Najdi forum

jacaranda

Mogoče mi lahko kdo napiše kaj o tem hotelu na tenarifih. Malce me mika da bi letos tam preživeli dopust. Kakršnakoli informacija je dobrodošla

Moj najljubši hotel na Tenerifih. Nahaja se v super predelu, kjer ni pretirane gneče, pa vseeno dovolj, da ti ni dolgčas. Do morja ( playa Fanabe) je oddaljen kakšnih 200 m in ta plaža je ok zato, ker ni velikih valovov in se lahko kopaš v morju.
Drugače je sam hotel zelo lep, ima več bazenov v etažah in vodni park, ležalnike in zastonj brisace za bazen, fitns, sobe so lepo urejene in ZELO prostorne. Hrana ODLIČNA in zelo raznolika. Vsak večer vsaj 3 različne paele , veliko svežih rib, zelenjave, solat…Res OKUSNA hrana. Pijača je dokaj draga, ampak je tako v vseh tako kategoriziranih hotelih.

Nujno si moraš najeti avto, saj je na Tenerifih toliko zanimivih stvari za ogledati.

A mi mogoče poveš, preko katere agencije misliš potovati?

LP

preko sončka
zdaj me mal prepričujejo za antaliyo, tako da sem res v dilemi za kaj naj se odločimo

Antaliya ( turčija)?
Odvisno od tega, kdaj želiš iti. Če greš poleti, potem pojdi raje v Turčijo, saj je na Kanarcih večna pomlad in se ti bo morda poleti tam zdelo prehladno. Sicer pa so Kanarci super za obdobje od septembra do maja.

Če te ne včeče preveč dobra turška hrana, bi jaz sploh ne pomišljal.
Tenerifa je mnogo mnogo privlačnejši cilj.

Če te ne vleče preveč dobra turška hrana, bi jaz sploh ne pomišljal.
Tenerifa je mnogo mnogo privlačnejši cilj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close