Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek J.J. uredi Pošto SLO

J.J. uredi Pošto SLO

Za koji karkoli … mi poštarji SVINJAJO v moj poštni nabiralnik z nekimi obskurnimi reklamnimi letaki??
Poštni nabiralnik imam za pošto — ne pa za zbiralnik reklam!
In ne mi, da lahko na lokalni pošti dobim nalepko, da ne maram reklam … spoštujte mojo lastnino in mi ne vsiljujte dreka!!

Nabavi nalepko

Nič ni tvoje, navadi se: vse je NAŠE .. a te žena ni nič naučila?

Odgovor na objavo uporabnika
To je pa preveč, 12.06.2021 ob 22:10

Za koji karkoli … mi poštarji SVINJAJO v moj poštni nabiralnik z nekimi obskurnimi reklamnimi letaki??
Poštni nabiralnik imam za pošto — ne pa za zbiralnik reklam!
In ne mi, da lahko na lokalni pošti dobim nalepko, da ne maram reklam … spoštujte mojo lastnino in mi ne vsiljujte dreka!!

Če nočeš nabaviti nalepke, vprašaj poštarja. če ti jo časti. Drugače jo pa nariši ali pa skopiraj in nalimaj. Jokica blesava.

Glede na strašne težave, ki jih ima J.J. z dostavo pošte v njegov nabiralnik, bi pričakovali hitro ukrepanje. Da bo uredil to zanikrno Pošto Slovenije, kot je uredil STA, pa medije, pa naročila v zdravstvu….

Ministrski predsednik države, ki bo celo predsedovala EU, pa mu Pošta Slovenije ni sposobna dostaviti in vročiti niti pisma, kaj je šele s paketi ..???!

Je zadnjič naročil neka cepiva pa tudi ni bilo dostave….

Janša ima res stalne težave z dostavo pošte. Lahko bi že predlagal kakšen zakon, da bo uradne kuverte iz sodišča dobival pravočasno v roke.

Tisti, ki niste v penziji, pejte raje delat!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close