Jani in Teja
Zanimivo je to, da imamo med gledalci vedno taktizerje, pa tudi teoretike zarote. :))
Jani je priden in učljiv kuhar, kot se vidi v šovu je najboljši. Prekaša ga mogoče Rok, ki pa tudi motovili po kuhinji brez estetskega in olikanega ter omikanega vedenja, saj preklinja še bolj kot Jani in tudi kaže gol hrbet, kar se v kuhinji ne spodobi.
Seveda se strinjam, da je dober organizator, dober vodja, dober kuhar, mu pa veliko manjka pri izražanju in obnašanju do Šefa gostilne.
Jni pa je zelo prilagodljiv skupini vendar ga je Teja preveč omrežila, kar se zelo vidi v šovu.
Tvoj odgovor se je nanašal na vprašanje, če je Jani neolikan, zato sem sklepal, da po njegovem videzu sodiš o njegovi olikanosti. Vidiš, da Tei je pa všeč z neurejeno brado. Mogoče se ti zdi neolikan samo zato, ker ti je neprivlačen?
Seveda je labirint. Jaz nikoli ne vodim nikogar za rokico skozi. Nekaj iznajdljivosti mora vedno vsak sam pokazat in samostojnosti, da ne rečem odgovornosti. Lahko uporabiš tudi drobtinice. Da ti jih le kak vrabec nekje vmes ne pozoba. 🙂
Si prepričana, da je pri tebi tako, ker najprej si omenila zunanje, fizične lastnosti, šele potem si nekje v ozadju omenila preklinjanje? 🙂 Ti nikoli ne preklinjaš?
Jani je zelo neokusen in neotesan, to vidimo vsi.En CHEF-šef si ne bi smel privoščiti take usrane (drugače ne znam povedat) brade, pravzaprav to sploh ni brada, brado ima npr. Rok, ki je urejena, čeprav je simbolična.Jani pa ima kr neki-to imajo v glavnem lenuhi.In pridružujem se nekomu, ki je že napisal da je Jani lenuh, tudi sam sem opazil to njegovo zgrbano držo in težko veliko železno kuglo pod popokom, kot da bi imel napihnjeno črevo in seveda oaziš res lahko njegov zelo cinični nasmeh.
O kuhanju,kuhinji pa nima pojma, pojma nima, res ne.
Ravno včeraj smo sedali ob pivu in je nekdo dejal, da ga pozna in da še nikoli ni delal v kakšni dobri kuhinji in da povsod (če že kje dela) dela zelo kratki čas.Kaj vam to pove?
Lenuh, ki bi živel na tuj račun !
Jani se je izkazal za pridnega, delavnega in sposobnega delavca v kuhinji. Pa kaj, če je tetoviran, saj je tudi Bine (tudi jaz mislim, da tako barvanje ne sodi v kuhinjo).
Tudi vizualno je privlačen, vse mu nekam paše tako kot je.
Prišel bi visoko, le ženske mu mešajo pojme-tokrat prav očitno Teja.
Najbrž pa je tudi sicer pravi mačo.
Seveda se tudi najda kakšna, ki se je zdi mačo. Takšne potem velikokrat pridejo na forum spraševat razna vprašanja. 🙂
Jani pa mačo hihihihihihihihihi…………………………..
a kakšne veze ima kugla in lenost?
Seveda jo ima, lej Janiju se ne ljubi niti stati v kuhinji, kaj šele da bi delal tako kot je treba.Ker se mu ne ljubi stati (ampak pač mora) je telo z glavo povesil naprej, zvil hrbtenico v ledvenem delu in na vratu (povešena glava) spodaj pa je dobil kuglo, ker je črevesje vkleščil med prepono in medenico, evo.In črevesje (ki ga je en cel kup) se tišči pri Janiju naprej v nemogočih razmerah.Če ne bi bil lenuh, bi malo telovadil in imel trebušne mišice-radiatorje in se ta kugla ne bi tako poznala, ker pa je vsesplošni lenuh, pa tudi telovadi ne, ker je lepše kje poležavat in rezultat je shuljena drža in trebušna kugla.Ja pa a tega ne vidite, al kaj?
Tudi jaz se strinjam, tako kot je že nekdo napisal, da ženske izbirate tudi po fizisu (najprej) in če opazite takega tipa ki ima tako shuljeno držo, potem neka samica z njim ne bo šla češnje zobat, saj to ni nek tip s katerim si želite otroke.Oče mora biti svojim otrokom zgled.A nima tale Jani otrok, kaj morajo ti otroci doživljat, ko gledajo takega očeta, no.
Kot je videti iz tega prispevka, sta še vedno skupaj… 🙂
Saj ne veš, kaj se je dogajalo potem, ko ugasnili kamere. A so kaj spogledovali med sabo, imaš koga na sumu? 🙂
Kakšen RS pa je to, če ugasnejo kamere?[/quote]
Jaz nisem rekel, da je RS. Ti si. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.