Izziv otroci skačejo pod kamione na Tik Toku
Nič več realnost ampak virtualna resničnost, ki se vsiljuje otrokom.
Napeljevanje otrok, da v rani mladosti hočejo spreminjati svoj spol ali da se z njim ne sprijaznijo. Napeljevanje otrok k temu, da v rani mladosti dobivajo informacije, da se je v redu ….
—————–
No nekaterim je mar in ti se zavzemajo (vsaj tako pravijo) , da se vendarle nekaj stori na teh področjih otrokovega odraščanja, vzgoje in zdravih odnosov, ter se vse izrojene manipulacije, ki se tako množično pojavljajo nad otroki ustavijo čim prej.
“DARWINDARKO”,
res je. Vse to so abnormalnosti današnje družbe. Žal pa vsi ti vplivi iz delov sveta, ki so so popolnoma zašli in se odmaknili od narave prihajajo tudi k nam.
Ne pozabimo, da je bila družba tudi včasih zelo abnormalna, naprimer 100 let nazaj. In nič čudnega ni bilo, da se je vse končalo v vojnah, od tega kar v dveh svetovnih vojnah.
Vendar je včasih abnormalnost in odmik od narave predstavljal konservatizem z svojimi družbenimi konstrukti, ki so zatirali ljudi do te mere, da so bili zaprti kipeči lonci v katerih se je nabiral pritisk in samo vprašanje časa je bilo, kdaj jih bo razneslo.
V današnjih časih je ta abnormalnost konzervatizma še vedno prisotna v določenih Afriških deželah in na muslimanskem bližnjem vzhodu. Medtem, ko na zahodu imajo bolj liberalen pogled (vrjetno si to mislil, ko si govoril o napeljevanju otrok, da spremenijo spol). Liberalizem, ki se predstavlja kot osvoboditev človeka od zaostalih družbenih vzorcev. V resnici pa je ta liberalni pogled zgolj še ena utvara polna družbenih konstruktov in zabluzenih pogledov, ki človeka oddaljujejo od narave.
Na žalost pa živimo v svetu, kjer večina ljudi razmišlja črno belo in mislijo, da se morejo postaviti na eno ali drugo stran in se prepirati med sabo. Kar pa z veseljem izkoriščajo tako konservativni propagandisti kot liberalni propagandisti. A svet je veliko bolj kompleksen od črnobelega pogleda teh ljudi.
V resnici pa se te ljudje, ki mislijo, da so popolnoma nasprotnih pogledov zelo podobni, oziroma enaki in so del istega sranja.
Se strinjaš s tem?
Kokoši ???????, 24.12.2021 ob 13:28
“DARWINDARKO”,
res je. Vse to so abnormalnosti današnje družbe. Žal pa vsi ti vplivi iz delov sveta, ki so so popolnoma zašli in se odmaknili od narave prihajajo tudi k nam.
Ne pozabimo, da je bila družba tudi včasih zelo abnormalna, naprimer 100 let nazaj. In nič čudnega ni bilo, da se je vse končalo v vojnah, od tega kar v dveh svetovnih vojnah.
Vendar je včasih abnormalnost in odmik od narave predstavljal konservatizem z svojimi družbenimi konstrukti, ki so zatirali ljudi do te mere, da so bili zaprti kipeči lonci v katerih se je nabiral pritisk in samo vprašanje časa je bilo, kdaj jih bo razneslo.
V današnjih časih je ta abnormalnost konzervatizma še vedno prisotna v določenih Afriških deželah in na muslimanskem bližnjem vzhodu. Medtem, ko na zahodu imajo bolj liberalen pogled (vrjetno si to mislil, ko si govoril o napeljevanju otrok, da spremenijo spol). Liberalizem, ki se predstavlja kot osvoboditev človeka od zaostalih družbenih vzorcev. V resnici pa je ta liberalni pogled zgolj še ena utvara polna družbenih konstruktov in zabluzenih pogledov, ki človeka oddaljujejo od narave.
Na žalost pa živimo v svetu, kjer večina ljudi razmišlja črno belo in mislijo, da se morejo postaviti na eno ali drugo stran in se prepirati med sabo. Kar pa z veseljem izkoriščajo tako konservativni propagandisti kot liberalni propagandisti. A svet je veliko bolj kompleksen od črnobelega pogleda teh ljudi.
V resnici pa se te ljudje, ki mislijo, da so popolnoma nasprotnih pogledov zelo podobni, oziroma enaki in so del istega sranja.
Se strinjaš s tem?
Sam sem le povzel nekatere tematike iz deljene konference nisem pa vseh opisoval ali omenil.
Vsekakor se tudi meni ne zdi prav, da se ljudi sploh otroke bom tako dejal bolano spreminja v neke igračke za odrasle. Naj bo odrasel ali otrok oba sta živo bitje, ki je vredno in nezamenljivo ter edino takšno. Tako se naj človeka tudi jemlje. Otroci so naše bogastvo in to ni le neka izživeta fraza ampak dejstvo. Če malo vrednost imaš in jo čuvaš ter se ji ne odrekaš kako šele si občutljiv, čuteč in zaščitniški do največjega bogastva, če se le tega zavedaš? Zelo in najmočneje.
Kar se tiče teh organizacij,ki obstajajo ali se ustanavljajo imam mnogo mnenj in odvisno s katerega aspekta jih gledam s tistega bi lahko podal opis, mnenje in obširno razlago. No tega seveda sedaj ne bom storil, lahko pa rečem, da jim tako zaupam, kot popolnoma ne zaupam, če vse strnem v teh nekaj besed.
Kar se tiče tvojega vprašanja, če se strinjam bi ga morda moral bolj jasno postaviti ali pa niti ne.
