Izziv sprejet; naredite nakup za 15€, za cel teden za eno osebo!
Moje mnenje, 04.02.2022 ob 20:24
To je pač nerealno. To jaz pojem v 2-3 dneh. Pa nisem debela.
Enako. Jaz ne vem vec, a folk lacen hodi po svetu in vsak dan isto hrano žul?
15 eur/ teden se ne da prezivet, da nisi lacen in da jes kvalitetno, pa ce se na glavo postavis. No, razen ce gres v hibernacijo
to so navadne buce
se vidi, 05.02.2022 ob 12:45
A danes je tekmovanje, kako šparati na sebi? Vam je treba al to sam tako, da cekirate cene trgovcev? Kupite si za vsak dan dva jogurta, trgovska znamka in po eno endivijo. Shujšale boste in zbolele. Ampak, boste pa v rangu petnajstih evrov tačas.
Se vdii, da nekateri niste sploh preštudirali zadev. Če zapraviš 15 € na teden, BREZ PROBLEMA dobiš iz tega 140 g beljakovin na dan in 2500+ kalorij na dan pa še zadostno vitaminov. Če ješ fižol/lečo + kruh/krompir + zelje
Kar ceno nabija, so predpripravljeni izdelki in dodane arome vseh sort – to pa ravno ne pripomore k zdravju. Glavnino denarja za prehrano povprečen današnji človek plača IZKLJUČNO za okus in udobje. Ne za hranilno vrednost in zdravje.
Ne, ceno nabijajo sveže sadje in zelenjava. Ne moreš celo zimo kislo zelje natepavat. Ko tako opevate sezonsko – kaj, razen zelja je trenutno sezonsko in poceni? Nič, tudi jabolka so draga.
Forum je zaprt za komentiranje.