Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice JAHTA-GRČIJA-POVABILO

JAHTA-GRČIJA-POVABILO

Hai, draga dekleta. Ponudba. Imam cel avgust dopust, z familjo sem že bil na dopustu malo križarjenja po sredozemlju. Žena gre jutri v službo, jaz pa bi šel še mal na jahto.
Saj imam družbe, da se ne znam zgovarjat s kom in zakaj ne bi šel. Na misel mi je prišlo, da bi šel s popolnoma neznano žensko. Imela bi se super. Predlagam pot. Rimini (tam imam privez)- Korčula-Bari-Grčija-Ciper in proti domu. Na ladji bi bila sama in dva člna posadke, kapitan in kuhar- oba Maročana, tako da s poznavanjam ni težav.

Leta in stan niso važna, pomembno je samo sipmatična, nekomplicirana-preprosta ženska, ki zna sproščeno uživati 15 dni morja, se zabavati, zasanjano plesati ob zvokih gršgega in dalmatinskega melosa.

Stroškov nimaš, poberem te kjer želiš in tudi pripeljem nazaj.

Če si za odgovori nujno, ker bi bil start takoj.

Ni hec, zaželel sem si nekaj novega, izziv, takorekoč presenečenje za oba.

Aja še moja leta 42, ampak nor za 19, tako, da starost ni pomembna, sam nad 18 pa bi rad videl, da ne bi imel težav.

Kaj pa zena pravi na to? :)))

Jaz sem takoj za to!

Petja, kakšen odgovor pričakuješ na svoje vprašanje?

Jaz nikoli ne bom razumela zakaj si ljudje lastijo eden drugega. Zato, ker si nekaj podpisal moraš razlagat ob kateri uri boš doma in s kom si bil.

Naj človek uživa, če ima denar in voljo, da nekam z nekom gre.

Matej, lepo se imej. Želim ti dobro družbo in vse naj naj :-))

Tale tvoja ponudba, Matej, me pa zelo zanima. Sliši se čudovito in zelo mikavno.
Midva z možem sva tudi bila letos že na dopustu in sicer junija teden dni v Grčiji, julija pa 14 dni po dalmaciji.
Imam tako službo, da si delo sama zorganiziram, tako da bi si lahko vzela 15 dni prosto in se prepustila užitkom v tvoji družbi.

Če si s ponudbo mislil resno, mi prosim čimprej odpiši, da se dogovoriva in čimprej startava.

Stara sem 28 let.

Odpiši čimprej ali pa mi napiši e-mail naslov, kamor ti lahko odpišem.

Lp Špela

Aleksandra, verjetno nisi poročena in nikoli ne boš. Če pa že boš, to ne bo prava veza, saj jih boš imela še celo četo za rezervo. Npr. da bi bila poročena, kaj bi rekla svojemu možu, če bi ti rekel, da gre na križarjenje (ali pač kam drugam za 14 dni) z eno x žensko? Verjetno bi mu rekla, super, fajn se mej, uživej, pa na kondome ne pozabi! ???? Sori, jaz nisem za take variante…

Pa brez zamere. Mateju pa srečno pot!

Ja, Petja, ti si pa hujša od Maruče. Morda bi pa kar šlogat začela, ali pa še bolje, pojdi se igrat Boga, ali pa morda župnika za začetek.

Če ti nisi za take variante pusti druge žiiveti tako kot si želijo.

PS
Pazi, da tvoj možiček nima kakšne čete za rezervo :-))

Kar se pa mene tiče – imam jih točno toliko kot mi paše – niti enega manj in niti enega več.

Lep pozdrav.

Punce drage, nestrpnost vas ne bo pripeljala daleč.
Ne sodimo drug drugega, te pravice, pač, nimamo.

Tako se govori Aleksandra

:-))

Babe trapaste!!! Preden kaj napišete, ra je preberite post. Matej je dal konkretno ponudbo in spraševal za nasvet al naj gre al ne. Ve pa moralizirate kaj je prav in kaj ni prav…
Zenske mate pa res kurjo pamet!

…in NI spraševal za nasvet….

ti pa nisi baba – ali pač :-))

poglejte mal na forum mladi in spol nost in na oh življenje, to življenje, tam je tud delal reklamo, očitno se je z eno zmenu, jaz prav napeto čakam, da prekmurka, ki je očino najbolj pametno zgrabla za vabo res šla. čakam report, vsaj obljubla ga je.
Jaz bitakoj šla, sem poročena imam dva otroka, ampak, če bi zmogla to skombinirat bi res šla, saj take šanse res nimaš vsak dan. mislim da je moraliziranje odveč. Pa nisem še prevarala moža.

Ja, boga žena v službo, ti bi se pa na jahtici med tem rad porival z drugo… Uf, kak nisem niti malo fauš tvoji ženi, da ima takega moža. Svašta

Kaj ste vzele resno to ponudbo?!? ha, ha .haaaa!!!!

Dobr vas nateguje tale Matejček

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close