Nekako se strinjam, da šarada tako enih, kot drugih je prozorna. Vsi se kažejo ali pa pokažejo sčasoma vsaj tako praksa kaže in človeška narava, da so v nečem dvolični, neiskreni pa tudi egoistično naravnani ter preveč črno beli in premalo realni.
Na kratko. Problem je večkrat tudi v tem, da se ne ukvarjajo s tistim s čimer bi bilo dobro da se in prevečkrat se vtikajo v tisto kar ni njihova stvar. To slednje opazilo pa ne velja samo za omenjene strukturnosti ampak kar za vse nas.
Lepo si napisal. Konference na priloženem videu nisem poslušal, jo bom ko bo več časa. Glede enih in drugih pa lahko povem, da jih jaz jih ne jemljem, kot ene in druge ampak sem jih kar vse vrgel v isti koš. Med njimi več ne delam razlik.
Uglaunem želim ti nalepiti, skopirati sem svoj odgovor, ki sem ti ga zadnjič podal, vendar so temo takoj zatem zbrisali, tako da je možno, da ga nisi uspel prebrati in odgovoriti nanj. Saj imam ta svoj odgovor shranjen v WordPadu.
Odgovor se navezuje, ravno na otroke, kako se pohabi otroke, da odrastejo v abnormalne odrasle. O temu kako je zašla današnja družba (tako je tudi v preteklosti vedno zašla), iz česa izvirajo vse te agende, ki že otroke napeljujejo v spremembe spola itd.
V tisti temi si pisal o GNUSNOBI, o “pedro propagandi”, o forsiranju le enega dela narave medtem ko se ostale zasmehuje, zatira in da potem to ni več del zdrave narave ampak izprijenost.
Ni potrebe odgovoriti na tole sporočilo. Saj je samo najava oziroma pojasnilo o odgovoru, ki ti ga bom v naslednjih trenutkih skopiral v to temo.
“DARWINDARKO”,
praviš, da je homoseksualnost del narave. Meni pa se pač homoseksualnost ne zdi naravna in se mi zdi odklon od narave.
Tako kot se mi zdi nenaravna heteroseksualnost. Obe usmerjenosti sta le ekstrema, en na levi strani in drug na desni. Sta družbena konstrukta in odklona, ki sta priučena skozi odraščanje. Edina naravna usmerjenost je biseksualnost in zato je večina ljudi biseksualcev, ker je pač to naravno. Vendar je to največja skrivnost našega časa zaradi heteroNORMATIVNE družbe. Ali kot sem ugotovil 95% moških biseksualcev ne poskusi z moškim spolom. Sam vem, da tako stvari stojijo, ker si partnerje iščem v tem vzorcu ljudi. Zato pa sem bil v zadnjih 10 letih vsem moškim z katerimi sem bil, prvi moški z katerim so bili spolno intimni. Torej ne drži, da to počnejo ker to družba reklamira kot si rekel, ampak je kvečjemu tako, da tega ne počnejo, ker jih stanje v družbi odvrača od tega. Zato kar 95% jih tega ne poskusi, če ne naletijo na osebo kot sem jaz, ki pozna skrivnosti sveta. In ne gre se za pedro propagando, ampak za LGBT+++ propagando. In skrajni čas je, da vzamemo črko B (biseksualnost) ven in jo zamenjajmo z H (heteroseksulnost) tako, da bojo vse abnormalnosti skupaj.
Izženimo iz šol LGBT propagando in jo zamenjajmo z učenjem o naravi in pod naravo spada biseksualnost. Ali če vzamemo živalske vrste, ki so višje razvite, so dokazali, da je biseksualnost njihova evolucijska prednost, ki omogoča boljše razmnoževanje saj so vrste, ki so bolj biseksualne bolj prilagodljive in bolj izpopolnjene v svojih odnosih kar vpliva na boljše sodelovanje.
A tradicionalisti, ki se borijo proti LGBT+++ propagandi, da bi zaščitili tradicionalne vrednote, bi v šolah preprečili tudi učenje o naravi, če bi bila družba tako napredna, da bi se v šolah začelo učiti o naravi. Zato ker so oni največja gnusnoba. Torej prvo moraš napasti njih.
Zato pa je tako, kot si rekel, ko se povzdiguje le en del narave in se ga forsira kot prvobitnega, ostale pa se zatira in zasmehuje, potem to ni več del zdrave narave ampak izprijenost.
NO TO PA JE BIL ODLIČEN OPIS ZADNJIH VEČ KOT 1500 LET HETEROSEKSUALNOSTI. Heteroseksualnost so forsirali, geje pa sežigali na grmadah, v času naših dedkov in babic so jih pobijali v genocidih in do dandanes so jih pretepali. Še danes kakšnega geja razbijejo.
Zato pa je heteroseksualnost (in predvsem tradicionalne vrednote povezane z hetronormativnostjo) gnusnoba.
Ker moraš vedeti, da posiljevanje žensk, pedofilija, incest in fu.kanje ovc in koz niso naravni. Vse to je povzročila ta anomalija sforsirane heteronormativnosti. Kot je tudi ona ustvarila LGBT+++ propagando in 50 novih spolov in forsiranje transeksualnosti in to, da danes že otrokom spol spreminjajo.
Ker a ni logično, da če so tisoč petsto let npr.katoliki učili, da spolnost ni naravna niti med možem in ženo, če ne seksata za reprodukcijo. In če so že male otroke vzgajali v sramu in slabi vesti, do svojega telesa in spolnosti in jih mučili, tako da so fantkom želzje privezovali na penise ko so šli spat, da bi jih bolelo, če so doživeli erekcijo, da se potem niso mogli razviti v seksualno normalne osebe. In da niso zato postali moralni, vzdržni, dobri kristjani in zakonski partnerji kot se je mislilo, da bojo. Ampak, da je spolnost kot močna sila iz teh deformirancev izbruhnila tako, da so bile vse ženske posiljene, bilo je 1000 krat več pedofilije in incesta kot danes in moški na podeželju so fu.kali ovce in koze, kot še danes počnejo muslimani na bližnjem vzhodu.
