ki ga marsikdo porabi… na dopstu na dan…

Hehe spet nova afera…

medijce na gavge.
Sorodniki so (menda bili) na tem resortu ☺
Levičarski medijci pa dalno žlahto podtaknejo kot J.J. ☺☺

Ja ne vem o kakšni “dalni” žlahti ti sanjaš, če sta njegova pamža tam skakala, pa njega se tudi lepo vidi.

To drži. Jaz sem kupil 10x Njegove knjige,  tudi po večkrat isto. To je naredil tudi vsak drug Slovenec, zdaj pa računajte, koliko milijonov je naš gospod Janez Janša zaslužil popolnoma pošteno in zakonito.

slovenski domoljup, 30.07.2021 ob 23:14

To drži. Jaz sem kupil 10x Njegove knjige,  tudi po večkrat isto. To je naredil tudi vsak drug Slovenec, zdaj pa računajte, koliko milijonov je naš gospod Janez Janša zaslužil popolnoma pošteno in zakonito.

Za vse rojstne dneve, poročna darila, Krste, razne obletnice, Božič, ljudem podarjam izključno njegove knjige.

In’ A si mu fous ker si reven?

Tale forum je pa očitno res sds filiala. jj sovraži 90 procentov ljudi, tukaj pa berem vsaj 30 postov hvalisanja jj.

PROZORNO DO KONCA.

Pa kdo vam sploh verjame, tukaj je očitno trideset nickov , ki jih piše ena in ista oseba, oziroma vsi pišejo pod istim dekretom. Fuj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close