Jani in Teja
To, kar pišejo in govorijo sedaj o strašanski zaljubljenosti Janija in Teje, je prav za lase povlečeno. Kaj bosta govorila o ljubezni, če bi bilo kaj resnice, bi tega ne objavljala v medijih, saj sta zreli, odrasli osebi.
Še tisti, ki nismo sledili dogajanju, smo pa začeli z gledljivostjo zaradi všečnega nasloga tega šova, ne najdemo več bistva-Gostilna išče šefa.
Same neke kvazi romance, ki ne spadajo na ekrane. Mogoče pa bodo preostali trije tekmovalci le izpolnili naša pričakovanja in smiselno umestili naslov tega resničnostnega šova.
Aja, pa še to, kaj sta Bine in Jani res bratranca?
Kaj pa potem vsi zvezdniki, politiki, športniki, umetniki in vsi ostali, ki se pojavljajo v medijih? So vsi nezreli in za lase povlečeni, samo zato, ker se pojavljajo v medijih? Mar nepišejo časopisev novinarji? 🙂
Mislim, da sta oba javni osebi in dvomim, da novinarji sploh potrebujejo kako posebno dovoljenje, da pišejo o njiju. Pa tudi, če jim ga onadva data, to še ne pomeni, da med njima ni iskrice ljubezni. Morda želita hkrati tudi prepoznavnost. Že imata svoje razloge.
Jao kaj je Jani kreiral, hahahahaha….kr vse je nametal na krožnik, še dobro da ga je Bine ustavil in mu razložil da to ne bo šlo skupaj……v kamero kasneje je pa Jani izjavil, da on dobro kreiram da je treba biti drzen…..da piščanec in riba sta itak samo piščanec in riba…njegov rostbeef pa je kao drzna zadeva…
mislim, kakšno sprenevedanje, kot da mi gledalci nismo videli kaj sta se pogovarjala z Binetom.
Skoz govorim da je Jani pocar in to vsakič bolj dokaže !
Upam da gostilno dobi Julijana.
Jao bože, ta revček , nesposoben od janija…sam kok je privoščljiv in negativen, kolk kritizara Luko, pa ne razume, da s tem največ pove o sebi…
Pocer, ki ne šteka ničesar, ki se sili v rit binetu, ki mu je zelo naklonjen in to že vsak bebec vidi. Kako nepoštenje, da je sploh dobil možnost prit nazaj.
Naj spoka domov in se lovi naokoli z ostarelo fukaro teo in sinekom!!!
Tale zadnji stavek je zelo žaljiv in tudi nepotreben. Luka zares ni čisto pri stvari, ampak je pa toliko trmast, da tega ne vidi. Delati je potrebno hitro in kvalitetno, ne pa samo hitro. Pri Janiju me je zmotilo to, ker je Luki evidentno privoščil kiks z nepečenim piščančjim mesom.
Najbolj pa se je Jani zafrknil s tistim video posnetkom, ko je izpadel iz šova, ko je Luki rekel, da je navadna p….Taka oseba se lahko še stokrat prilizuje, ampak ji ne pomaga, ker je pokazala svoj pravi obraz.
Glede Luka – Bine je preveč kritičen do njega, zato je Luka verjetno izgubil motivacijo in dela površno.
Andrej je daleč prišel zaradi odlične taktike – ni se silil v ospredje, z vsemi se je odlično razumel, zdaj šele kaže, da še ni rekel zadnje besede glede kuhanja.
Saj ne da bi Janija ravno hvalil. Vendar vidim v njem velik kuharski potencial. Karkoli se loti, vnese v to veliko mero kreativnosti, inovativnosti, da ne rečem skoraj umetnosti. To mu res leži.
To, kar se je dogajalo s tekmovalko Tejo, je bilo nelepo, vendar mislim, da je predvsem ona silila pod njegovo pregrinjalo.
Pa ja nimata tudi vidva s Tejo kakšnih medsebojnih odnosov, nojano !?