Tu pa se gnusnoba heteroseksualnosti, heteronormativnosti tradicionalne družbe ne konča. Oni so ustvarili še družbeni spol (gender), ki je le izmišljotina in družbeni konstrukt. Obstaja le biološki spol (sex), ker se rodimo kot moški in ženske. Zato pa želijo ljudje v zaostalih državah (Amerika, Bocvana, Iran in podobno) množično spreminjati spol, ker se v svojem družbenem spolu ne počutijo dobro. Poleg tega je gnila hetero družba že dolga stoletja nazaj iz ženske ustvarila fetiš, objekt za prodajo. Pri fetiših je pa psihološko tako, da se obnašajo tako, da prvo fetišista(moškega) rajcajo visoke petke, bleščeče oblekce, ličila, najlonke itd. na fetiš objektu (ženska) potem pa hočejo še to sami poskusti na sebi.
Konzervativci, ki zagovarjajo tradicionalne vrednote in LGBT+++ propagandisti niso nasprotniki, kot oni mislijo, ampak so eno in isto. So ista zadeva, ne gre se za nasprotno stvar, kot to deluje zunanjemu opazovalcu.
Kokoši ???????, 24.12.2021 ob 14:38
Lepo si napisal. Konference na priloženem videu nisem poslušal, jo bom ko bo več časa. Glede enih in drugih pa lahko povem, da jih jaz jih ne jemljem, kot ene in druge ampak sem jih kar vse vrgel v isti koš. Med njimi več ne delam razlik.
Uglaunem želim ti nalepiti, skopirati sem svoj odgovor, ki sem ti ga zadnjič podal, vendar so temo takoj zatem zbrisali, tako da je možno, da ga nisi uspel prebrati in odgovoriti nanj. Saj imam ta svoj odgovor shranjen v WordPadu.
Odgovor se navezuje, ravno na otroke, kako se pohabi otroke, da odrastejo v abnormalne odrasle. O temu kako je zašla današnja družba (tako je tudi v preteklosti vedno zašla), iz česa izvirajo vse te agende, ki že otroke napeljujejo v spremembe spola itd.
V tisti temi si pisal o GNUSNOBI, o “pedro propagandi”, o forsiranju le enega dela narave medtem ko se ostale zasmehuje, zatira in da potem to ni več del zdrave narave ampak izprijenost.
Ni potrebe odgovoriti na tole sporočilo. Saj je samo najava oziroma pojasnilo o odgovoru, ki ti ga bom v naslednjih trenutkih skopiral v to temo.
Spomnem se kar sem pisal ja.
In lahko verjameš, da sem si nabral velikooo informacij o tem kaj se dogaja. Tako, da pri meni ne prav izgubljati energije s kakim pojasnjevanjem, saj sem nekako že od A do Ž izklesal pri sebi kaj kam in kam kdo paše.
Seveda,pa če želiš lahko še vedno kaj objaviš, prebral verjetno bom, če bom videl. Morda tudi kaj novega izvedel ali dobil kak nov pogled. Človek se celo življenje uči.
Kokoši ???????, 24.12.2021 ob 15:30
aha, odgovor, ki sem ti ga skopiral se nahaja nad tvojim zadnjim odgovorom.
Nisem zgubljal energije, saj sem ga tokrat le prilepil sem
Bom kratek na tvoj zgornji zapis.
Lej kot prvo je glede na prvi stavek, kot je napisan in tako iz druge teme izvzet izven konteksta, kar je bilo v tisti temi opisano. Tukaj,kdor si ne bo časa vzel in vse prebral bo morda še dobil misel, da sem kak zagovornik homoseksualnosti. NISEM
Zato je takšen zapis kopiran sem seveda brez pravega temelja.
Homoseksualnost je bila omenjena z moje strani in podprta tudi z odkritji iz živalskih vrst in sicer, da tudi tam obstaja. Kar kaže, da je del narave. Tudi človek je del narave in če je homoseksualen je del narave.
Kar pa seveda ne pomeni, da je ta narava tista, ki je bistvena ali drugače tista zaradi katere narava živi tudi naprej. Jasno je, da homoseksualnost sama ne preživi rodov. Torej to ni tisto, kar daje življenje. Lahko pa ga nekateri tako živijo, če hočejo. Vendar slednjih rodov ne bo.
Če je nekdo homoseksualec je to pač njegova notranjost, ki jo živi. Tako, kot vsi vsako svojo enako ne glede na to kakšna je.
Se pa ta usmeritev zavrača in PRAV je, da se zavrača, če se otroke v to napeljuje. Še odrasli so kot programirani in dovzetni za manipulacijo kako šele otroci ne bi bili. Torej, če otroka zmanipuliraš, da se podvrže homoseksualnosti se lahko zgodi, da bo takšno življenje tudi živel. (nekako kar se Janezek nauči to Janezek zna). Gnusoba pa je v tem, da če otroku to storiš in ga zapelješ v homoseksualnost in jo bo živel se lahko zgodi, da si mu vzel bodočnost v smislu rodbine, naraščaja, oklestil mogoče in potencialne veje drevesa življenja, ki bi jih ta imel. No to pomeni, da si mu vzel prihodnost in življenje. Zato je to gnusoba.
Če tebi paše biti homoseksualen in se sam ali si sam tako naravnan preko neke svoje spontanosti v življenju ti ne bi očital. Očitam pa ljudem pred tem omenjeni način.
Sto ljudi sto čudi. Tako je tudi s fetiši. Ljudje že od nekdaj počnejo vse kar je mogoče. In če so se odločili za sexualno usmerjenost k istemu spolu, ali da si bodo roge na glavo vijačili, se cepili, se metali iz aviona, da vidijo kako trdno betico imajo. Prav naj to počnejo, če hočejo. AMPAK naj druge ne silijo niti ne manipulirajo ter ne usmerjajo tistih, ki se še niso sami sposobni braniti in zagovarjati ter trezno razmišljati v nesrečo ali svoje slepe ulice.
