Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izvršitelj Ivković in pomočniki so katastrofa

Izvršitelj Ivković in pomočniki so katastrofa

Kakšna grozila sms sporočila pišejo in kakšno arogantno obnašanje. Fej in fuj, da jih sram ni kako se na človeka, ki nima nič spravijo zaradi 200 €.

Če misliš, da je pretiraval, ga prijavi http://www.izvrsitelji.si/

A je to en iz Domžal?
Naša soseda je bila neki let v finančnih težavah in so bili rubežniki parkrat pri njej in je mislm da prav te pohvalila kao da se da z njimi ful lepo zment, da ji je baje to tud izvršitelj sam rekel, seveda pa je pogoj da sodeluješ z njimi (če pridejo da odpreš vrata, če te pokličejo da se javiš) in se dogovorjenega kolikortoliko držiš.

Si predstavljam, da opravljajo svoje delo in ko naletijo na problem, prav prijazni pač ne morejo biti.

sram je lahko tistega, ki ne vrne dolga, kako nima nič? ima 200 eur dolga do nekoga….nikakor ni konec te slovenske folklore glede vračanja dolgov, vrni kar si si sposodil in ne bo težav!

Hojs & Co so hujsi!
Tudi prijavljeni so bili ze nestetokrat!

A je to en iz Domžal?
Naša soseda je bila neki let v finančnih težavah in so bili rubežniki parkrat pri njej in je mislm da prav te pohvalila kao da se da z njimi ful lepo zment, da ji je baje to tud izvršitelj sam rekel, seveda pa je pogoj da sodeluješ z njimi (če pridejo da odpreš vrata, če te pokličejo da se javiš) in se dogovorjenega kolikortoliko držiš.[/quote]

Pa mislm da je rekla da je vse odvisn tud od tega kakšn je upnik, kolk časa je upnik pripravljen čakat na poplačilo dolga.

najhujši so arogantni dolžniki, ki menijo da jim živ bog nič ne more, sodišča in država jim dajejo potuho, potem ti ostanejo na razpolago le še alternativne metode izterjave, in nato se začne jokanje…

Hojs že skoraj dve leti ni več izvršitelj!
https://spvt.mp.gov.si/razreseni-izvrsitelji/5e2957aeb0083284e976437ec18f79d3.html

Res je. Je h tej sosedi prišel, sicer ne vem kater izvršitelj, je imela dolga 600€ in ji je dal rok 2 dni da se znajde kot ve in zna in dolg poplača, so ji ene nalepke nalimal na stvari, ki so jih nameraval zarubit, drugač sledi rubež. Ona ga je prosila naj ji da rok vsaj 7 dni, pa ni hotel slišat nič o tem. No, potem so ji moji starši posodil denar da je temu poplačala dolg.

Najhujši udbovci so bili Slovenci. Se ne čudim, če je še vedno tako.

https://spvt.mp.gov.si/razreseni-izvrsitelji/5e2957aeb0083284e976437ec18f79d3.html%5B/quote%5D
Hojs res ne, je pa njegov zet prevzel obrt, ce prav vem in Hojs je se aktiven. Nic bat.
Lp,

Res zanimivo. Glede na to koliko poznam postopke pa je gospa “pozabila” na vse opomine, ki jih je predhodno prejela in pravnomočne sklepe sodišča, v katerih se jo je pozivalo, da poravna svoj dolg. Če sodeluješ se da dogovoriti celo po obrokih. Poudarek je seveda na SODELOVANJU dolžnika. Sicer omenjenega izvršitelja ne poznam, ampak vem kakšne izgovore vse uporabljajo dolžniki, “ko sem jim kar naenkrat nepričakovano na vratih oglasi izvršitelj”, na vse predhodne pozive k plačilu pa gladko pozabijo.

Jaz sem z Ivkovičem sodelovala kot upnica in je bil vedno zelo korekten. Verjamem pa, da kot dolžnik nisi preveč vesel, ko ga vidiš.

Kaj pa vi dolžniki pričakujete? Da vas bodo nosili po rokah iz hvaležnosti, ker ne plačate dolgov?

