Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janez Janša je res

Janez Janša je res

cepec nesposoben.

Vem kako nepopularno je to mnenje, ampak eden mora povedat resnico. Bodite hvaležni ?

Naj bi bilo mnenje enega debila pomembno?

Odgovor na objavo uporabnika
Le zakaj, 14.02.2022 ob 15:09

Naj bi bilo mnenje enega debila pomembno?

zakaj je debil?

kateri politik pa ni cepec?

Sem nasprotnega mnenja. Janša Janez je pameten, karizmatičen, sposoben,  karakter za voditelja.                   Ni posranec levak, komedijant- kot nekateri….

Jaz se še vedno ne morem odločit, ali je tako nesposoben, ali to dela nalašč… škodo namreč.

Jahno, 14.02.2022 ob 16:45

Jaz se še vedno ne morem odločit, ali je tako nesposoben, ali to dela nalašč… škodo namreč.

Ti bom pomagala. Dela za nalašč.

Pod Šarcem smo imeli komaj 30 milijard pufa, zdaj pa že 40. Janša je za ta denar zgradil ogromno neprofitnih stanovanj, domov za starostnike, modernih bolnišnic, elektrarn na obnovljive vire, posodobil železnice in javni promet na splošno … Neverjeten napredek v samo dveh letih.

Upssd, 14.02.2022 ob 16:40

Sem nasprotnega mnenja. Janša Janez je pameten, karizmatičen, sposoben,  karakter za voditelja.                   Ni posranec levak, komedijant- kot nekateri….

aja, to je tisti JANŠA, ki je skakal v luft ko je Lukašenko z vodnim topom, soluivcem, psi, konjenico uperil v mirne demonstrante….potem pa je na mirne SLOVENSKE demonstrante poslal vodni top, policijo, solzivec, pse, konjenico…..A TO JE TA FAŠIST- SI TEGA MISLIL?????

grrrrrr, 14.02.2022 ob 16:54

aja, to je tisti JANŠA, ki je skakal v luft ko je Lukašenko z vodnim topom, soluivcem, psi, konjenico uperil v mirne demonstrante….potem pa je na mirne SLOVENSKE demonstrante poslal vodni top, policijo, solzivec, pse, konjenico…..A TO JE TA FAŠIST- SI TEGA MISLIL?????

Da je bila ta golazen mirna? To pa gotovo ni zapisal kakšen Ljubljančan.

Janez Janša je car! Takega politika več dolgo ne bomo imeli. Naj živi naš vodja Janez Janša ??

at least not a fake news. congrats

Janša vodi državo v najtežjih časih. Izkazal se je z odliko, zame je legenda.      Anticepilci in kovid idioti, pa lahko volite tudi Kretenckove.

Zdej pa vsi na malco.

Eric, 14.02.2022 ob 18:26

Janša vodi državo v najtežjih časih. Izkazal se je z odliko, zame je legenda.      Anticepilci in kovid idioti, pa lahko volite tudi Kretenckove.

HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! DA CRKNEŠ !

Janša pravi, da iz ozadja vse vodi globoka država. Strici iz ozadja vodijo družbo v najtežjih časih. Bravo, udbomafija! Bravo, sile kontinuitete! Bravo, Forum 21!

originalno mnenje, 14.02.2022 ob 15:00

cepec nesposoben.

Vem kako nepopularno je to mnenje, ampak eden mora povedat resnico. Bodite hvaležni ?

res je. amen.

Jajo je psihopat in genocidnik. Janšisti pa največji debili kar jih premore ta mafijska država.

Anonimno 9820, 14.02.2022 ob 16:51

Ti bom pomagala. Dela za nalašč.

?

težko je najti večjega škodljivca kot je Jajo.

že več kot 30 let dela samo škodo in intrige.

robi9, 14.02.2022 ob 19:04

Jajo je psihopat in genocidnik. Janšisti pa največji debili kar jih premore ta mafijska država.

res je!

@originalno mnenje in še nekaj debilov pod njim.

kosovski pufač.

Vrsto let mi je bil samo antipatičen. Predvsem zato, ker ne poznam niti enega njegovega volilca, ki bi bil vsaj približno zmeren glede politike. Vsi so čisti fanatiki. Ne more biti vse ok s človekom, ki privlači samo takšne ljudi.

Ko je prevzel vodenje države, sem si rekla  – saj ne more v dveh letih toliko zaj…i, kot so levaki v tridesetih letih – morda se pa motim o njem.

Zdaj, po dveh letih VEM, da me občutek ni varal. In odštevam dneve do volitev…

Prej kot boste doumeli, da ste vse sami plačali s svojim denarjem in da NOBEDEN politik ni nič zgradil in ‘zrihtal’, prej boste bolje spali in izpadli manj kretensko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close