Grenivka422, 24.12.2021 ob 16:03
Jaz sem se igrala ristanc in gumitvist in sem se razvila v normalno žensko. Tole je pa res izven kontrole! Ne vem, kaj počnejo starši.
Mi tud , pa tančulo, pa lublana zagreb beugrad skrivalnce, pa ravbarje pa žandarje pa še polhn drugih traparij.
Pa atije pa mamice ne pa mamice pa mamice al pa atije pa atije SHIT
darwindarko, 24.12.2021 ob 16:47
Mi tud , pa tančulo, pa lublana zagreb beugrad skrivalnce, pa ravbarje pa žandarje pa še polhn drugih traparij.
Pa atije pa mamice ne pa mamice pa mamice al pa atije pa atije SHIT
Ja vse ob svojem času hehehe ?? ta otročad in mladina ne ve, kaj so s temi igrami zamudili. Kaj sva že zadnjič rekla o spominih?
Grenivka422, 24.12.2021 ob 17:17
Naslednja generacija bo Matrica ?? glede spominov jih pa lahko sproti delamo in ustvarjamo, a ne? …..
Kaj bodo naslednje generacije se ni za hecat preveč, če imaš uvid v plane.
Za spomine pa zagotovo, da jih sproti delamo in ustvarjamo. AMPAK kdo smo to mi sploh?
—————————-
Si že prebrala kdaj kar sem odkrival tu gor o misel?
Kaj je misel, kdo je misel?
MI-SEL ( Misel beseda nam nekaj pove. Namreč ko se midva pogovarjava o spominih, da jih delamo, je to tako na brzaka kajne. Koliko ljudi pa dejansko gre globje v to in se vpraša, ter ima vpogled?
Namreč spomine naj bi ti pod zavest ustvarjala.
Daj z menoj sedaj nekaj drugače pomisli.
Ti si pri zavesti in si zavest. TI.
Mi slediš?
Imaš pa pod ZAVEST.
To kar se dogaja trenutno po svetu ima seveda veliko vezo tudi s tem.
Torej, če si ti zavest. Imaš pa podzavest. HM…..
Nočem preveč povedat ampak samo poskušam dati misliti.
Prej sem omenil MI -SEL (sel rečva da je poštar ane) Mi pa je nekdo, več njih.
………………………………….
😉
darwindarko, 24.12.2021 ob 17:29
Kaj bodo naslednje generacije se ni za hecat preveč, če imaš uvid v plane.
Za spomine pa zagotovo, da jih sproti delamo in ustvarjamo. AMPAK kdo smo to mi sploh?
—————————-
Si že prebrala kdaj kar sem odkrival tu gor o misel?
Kaj je misel, kdo je misel?
MI-SEL ( Misel beseda nam nekaj pove. Namreč ko se midva pogovarjava o spominih, da jih delamo, je to tako na brzaka kajne. Koliko ljudi pa dejansko gre globje v to in se vpraša, ter ima vpogled?
Namreč spomine naj bi ti pod zavest ustvarjala.
Daj z menoj sedaj nekaj drugače pomisli.
Ti si pri zavesti in si zavest. TI.
Mi slediš?
Imaš pa pod ZAVEST.
To kar se dogaja trenutno po svetu ima seveda veliko vezo tudi s tem.
Torej, če si ti zavest. Imaš pa podzavest. HM…..
Nočem preveč povedat ampak samo poskušam dati misliti.
Prej sem omenil MI -SEL (sel rečva da je poštar ane) Mi pa je nekdo, več njih.
………………………………….
😉
Berem in razmišljam zraven. Malo se poigraš zlogovno in ima beseda čisto globlji pomen.
Ja to debato sva midva tu gor že imela. In ne vem v katero smer naj grem in se postavim, ker mi MI-SEL bega ? ? z matrico se ni za hecat ja, a pa ti še nekaj povem, ne vem če boš verjel! Nisem gledala še nobenega dela Matrice. Nekako me je PODZAVESTNO odbijalo od tega. Vsebino pa poznam.
Spomini … 🙂
“DARWINDARKO”,
Mislim, da ne razumeš povsem kaj se dogaja in kam kaj spada. In prosim ne me jemati kot, da sem pokroviteljski. Informacije LGBT+++ agenda propagandistov iz zahoda in njihovih zahodnih(ameriških, evropskih) in vzhodno evropskih nasprotnikov, ki branijo tradicionalno družino so popolnoma nekoristne, da bi si nekdo ustvaril mnenje. Vsi govorijo o liberalizmu iz zahoda, kakšne stvari vsiljuje, ker je pač to v medijih in popularna debata, ko pa jim jaz začnem govoriti o teh stvareh, kako stojijo v Afriki ali na Bližnjem vzhodu pa je to že prezahtevno za njih. Mislim, da tudi spolnosti pri človeku ne razumeš, dovolj dobro, saj veliko govoriš o nepomembnostih, kot sta homoseksualnost in heteroseksualnost. Ker takšnih anomalij ni dobro promovirati, kot se to počne že stoletja v nekaterih koncih sveta.
Nisem prepričan, da je homoseksualnost naravna. Morda je tako pri ljudeh kot pri živalih del neke anomalije. Sicer pa ali je res, da so vse te živali homoseksualne? Naprimer nek par dveh samčkov pingvinov, ki je bil popularen v nekem živalskem vrtu se je razšel ker je en samec zapustil drugega zaradi samice. Tako, da ne vrjamem vsem tem člankom.
