Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice J AMERIKA ali AFRIKA

J AMERIKA ali AFRIKA

zdravo,
februarja bi se sla potepat v katero manj turisticnih drzav J Amerike ali Afrike, vse opcije se odprte. cenovno bi bilo potovanje primerno za studentski zep. bi se mi kdo pridruzil?

spela

LP!

Za 21 do 25 dni imamo v planu potovanje v Afriko. Lani sem bil v Namibiji in Gani. Letos bi pa rad odsel ali Zamibija-Zimbabve-Botswana ali pa Tanzania skupaj s trekingom na Kilimanjaro. Zaenkrat sma dva skoraj zanesljivo (seveda če bo stanje tako kot izgleda trenutno!). Iščema pa še sopotnike zaradi rent-a-carja (za Zambijo-…..) in ostalih stroškov….. Seveda pa bi bila to študentska varianta!
A.

PS: Aja, potovanje bi bilo v času prvomajskih praznikov!
A.

Kdaj?

Cao,

Tanzanija je super- sem prezivela tam pol leta. Zmanjkalo pa mi je za treking na Kilimandzaro in se priporocam. Drugace pa se mi zdi zelo zanimiva varianta tudi Zambija-Zimbabwe. Ker sem sama planirala potovanje v Afriko april-junij (odvisno od kesa) bi se vam z veseljem pridruzila. Po studentsko seveda!

A

Lahko pogledaš moje slike iz Namibije in Gane od letos na

http://carli.dynu.com/~carli/

LP.
A.

Ojla! Jaz sem bolj zainteresirana za J Ameriko, sla bi pa za cim dlje (2 meseca npr) in to februarja, marca… Seveda nimam nic proti Afriki !!!! sam bi bla rada do izpitnih rokov ze nekak doma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close