Jabolka na dom ..
na Dobradela http://www.dobradela.si/zelja/slovenska-jabolka sem videl, da nekdo v Ljubljani pripelje gajbo jabolk na dom. A je kdo naročil? Nekam nizka cena je..tako da ? Zanima me ali je roba ok ?
cena je spodobna, elstar so izredno kvalitetna jabolka, odličnega okusa, je pa cena prierna jabolkom iz integrirane pridelave( + tega da ti jih še dostavijo), če bi se šlo za eko pridelavo bi bila cena kamot za evro višja, ampak ker je sorta elstar križanec je itak iluzija pričakovati, da bodo dobro uspevala brez pesticidov…se pa kljub vsem elstar po okusu in aromi ne more meriti z carjevičko ,ali mošančko-po mojem okusu
moje mnenje je ,da je teh 15 evrov za zaboj jabolk z dostavo poštena cena, kamot še daš trenkl..sicer pa ,ko boš dobil jabolka, malo jih preglej, pa eno takoj ugrizni pa boš na licu mesta vedel pri čem si
lp
cena je spodobna, elstar so izredno kvalitetna jabolka, odličnega okusa, je pa cena prierna jabolkom iz integrirane pridelave( + tega da ti jih še dostavijo), če bi se šlo za eko pridelavo bi bila cena kamot za evro višja, ampak ker je sorta elstar križanec je itak iluzija pričakovati, da bodo dobro uspevala brez pesticidov…se pa kljub vsem elstar po okusu in aromi ne more meriti z carjevičko ,ali mošančko-po mojem okusu
moje mnenje je ,da je teh 15 evrov za zaboj jabolk z dostavo poštena cena, kamot še daš trenkl..sicer pa ,ko boš dobil jabolka, malo jih preglej, pa eno takoj ugrizni pa boš na licu mesta vedel pri čem si
lp[/quote]
Hvala ! Saj piše, da so integrirane pridelave. Smo se že dogovorili v familiji za tri gajbice..javim.
lp[/quote]
Hvala ! Saj piše, da so integrirane pridelave. Smo se že dogovorili v familiji za tri gajbice..javim.[/quote]
Hmmm..Zanimivo ! Dobradela so izbrisala oglas in sedaj nimam e.mail naslova za jabolka ! Torej le niso Dobradela..hehehe
Jaz sem poslal na info@gajbica.si in pripeljali so mi še isti dan dve gajbici..Zadovoljeni smo z kvaliteto…
Forum je zaprt za komentiranje.