Poglej jaz sem homoseksualec in zato nisem normalen, ti si predvidevam, da heteroseksualec zato ne moreš biti normalen. Oba sva pripadnika manšine. Le da se zdi, da je heteroseksualcev večina, zaradi naše tolitarne družbe. Vendar govorimo le o gnusnobi 1500 let krščanskega sveta, pa morda o gnusnobi 150 let muslimanskega sveta. Drugače pa nikoli te spolni usmerjenosti nista bili večina in sta le del neke manjšinske anomalije. Ne pri starih grkih ali rimljanih, ne pri Etruščanih, ne v zgodovini Rusije, ne pri Otomanskem imperiju itd. itd itd. Zato kar dajmo H-heteroseksualci v LGBT in se naj imenuje LGHT, da bojo manjšinske abnormalnosti skupaj.
Zakaj sploh toliko omenjaš homoseksualnost. Saj ni tako pomembna kolikor pozornosti dobiva. Saj je takih ljudi zgolj kak odstotek(gejov in lezbijk).
In sicer pa kaj potem če homoseksualnost ne preživi rodov? Heteroseksualnost pa jih sicer preživi, ampak jih pa tudi ovira pri temu preživetju. Ali kot sem ti napisal: Izženimo iz šol LGBT propagando in jo zamenjajmo z učenjem o naravi in pod naravo spada biseksualnost. Ali če vzamemo živalske vrste, ki so višje razvite, so dokazali, da je biseksualnost njihova evolucijska prednost, ki omogoča boljše razmnoževanje in preživetje saj so vrste, ki so bolj biseksualne bolj prilagodljive in bolj izpopolnjene v svojih odnosih kar vpliva na boljše sodelovanje.
Tako je ko govorimo o živalskih vrstah, pri katerih je spolnost razvita tudi izven paritvenih obdobij in je s tem dobila, tudi drugoten pomen, ki nima več toliko veze z razmnoževanjem kot pa z družbenim povezovanjem in kompleksnostjo odnosov pri teh vrstah. Zato pa je biseksualnost stvar evolucije. Ki pa jo je gnusnoba od naše krščanske zgodovine zatirala. TAKO KOT SO ZATIRALI CELOTNO ČLOVEŠKO NARAVO IN NARAVO NA SPLOŠNO. In pobijali ljudi, ki so trdili, da Zemlja ni ravna plošča. Iz tega pa je bolan heteroseksualizem pripeljal, do tega, da so bile vse ženske posiljene (vsake tok časa slišimo, kako pri kakšnem samostanu najdejo 100 ali pa 1000 otrok, ki so jih nune pobile), da je bilo še 100 let nazaj ko je cerkev imela nadzor nad živlenjem 100 krat več pedofilije in incesta in da so moški na podeželju fu.kali, ovce in koze, kot to še počno na bližnjem vzhodu, kjer religija izvaja pritisk, ki jih pripelje do tega.
Temu se reče neprava vzgoja otrok in GNUSNOBA. In čeprav omogoča rodnost, se nihče ne želi roditi v tak svet.
Zdaj pa je krščanko muslimanska gnusnoba pripeljala do poplave TRANS zadev, da hočejo že otrokom spreminjati spol. A krščansko muslimamnska gnusnoba si tu pere roke in za to propagando obtožuje liberalno usmerjen zahod. KAR JE VIC STOLETJA.
Ta liberalno usmerjen zahod, LGBT+++ agenda, liberalni feminizem in konzervativci, tradicionalisti, borci za družinske tradicionalne vrednote SO ENO IN ISTO!!! Današna družba pa jim naseda, da so nasprotniki.
Grenivka422, 24.12.2021 ob 17:56
Berem in razmišljam zraven. Malo se poigraš zlogovno in ima beseda čisto globlji pomen.
Ja to debato sva midva tu gor že imela. In ne vem v katero smer naj grem in se postavim, ker mi MI-SEL bega ? ? z matrico se ni za hecat ja, a pa ti še nekaj povem, ne vem če boš verjel! Nisem gledala še nobenega dela Matrice. Nekako me je PODZAVESTNO odbijalo od tega. Vsebino pa poznam.
Spomini … 🙂
Sem že povedal pa ne verjamejo in ne posvečajo temu pozornost.
Slovenija in Slovenščina sta v svetu bolj pomembna, kot svet misli.
In ja besede, črke lahko odkrivajo skrivnosti življenja do določenih ….
Prej sem ti omenil misel.
Npr, črka S predstavlja pot. Potovanje. Tudi če bi ti tega ne povedal in bi ti dejal, daj nariši preprost simbol na list za potovanje ali izberi črko je velika verjetnost, da bi izbrala S.
Upam, da se razumeva.
Torej, odkrivam in v tem je moj smisel večkrat,kar nihče drug ne pove, zato,če se vam ne zdi zanimivo se meni vsekakor 🙂
Torej S pomeni potovanje, pot, premikanje. Seveda to ne povsod, saj je odvisno od konteksta o katerem se pogovarjamo.
Ko S dodamo misli prej omenjeni pa dobimo S-MISEL=SMISEL
Torej= sprejmemo misel in če nam ta misel ponudi rešitve, voljo za gibanje, za premik, nam da cilje, namene,želje , akcijo, da reagiramo, potem misel dobi S , s tem pa smisel.
Kot smisel pa poglej. Kako pravijo koliko naključij je potrebno, da niso več naključja ali nenaključna brezsmiselna naključja.
SMISEL=SM-I-SEL
SM=SEM
I=INFORMACIJA
SEL=PRINAŠALEC VESTI, informacij ,PRENAŠALEC VESTI , informacij
Če boš ali boste to razumeli potem vseeno če ne gledate filma Matrix ampak boste morda globje razumeli v kakem matrixu dejansko živite,živimo.
Pa ne pozabi/te, da ima Matrix v sebi spredaj MAT.
