jamajka
Živjo,
prosim za kakršnokoli informacijo o tem kako nevarno je zares iti na JAMAJKO. Pred dnevi sem govorila z nekom, ki pravi, da je izredno nevarna, da te mimogrede oropajo, da je precej tolp, droge in podobno.
Prosim tiste, ki ste že bili, da mi napišete kaj več o tem saj se v februarju odpravljam na Kubo in bi si želela ogledat še jamajko. Ali je draga, kako je z nočitvami ipd….
Vsi, ki mi lahko posredujete kakršnokoli uporabno info. mi pišite na naslov:
Hvala in lp,
Petra
cau.
Jaz sem bila zelo na tem, da pridem tja, potem sem imela pa nesrečico v Mehiki pa ni šlo. Kot so govorili meni je nevarno samo v Kingstonu. Drugače je pa večji problem priti iz kjerkoli iz Karibov na Jamajko. Letala so ful draga, tako, da ti jaz priporočam, da se najprej pozanimaš glede tega. Ladje so pa samo ‘kruzingi’ in ti je cena lahko jasna.
Je pa res, da je trava sedaj tam legalizirana in je po moje raznih topl manj. Prijateljici sta bili tam in sta neizmerno uživali. 🙂
Živjo!
Meni se Jamajka ni zdela posebej nevarna, je pa res da nisem rinil v Kingston. Sem pa slišal opd drugih popotnikov, da tudi tam ni frke. Edino kar je mene najbolj motilo, je bil odnos domačinov do tujcev, ki ti neprestano nekaj ponujajo in vidijo v tedi vir zaslužka. Glede trave pa mislim da ni ravno legalna jo pa precej tolerirajo. Vsaj domačinom.
Na Jamajki sem bila privat pred štirimi leti. Cene so bile zelo visoke. Mislim ,da se bolj splača obiskat Jamajko organizirano. Cene so skoraj enake v najboljših lokalih kot v beznicah. Izredno nevaren je Kingstone, kjer so še bifeji pod rešetkami. Zato se ga izogni. Moj mobi je 040 290581. Pozanimaj se za vizo, če je še obvezna. Manja
jaz sem bil na jamajku pred dve leti. Niem imel nobeni problemov glede varnosti. srečal sem slovenko ki so jo oropali v Negrilu, ker je hodila ponoči po nekih levih ulicah. Drugače pa je res da je tam vse ful drago, sploh pa če se gibaš tam kjer so tujci. domačini pa te itak opalijo za vsako stvar.
Pravijo , da je glede varnosti sedaj bolj nevarno kot tedaj, sicer pa……
Forum je zaprt za komentiranje.