Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek JA, KJE STE, ZDEJ?

JA, KJE STE, ZDEJ?

žREBCI!
KE STE, KO VAS ŽENSKA NUCA, JZ SM TOK POTREBNA DANES, ŽE 3KRAT SEM SE, PA NE POMAGA, RABM MOŠKEGA!

EVO MENE!!!! ŽE LETIM!!!!! ZA 5 MINUT SEM PRI TEBI!!!!

LP

Remedy

OOOOOOO!
kDO SI PA TI, ŽE DIŠI PO MOŠKEM! KJE SE DOBIVA! SI MI ŽE VŠEČ!

Ti samo povej, kam naj pridem!

JZ SM IZ DOMŽAL, KAM BLIZU, POVEJ!

ljubljana, čez 1,5 ure . se pravi 20:30!!!! kongresni trg!

jaoo jaoo, hehe

hi hi hi Remedy upam,da bo analiza uspela….pohotna tebi pa privoščim, res en ornk ***(no lah tud več, odvisno od potrebe in ***)……veliko užitkov ***

……. jst sem pa že mislil, da končno po 1/2 leta ne bom šel spat s trdim…. :)))))

LP

Remedy

BOM OB 20.30 V LJ. KAKO TE BOM SPOZNALA?

No pravjo ,da upanje umre zadnje in včasih se mislt prav nč vedt…..mal za hec, lep večer in velikooooooooo **********

En ušem mam 2X večji od drugega, šantam na levo nogo, sem brez desne roke, pa sprednji zobje mi falijo! lepotec, ni kaj!! me ne moreš falit! :))

LP

Remedy

Joooj, a sem lahko jaz ob 20:30 tudi tam?
Ti si pa totalno moj tip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saj vem…..mi mnoge to rečejo……. ampak, punce…. tko kot pravi Kurec24cm: ne se kregat, za vse je dost :))))

LP

Remedy

ha ha ha bl abla bla ker peder je zdej spet to.
če si pa ***** si pa grda pa debela po mojem drgač ne bi fehtala . fuj

Ja, za vse je dost… jaz bom pa ostala brez, ker sem Štajerka, ti se pa v Lj ponujaš…
Aaaah-joj…

Saj bo moj s športa domov prišel, da te bo nadomestil…

Pa prijeten večer v prestolnico!

heh…. prestolnico…. verjetn zasavci še bol črtimo Lj, kot vi Štajerci, ampak ok…. :))))

Lep večer tudi tebi!

Remedy

A nisi na kongresnem trgu???!!!!!

Ali prideš kej na obalo?Ampak samo če si res tak kot si se opisal!!!!!!!!!!!!!!

Itak!!! se bom prikotalil!!!! ….. ker sem pozabil omenit, da mam 170 kg….. zato sem pa rekel, da bo za vse dost :)))

LP

Remedy

Super!Takega tu nimamo na primorskem

VEŠ KAJ, TALE TVOJA IDEJA S KONGRESNIM NITI NI BLA TKO SLABA, SEM SE MELA FUL DOBR, ČEPRAV BREZ SEKSA!

Pohotna, pokliči ali pa pusti sporočilo na 040/271136 pa, da vidmo, če si res tako pohotna!!

TAKOJ, SAM, DA NISI TEŽAK, KI SE TE POTEM NE BO DALO ODKRIŽAT! PA KŠN TROBEC, AL PA KEJ TAZGA, SEM PREJ BRALA V ENMU POSTU!
PA ŠE TO, SEM POROČENA, MAMICA, MOŽ JE PA NA SLUŽBENEM POTOVANJU! ČE SI ZA, TE POKLIČEM!

HA HA HA DEJ ŠE MAL ZAKOKODAKAJ PEDER HA HA .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close