“DARWINDARKO”,
Mislim, da ne razumeš povsem kaj se dogaja in kam kaj spada. In prosim ne me jemati kot, da sem pokroviteljski. Informacije LGBT+++ agenda propagandistov iz zahoda in njihovih zahodnih(ameriških, evropskih) in vzhodno evropskih nasprotnikov, ki branijo tradicionalno družino so popolnoma nekoristne, da bi si nekdo ustvaril mnenje. Vsi govorijo o liberalizmu iz zahoda, kakšne stvari vsiljuje, ker je pač to v medijih in popularna debata, ko pa jim jaz začnem govoriti o teh stvareh, kako stojijo v Afriki ali na Bližnjem vzhodu pa je to že prezahtevno za njih. Mislim, da tudi spolnosti pri človeku ne razumeš, dovolj dobro, saj veliko govoriš o nepomembnostih, kot sta homoseksualnost in heteroseksualnost. Ker takšnih anomalij ni dobro promovirati, kot se to počne že stoletja v nekaterih koncih sveta.
Nisem prepričan, da je homoseksualnost naravna. Morda je tako pri ljudeh kot pri živalih del neke anomalije. Sicer pa ali je res, da so vse te živali homoseksualne? Naprimer nek par dveh samčkov pingvinov, ki je bil popularen v nekem živalskem vrtu se je razšel ker je en samec zapustil drugega zaradi samice. Tako, da ne vrjamem vsem tem člankom.
Poglej jaz sem homoseksualec in zato nisem normalen, ti si predvidevam, da heteroseksualec zato ne moreš biti normalen. Oba sva pripadnika manšine. Le da se zdi, da je heteroseksualcev večina, zaradi naše tolitarne družbe. Vendar govorimo le o gnusnobi 1500 let krščanskega sveta, pa morda o gnusnobi 150 let muslimanskega sveta. Drugače pa nikoli te spolni usmerjenosti nista bili večina in sta le del neke manjšinske anomalije. Ne pri starih grkih ali rimljanih, ne pri Etruščanih, ne v zgodovini Rusije, ne pri Otomanskem imperiju itd. itd itd. Zato kar dajmo H-heteroseksualci v LGBT in se naj imenuje LGHT, da bojo manjšinske abnormalnosti skupaj.
Zakaj sploh toliko omenjaš homoseksualnost. Saj ni tako pomembna kolikor pozornosti dobiva. Saj je takih ljudi zgolj kak odstotek(gejov in lezbijk).
——————————————————————
Tukaj pri tem tvojem zapisu bom naredil rez. Potem ti pa naprej povem.
Hetero-ni nobena manjšina.
Homoseksualnost ni nobena manjšina.
Je ljudi, ki jih spolno privlači isti spol manj. Tako je naj bi jih bilo.
————————
Tvoje pisanje odraža borbo za lastno pravico do izbire tega kar čutiš. Zato si se v življenju s tem tudi bom djal boril. Boril na način, da iščeš pravico zase, iščeš informacije, si jih iskal, si razmišljal, da bi logično povzel in da bi smisel, ki ga čutiš tudi opravičil.
S tem ko omenjaš religije in kot si jih opazil so ti sovražnik, nasprotnik.
Tako si jih dojel, zaradi poznanih dejstev iz zgodovine, ki jih omenjaš, saj ta dejstva pravijo, če se tako izraziva, da si preganjan pa čeprav se ne počutiš niti dolžan niti kriv, da bi komur odgovarjal ali bil samo zato, ker si tak, kot si kaznovan z njihove strani. Prav imaš glede tega.
Vendar pa si ti priznal ali ne je dejstvo, ki sem ga že prej omenil, da takšna, kot je narava sedaj in v kateri si ti na takšen način usmeritve partnerstva, kot jo imaš ne kažeš na rodovitnost.
Poglej. Tebi morda to ni pomembno sedaj ali sploh kdaj.
Nočem ti ne soditi, saj si sodiš sam kakor si boš. Lahko veš, da si vsi ne samo ti s čim sodimo. Lahko dobro lahko slabo ali pa vprašljivo nekoč, kar bo imelo neke posledice.
Če razumeš, potem ti povem, da ja krivični so do tebe.
In krivičen si ti do drugih, če jih ne razumeš iz njihovega stališča in si s svojo obrambo napadalen.
Za konec: Tvoja usmeritev ni bila usmeritev tvoje mame. Ker če bi bila ali bi ti danes bil?
Ne si kar odgovoriti z DA ali NE ampak raje to prepustiva življenju samemu.
———————————————
Povem ti pa, da mnogo resnice je v tistih religijah in mnogo gnusobe tudi na način, kot so jo in jo predstavljajo svetu. S tem pa resnica je umazana in napačno razumljena.
Namreč , če se dotikava nje in se tu pojavi stvarnik,ki je omenjen in sicer Bog. Potem ta je naredil takšnega, kot sem jaz in takšnega, kot si ti. In oba sva del narave, tako ti, kot jaz.
AMPAK
Vsak od naju ima svoj lasten potencial. Dobro razmisli ali veliko razmisli o tem pa bi verjetnostno moralo biti vse bolj jasno in razumljivo ob enem pa tudi odrešljivo v smislu, da ti kamen, če ga imaš na srcu pade stran in naj srce bije z vsem bitjem.
darwindarko, 24.12.2021 ob 18:12
Sem že povedal pa ne verjamejo in ne posvečajo temu pozornost.
Slovenija in Slovenščina sta v svetu bolj pomembna, kot svet misli.
In ja besede, črke lahko odkrivajo skrivnosti življenja do določenih ….
Prej sem ti omenil misel.
Npr, črka S predstavlja pot. Potovanje. Tudi če bi ti tega ne povedal in bi ti dejal, daj nariši preprost simbol na list za potovanje ali izberi črko je velika verjetnost, da bi izbrala S.
Upam, da se razumeva.