Jani naj gre čimprej domov, kaj je dal na krožnik – smešno za crknit. Še bolj smešno je to, da rabijo 100 ur, da se spomnijo kaj bojo naredili. Pa to niso nobeni kuharji od prvega do zadnjega, delajo že sto let iste stvari in ko bi mogli sami neki naredit ponovijo stvar, ki jo tam delajo. Glede binija mislim, da tudi sam nima ravno nekega pojma, ker tisto kar tam delajo ni nič drugega kot packarija. Piščančja balada, jele, piščančka, ki gresta na potep ni nič boljše kot rokn roll ali čokoladni janez in podobne fraze. Kaj bi me moglo privlačit pri čokoladnem janezu? Janez s čokolado? smešno
Zakaj pa bine toliko v ospredje daja janija, kaj pa je do zdaj pokazal??? Tudi, če ti je nekdo zoprn moraš še vseeno biti objektiven, kar tle ni videt.
Galvno, da ti znaš objektivno dobro kuhat zase ali pa za svojega/svojo. Zakaj je sploh pomembno, kako kuhajo drugi v drugih hišah? Saj ti ne bo treba jest.
Meni ni pomembno kako kuhajo v drugih hišah(če bi prebral), v drugih gostilnah pa. Ne govorimo o gospodinjah doma ampak o plačanih kuharjih in tukaj so pokazali, da tisti z manj znanja znajo več kot tisti, ki bi naj delali že 10 let kot kuharji. Ven pa dajejo surovo hrano, eni niti krompirja ne znajo prav skuhat. Očitno se ti vidiš med njimi.
Hmmmm… tale Andrej bi pa bil za ponucat, kaj misliš antilopca? :))) Mogoče za sladico? :))))[/quote]
Tip je zelo fejst, bo kar držalo. Samo kakšno kilco bi mu dala gor, da ga ravno veter ne odpihne. :)) Ampak, dobro, zakaj bi dlakocepili. :)) Si opazila, kako ga je Jani zavistno gledal, ko je razlagal, da je bilo vse top, ko je on vodil šefe?
Tako da, takega kot je Andrej, bi jaz imela kar za glavno jed, ne samo za sladico. :)))
Hmmmm… tale Andrej bi pa bil za ponucat, kaj misliš antilopca? :))) Mogoče za sladico? :))))[/quote]
Tip je zelo fejst, bo kar držalo. Samo kakšno kilco bi mu dala gor, da ga ravno veter ne odpihne. :)) Ampak, dobro, zakaj bi dlakocepili. :)) Si opazila, kako ga je Jani zavistno gledal, ko je razlagal, da je bilo vse top, ko je on vodil šefe?
Tako da, takega kot je Andrej, bi jaz imela kar za glavno jed, ne samo za sladico. :)))[/quote]
Ja res, kakšna kilca mu ne bi škodila, temu Andreju. Jani pa mi iz dneva v dan deluje bolj apatičen, nobenega življenja ni več v njem.
Ja, sladico pa je naredil fenomenalno, še Bine in ostala dva kuharja sta bila presenečena 🙂
Rdeča pesa ima res sladkast okus, to se je dobro spomnil. Nekaj bo iz tega tipa. Mogoče bi rabil kakšno tako kot si ti, da bi mu pekla torte in ga malo poredila, da bo dec in pol. :))) Jani pa je predvsem presenečen, ker ni pričakoval, da bo Andrej začel razturati. Do sedaj je videl konkurenco le v Julijani, sedaj pa je ugotovil, da tudi Andrej ni od muh. Lažje se je znebiti enega konkurenta kot dveh. :)) Edino Julijana bi morala bolje taktizirati, namesto da je tako prijateljska do Janija, bi se morala bolj povezati z Andrejem.
