Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ja kaj pa zdaj

ja kaj pa zdaj

Fantu sem priznala da mi je všeč in sicer preko smsja in kaj on napiše: “Lepo :)”

kaj za vraga naj to pomeni??????????

To pomeni, da mu je v bistvu grdo, ampak je sramežljiv, da bi to priznal. Saj zdaj te bo ignoriral in boš tako vedela.

Kako grdo? Mislim da vsak odrasel človek lahko direktno nekomu pove če mu kaj ne paše ne razumem zakaj me ni direktno zavrnil če je to njegov namen.

O ne ne, veliko odraslih ne premore odraslosti. Ampak ne vem zakaj imam občutek, da sta še oba mladiča.

Ti pa pišeš, kot da jih imaš 50…

Pomagaj svoji sovrstnici…tebi se dogajajo podobne štorije. Jst sem to že dala skozi, nazadnje tam pri 17-ih letih, zdaj jih imam malenkost več.

Malenkost lol

Dej no, ti ne moreš bit pod 30 ni šanse 😀

Te matra, a ne…kar naj te. Ni šans, da bi zvedu. Zato bi moral biti pliden.

Valda. Cel čas sanjam samo o tvojem vzdevku, tok velik mi pomeniš.

Vem ja. Še žolčne kamne boš staknu, čist preveč se pehaš.

Ni me ignoriral ampak sva se vsak dan slišala in šla tudi ven…ampak tip je res čuden povedal ni nič konkretnega…omenjal je tudi druge ženske in me postavljal v nek manjvreden položaj po njegovem obnašanju sodeč sklepam da je velik narcis in bom dvignila roke od njega,
namreč:
-povabi me ven a me nahruli ker zaradi obvoza na cesti zamudim 2 minuti
-govori o svojem delu in problemih, skače mi v besedo, ne vpraša ničesar o meni
-pove da je pred mano poklical eno drugo prijateljico a ker se ni oglasila je poklical mene??????!!!!!!!!
-na koncu plača večerjo
-pospremi me do avta in namiguje da bi želel iti k meni, seveda zavrnem (na lep način)

pa naj mi nekdo razloži kakšno je zavraga to obnašanje?????????!!!!!!!!

najhuje je da se kasneje dela da je vse ok in hoče ostati v stiku z mano pa kaj je narobe z njim??????????? In vsakič ko izve da se kak drug moški zanima zame pošizi, mi piše me kliče in govori čez tistega ki se ogreje zame

– ranjen ego, če zamudiš, zanj to pomeni, da ga ne spoštuješ. Če je res bilo 2 minuti in ne pol ure ali uro. 🙂 Človeka se obvesti o zamudi, če sta dogovorjena ob točno določeni uri. Očitno sta mu tisti dve minuti bile bolj dragocene, kot čas, ki bi ga potem preživel s teboj. 🙂
– on ni tam za to, da bi spoznaval tebe, ampak da ti njega. On, on, on.
– ljudje navadno poznamo več ljudi, ne le enega. Sicer pa itak ni bil tam zaradi tebe, pač pa zaradi sebe, kot sva že prej ugotovila. 🙂
– menda te ni zmotilo? 🙂
– očitno še ni imel dovolj tvoje družbe oziroma ti je želel še kaj povedati/pokazati o sebi. 🙂 In tebe ni zanimalo. Pametno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Na kateri čustveni ravni si sama, s takšnim partnerjem “obsediš”, ki je v isti “čustveni razvojni fazi” kot ti.
Očitno imaš rada malo otročje najstniške drame. Mislim, da sta oba zelo neresna in še lep čas ne bosta zrela za stabilno zvezo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

da ni admin na MON_u in vidi IP_je tukaj tipkajočih ☺

Vse to in ti mu priznaš da ti je všeč? Ne razumem! 1000 stvari te moti a ti je všeč? Kdo koga tukaj je.be?

Vse to in ti mu priznaš da ti je všeč? Ne razumem! 1000 stvari te moti a ti je všeč? Kdo koga tukaj je.be?[/quote]

Ta tip je pa res psiho. :))

Da ne bo pomote, ne mislim enTipa, ampak tega, ki ga avtorica opisuje. :))

Če moški vsaj na začetku ni prijazen do tebe, potem tudi nikoli ne bo.

o bog, kakšen stereotip

o bog, kakšen stereotip[/quote]

To sploh ni stereotip.

o bog, kakšen stereotip[/quote]

To sploh ni stereotip.[/quote]

je … na kubik

Ču mu ženska zna postavit mejo dovolj odločno, potem tudi to ne drži vedno. Vprašanje je le, če bo tip te meje sprejel ali pa bo raje poiskal drugo “žrtev”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni nujno da mora bit ravno prijazen, mislim pa, da je nujno, da je spoštljiv, a ne?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

saj sem vedel, da nisi mislila name, za druge mi je pa itak vseeno, kaj si mislijo o meni 🙂

Bolje bo, da prvo zapustiš fanta ki ga imaš, če ga imaš.. potem pa poskušaj z drugim pa boš potem videla če se to obnese.. Ali pa se posveti fantu ki te dejansko res ljubi..

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close