Torej, odkrivam in v tem je moj smisel večkrat,kar nihče drug ne pove, zato,če se vam ne zdi zanimivo se meni vsekakor 🙂
Torej S pomeni potovanje, pot, premikanje. Seveda to ne povsod, saj je odvisno od konteksta o katerem se pogovarjamo.
Ko S dodamo misli prej omenjeni pa dobimo S-MISEL=SMISEL
Torej= sprejmemo misel in če nam ta misel ponudi rešitve, voljo za gibanje, za premik, nam da cilje, namene,želje , akcijo, da reagiramo, potem misel dobi S , s tem pa smisel.
Kot smisel pa poglej. Kako pravijo koliko naključij je potrebno, da niso več naključja ali nenaključna brezsmiselna naključja.
SMISEL=SM-I-SEL
SM=SEM
I=INFORMACIJA
SEL=PRINAŠALEC VESTI, informacij ,PRENAŠALEC VESTI , informacij
Če boš ali boste to razumeli potem vseeno če ne gledate filma Matrix ampak boste morda globje razumeli v kakem matrixu dejansko živite,živimo.
Pa ne pozabi/te, da ima Matrix v sebi spredaj MAT.
Matirajo te dok si rekel keks. Vidim kdaj odlomke iz filma, pa mi enkrat stavno ni, čeprav mi je Keanu odličen igralec.
Smo kot puppet on the string. Kdor je dovolj močen, bo potrgal te vrvice in se ne bo pustil vodit in nadzirat. Če je to v dani situaciji le možno. No zdaj jaz pošiljam lepo misel ….. ? 🙂
Tudi sama se večkrat poigravam, kako so kakšne besede nastale, kakšni je njihov globlji pomen, kakšno informacijo nam sporoča vsaka beseda. Hvala za te razlage. Kje si te podatke dobil, te to zanima ali …?
Poglej, vse kar izgovarjamo kar mimo leti pa sploh ne vemo kaj.
Omenila si Matiranje.
Saj veš, da je pri šahu tudi Mat denimo hm…
Pa kje vse je še mat, kaj je Mat itd. Tistega, ki ga zanima lahko tudi malo prebrska po internetu če hoče, kdo pa že kaj ve pa sploh ne ve, da ve. Hm…
Ja tiste string so zelo pomembne ZELO.
Kdo po njih igra in kaj igra. To pa seveda se odraža na nas samih in v našem življenju.
Kot vidiš, če vidiš, da besede niso kar tako.
V šoli nas jih učijo, doma nas jih učijo ob enem pa ne tisti v šoli ne tisti doma ne vedo kaj so učili niti kaj govorijo. Mi pa kot papagaji ponavljamo pa ne vemo kaj.
Denimo vsak ima v svojem domu neko stvar s katere priteče voda.
Hm… PIPA in?
Se kdaj vprašate od kod besede pa kdo, kako pa od kje pa še kaj in zakaj ravno pipa.
Kaj je to pipa? Zakaj pipa? Pač govorimo pipa in vsi jo poznajo pa vendar nihče ne ve. Kdo je imel najbolj pametnega profesorja v šoli ali sedaj misli, da je najpametnejši?
Ali ta ve o PIPI?
———————————————————–
Kje dobim podatke sprašuješ?……………………………………………………..mi……………sel………………..s
Naj tukaj ob tem še enkrat objavim to. Pa ne da bi pričakoval, da bo kdo razumel sedaj ampak zato, da ostane v tem kamor spada takrat, ko spada.
“DARWINDARKO”,
PRVO GLEDE RODOVITNOSTI:
Vsekakor ne drži, da istospolna usmeritev ne omogoča rodovitnosti. Rodovitnost, rodnost bi morala biti kvečjemu večja. Primarti so tudi sposobni družbeno skonstruiranega obnašanja. So že potrdili, da se 100% biseksualna vrsta primatov, ki ne pozna heteroseksualnosti veliko bolje razmnožuje, je evolucijsko naprednejša in prilagodlivejša od zelo podobne vrste primatov, ki je razvila vzorce obnašanja v katerih je veliko več več prostora za heteroseksualnost. Heteroseksualnost, ki pa nima le vloge ohranjanja skupnosti, ampak ima tudi vlogo razdora. Kar lahko vidimo pri naši klavnici od zgodovine pri ljudeh.
Ali kot sem ti napisal: Izženimo iz šol LGBT propagando in jo zamenjajmo z učenjem o naravi in pod naravo spada biseksualnost. Ali če vzamemo živalske vrste, ki so višje razvite, so dokazali, da je biseksualnost njihova evolucijska prednost, ki omogoča boljše razmnoževanje in preživetje saj so vrste, ki so bolj biseksualne bolj prilagodljive in bolj izpopolnjene v svojih odnosih kar vpliva na boljše sodelovanje. Tako je ko govorimo o živalskih vrstah, pri katerih je spolnost razvita tudi izven paritvenih obdobij in je s tem dobila, tudi drugoten pomen, ki nima več toliko veze z razmnoževanjem kot pa z družbenim povezovanjem in kompleksnostjo odnosov pri teh vrstah.
Zato pa je biseksualnost stvar evolucije, ki pa je tudi pomemben dejavnik, pri živalskem sodelovanju in lahko bi bila tudi pri človeškem.
Torej če spolnost jemljemo, kot da je njen edini NARAVNI pomen razmnoževanje smo se zmotili. Ne upoštevamo spolnosti pri nekaterih višje razvitih vrstah izven paritvenega obdobja. Kot še pomembneje, da ima istospolna privlačnost pri biseksualnih živalih pomemben pomen pri sodelovanju in torej preživetju vrste. Popolnoma nemogoče bi bilo za zelo razvito vrsto, da bi bila 100% heteroseksualna. Tudi ljudje smo biseksualna vrsta z nekaterimi odkloni kot sta homoseksualnost in heteroseksualnost. Vendar je treba poudariti kar se tiče hetroseksualnosti, ali če naj uporabim nekatere tvoje besede, da se je nasilno forsiranje heteroseksualnosti, kot edinega “dela narave” peljalo v izprijenost (pedofilija, zofilija, incest, spolno nasilje).