Z_samička, tako kot roke si je treba tudi življenje kdaj “mazati”, ker šele potem lahko razlikujemo med “čistim” in “nečistim” delom.:)
Tisti, ki si življenja nikoli ne mažejo s takšnimi in podobnimi neumnosti (patetiko, in ….) so kot gelipterski konji (Marko saj veš kdo so to? 🙂 vidijo samo eno plat; to je fajn enkrat komentirala ena državljanka nekaj v zvezi s politiko, ko je rekla… “dost mi je tega doktarskega enoumja”.:))))
Rdeča pesa ima res sladkast okus, to se je dobro spomnil. Nekaj bo iz tega tipa. Mogoče bi rabil kakšno tako kot si ti, da bi mu pekla torte in ga malo poredila, da bo dec in pol. :))) Jani pa je predvsem presenečen, ker ni pričakoval, da bo Andrej začel razturati. Do sedaj je videl konkurenco le v Julijani, sedaj pa je ugotovil, da tudi Andrej ni od muh. Lažje se je znebiti enega konkurenta kot dveh. :)) Edino Julijana bi morala bolje taktizirati, namesto da je tako prijateljska do Janija, bi se morala bolj povezati z Andrejem.[/quote]
Mogoče bi res rabil takšno ali pa “takšnega”. Ne vem zakaj me nekaj pri njem “moti”…. ko da ni čisto čist?:)))))
Z_samička, tako kot roke si je treba tudi življenje kdaj “mazati”, ker šele potem lahko razlikujemo med “čistim” in “nečistim” delom.:)
Tisti, ki si življenja nikoli ne mažejo s takšnimi in podobnimi neumnosti (patetiko, in ….) so kot gelipterski konji (Marko saj veš kdo so to? 🙂 vidijo samo eno plat; to je fajn enkrat komentirala ena državljanka nekaj v zvezi s politiko, ko je rekla… “dost mi je tega doktarskega enoumja”.:))))[/quote]
Mene ni čisto nič sram, da gledam to oddajo. Saj določeni “vložki” so trapasti, ampak vseeno se da marsikaj koristnega izvleči iz oddaje. Upam samo, da ni kuhinja, in da na koncu zmaga najboljši.
Rdeča pesa ima res sladkast okus, to se je dobro spomnil. Nekaj bo iz tega tipa. Mogoče bi rabil kakšno tako kot si ti, da bi mu pekla torte in ga malo poredila, da bo dec in pol. :))) Jani pa je predvsem presenečen, ker ni pričakoval, da bo Andrej začel razturati. Do sedaj je videl konkurenco le v Julijani, sedaj pa je ugotovil, da tudi Andrej ni od muh. Lažje se je znebiti enega konkurenta kot dveh. :)) Edino Julijana bi morala bolje taktizirati, namesto da je tako prijateljska do Janija, bi se morala bolj povezati z Andrejem.[/quote]
Mogoče bi res rabil takšno ali pa “takšnega”. Ne vem zakaj me nekaj pri njem “moti”…. ko da ni čisto čist?:)))))[/quote]
A misliš, da bi bil narobe priklopljen? Ta izraz uporablja Matjaž, sem od njega prevzela. :)) Jaz mislim, da je Andrej ena taka svobodna duša, frfotajoča oseba. Pri dekletih je verjetno zelo izbirčen, pa tudi rekel je, da mu je najpomembnejši značaj. Nekatere osebe se zelo hitro vežejo, prilepijo na drugo osebo, druge sicer flirtajo, ampak so bolj previdne. :))
Tisti, ki si življenja nikoli ne mažejo s takšnimi in podobnimi neumnosti (patetiko, in ….) so kot gelipterski konji (Marko saj veš kdo so to? 🙂 vidijo samo eno plat; to je fajn enkrat komentirala ena državljanka nekaj v zvezi s politiko, ko je rekla… “dost mi je tega doktarskega enoumja”.:))))[/quote]
Mene ni čisto nič sram, da gledam to oddajo. Saj določeni “vložki” so trapasti, ampak vseeno se da marsikaj koristnega izvleči iz oddaje. Upam samo, da ni kuhinja, in da na koncu zmaga najboljši.[/quote]
Antilopa – kaj koristnega se da izvleči iz oddaje? Kaj na primer? No razsvetli mi to moje ubogo, ničvredno (in nič čisto) življenjce, da ne bom živela v zmotah. Life mi tako ali tako umaže marsikaj na kar nimam popolnoma nobenega vpliva 😉
Bibitka, ne štekam kaj si hotela ponazoriti s tistim stavkom o državljanki? Saj politika in ravno tako resničnostni šovi niso nobeno doktorsko enoumje, imata pa marsikaj skupnega,…naivno verjamem, da je nam Slovencem dovolj “gledališča” in resničnostnih šovov, ki jih zganjajo naši politiki, zato kuharije ne gledam, to bi bil zame že “overdose” 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.