Hojsa že vsaj sve leti ni več!
Lahko ti pa povem kdo je namesto njega!

https://spvt.mp.gov.si/razreseni-izvrsitelji/5e2957aeb0083284e976437ec18f79d3.html%5B/quote%5D
Hojs res ne, je pa njegov zet prevzel obrt, ce prav vem in Hojs je se aktiven. Nic bat.
Lp,[/quote]

Tako je ! Je pa res, da se zet ne upa tako daleč in v tako skrajnost kot tast še takrat v njegovih časih.

Ivkovič je navaden južni napihnjenec. Dva sta prišla pametovat slovenski samohranilki na vrata pred otroki.
Ko sem mu stopil na rep v njegovi pisarni je pa cvilil, kot mad maček.
Dolg sem poravnal jaz v njenem imenu, punce se pa južnakar še danes izogiba v velikem loku.

Saj bi se je že prej oz. sploh ne bi vedel za njen obstoj, če ne bi bila nič dolžna oz. bi bila dolžna nekomu, ki mu je vseeno in ji je denar podaril in ne posodil ali pa si je prilastila nekaj česar ne more plačati.
Poznam situacijo, ko je dolžnikov veliko, samo ena gospa je prišla vprašat, če lahko oddela vsoto, ki jo je dolžna, in to takšna, ki že itak dela, jih je cel kup, ki se doma šparajo, pa ne plačujejo.

No pa je le se nekdo ki je dozivel pokvarjenost in nemogoc odnos do socloveka.od mene so se kar zahtevali denar pa je bilo ze vse poplacano.dokler jih upnik ni poklical in jih zacel sprasevati kaj se grejo…uglavnem bi bili za na televizijo!do kraja neprofesionalni odnos!ena tajnica ki se ti javi nima pojma zakaj je tam niti se ne zna kulturno pogovarjati po telefonu!

bravo treba jih namlatit

nas jebe ki delamo pa nemormo  preziveti  pa hodijo  rubezniki  tak svinjak ko je onn naj gre ciganom  rubit ce upa tam bo  dobil  metak  v celo sprva

Njihovo delo kar stresno, opravka imajo z največjimi in najbolj problematicnimi socialci. Da si zaradi 200 evrov nakoplje izterjevalca, pa moraš bit zraven še malo nor.

Da dobiš izvršitelja na dom traja. Ogromno časa običajno. Miljon opominov, miljon klicev, miljon možnosti….ki jih seveda ignorirate. In potem javkate da vam dajo 2 dni časa ko vas obiščejo? Kreteni neodgovorni. Za kaj si si tistih 200e sposodila? Za osnovno preživetje zihr :D. Pa prej niso mogli starši posodit da vrneš a ne? Je moral it cel postopek čes, grožnje in vse da si rit dvignila in vrnila. Ampak ja izvršitelji so grozni. Le zakaj vas ne pobožajo pa poujčkajo in še vrnejo namesto vas,  žrtev. Opice neodgovorne.

Odgovor na objavo uporabnika
Himmler, 25.04.2017 ob 23:07

Ivkovič je navaden južni napihnjenec. Dva sta prišla pametovat slovenski samohranilki na vrata pred otroki.
Ko sem mu stopil na rep v njegovi pisarni je pa cvilil, kot mad maček.
Dolg sem poravnal jaz v njenem imenu, punce se pa južnakar še danes izogiba v velikem loku.

Ni na izvršitelju da misli na njene otroke. Je na NJEJ. Krava neodgovorna. Ona je svoje otroke temu izpostavila. Eni bi si samo sposojali potem pa žrtev špilali ko je treba vrnit. Ste žrtve edino sebe in svojih glupih odločitev.

Poznam te izvrsitelje ker sem.imela en dolg in so mi sli full na roke res. Skoraj dve leti sem odplacevala dolg in res sem dobro sodelovala z njimi tud  ko so jih poslal po stvari pa je zapisal da sem bolna ali nisem bila doma. Nakazala tist mesec malo vec in potem naprej po dogovoru. Res nobenih tezav z njimi zelo prijazni.

Je pa res da mores bit prijazen in spostljiv ce zelis kaj doseci, konec koncev niso oni krivi za nase dolgove

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close