Zato ker je pač dejstvo, da najbolj naravno je to, da je večina ljudi biseksualcev. Vse ostalo pa je bilo delo proti naravi, ki je pripeljalo, do posledic, ki sem jih opisoval.
ZDAJ PA GLEDE MENE:
Sej se ne borim ravno za lastne pravice, glede na to, da kot peder govorim, da je homoseksualnost nenaravna. Mene geji ne prenesejo, če pa naletim na take, ki so notri v tej LGBT+++ agendi se pa z njimi, do konca udarim. Nikoli se jaz ne družim z geji. Zdi se mi celo, da je z veliko geji nekaj narobe.
Pač moške si vedno poiščem med “hetero” moškimi, jim pojasnim, da v resnici niso hetero ampak, da si to samo domišlajo in, da jih je k temu napeljala družba. Od tu teče vse gladko. Krepko čez polovica, ti jih prizna na koncu, da imaš prav. Od tu naprej pa je samo odvisno ali imajo iste želje kot jaz, ali so vezani in mnogih drugih stvari, ki odločijo o temu ali boš s kom kaj imel.
Poglej kot veliko ljudi tudi ti vrjameš laži, fantaziji, da je večina ljudi heteroseksualcev, ki jih privlači le nasprotni spol, ki so jo ustvarili družbeni konstrukti heteroNORMATIVNOSTI. A to je samo VELIKA PREVARA dobe v kateri živimo. Večino časa človeštva pač ni bilo tako. Celo en del krščanstva(v določenem delu sveta) in del muslimanstva ni bilo tako. Že stoletje od Freuda naprej se ve, po njegovih ali drugih raziskavah, da je večina ljudi biseksualnih ali pa, da se celo vsi rodimo biseksulni.
Ampak ljudje se še vedno obnašajo, kot da se še ni odkrilo, da je zemlja okrogla. In verjamejo v družbene utvare.
Tudi te stvari, ki ji pišem niso toliko plod iskanja informacij zato, da bi smisel, ki ga čutim opravičil, kot to, da sem zaradi zunajih držlajev, dogotkov odkril, da živimo v svetu heteroseksualne laži. Od takrat sem z znanstveno vnemo preučeval(zalezoval, opazoval) vse od sošolcev, znancev, sorodnikov, prijateljev in predvsem neznacev. Vse kar pišem je torej bolj posledica prakse, kot iskanja informacij, da bi mi opravičile nek smisel. Zato tudi nočem imeti mnenja, ker mnenja so nerelevantna in ljudje si z mnenji večinoma potrjujejo, stvari v katere jim je všeč vrjeti. Kot raziskovalec nočem imeti mnenja.
Pač jaz spadam v zelo majhno manjšino (dvomim, da nas je več kot odstotek), medtem ko si ti pripadnik večje in bolj številčne manjšine, ki pa je še vedno manjšina.
Torej se je heteroseksualnost, oziroma družbeno skonstrukturirana heteronormativnost izkazala kot izjemno škodljiva(spolno nasilje, pedofilija, zoofilija incest) upam, da mi ni treba zdaj razlagati kar so antropologi, ki so preučevali spolnost odkrili vsepovsod po svetu. Ubistvo ne vidim, dobe v kateri bi heteronormativnost normalno delovala, ker v današnjih časih pa povzroča transeksualnost.
darwindarko, 24.12.2021 ob 19:14
Poglej, vse kar izgovarjamo kar mimo leti pa sploh ne vemo kaj.
Omenila si Matiranje.
Saj veš, da je pri šahu tudi Mat denimo hm…
Pa kje vse je še mat, kaj je Mat itd. Tistega, ki ga zanima lahko tudi malo prebrska po internetu če hoče, kdo pa že kaj ve pa sploh ne ve, da ve. Hm…
Ja tiste string so zelo pomembne ZELO.
Kdo po njih igra in kaj igra. To pa seveda se odraža na nas samih in v našem življenju.
Kot vidiš, če vidiš, da besede niso kar tako.
V šoli nas jih učijo, doma nas jih učijo ob enem pa ne tisti v šoli ne tisti doma ne vedo kaj so učili niti kaj govorijo. Mi pa kot papagaji ponavljamo pa ne vemo kaj.
Denimo vsak ima v svojem domu neko stvar s katere priteče voda.
Hm… PIPA in?
Se kdaj vprašate od kod besede pa kdo, kako pa od kje pa še kaj in zakaj ravno pipa.
Kaj je to pipa? Zakaj pipa? Pač govorimo pipa in vsi jo poznajo pa vendar nihče ne ve. Kdo je imel najbolj pametnega profesorja v šoli ali sedaj misli, da je najpametnejši?
Ali ta ve o PIPI?
———————————————————–
Kje dobim podatke sprašuješ?……………………………………………………..mi……………sel………………..s
Težka naloga ? včasih mi rata včasih pač ne, priznam. Vse se lepo ujema, ko ata na mamo, ampak bom že prišla do zaključka, upam ? malo zagonetno pišeš, čeprav križanke rada rešujem, bi morala vsaj kaj povezati 🙂 daj mi še kak namig ?
Je pa glede ustvarjanja naših besed res zanimivo, kdo jih je sestavljal in kakšen namen imajo. Saj vsak jezik ima iste zlogovno-smiselne povezave. Jaz sem bolj doma pri umetnosti ali ezoteriki, tam bi znala parlamentirat ? pogledala sem video. Lepa podlaga in sploh besede. Malo sem ostala brez besed …
Forum je zaprt za komentiranje.