Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine izvršba

izvršba

na žalost je prišlo tako daleč, da bo prišlo do izvršbe stanovanja. pa me zanima sledeče.
stanovanje je vredno cca 60.00 tisoč, kreidta pa je ostalo 32.000 tisoč. za koliko ga bojo oni sedaj prodali? sama sem ga že skušala prodat pa ni šlo.nebi pa rada da se proda za 32.000. a se da kaj dogovorit, oz kam se obrnat, da še kaj meni potem ostane, da si lahko kaj kupim 🙁
hvala

Stanovanje je vredno točno tok za kolikor se ga uspe prodat. Zadnje čase vedno manj.

greko, ne posplošuj. Samo nekatera stanovanja na nekatrih lokacijah bodo vredna manj.

Ravno toliko posplošujem kot vi, ki trdite, da bodo samo na nekaterih lokacijah vredna manj. Nobeden od naju nima kristalne krogle zato bo le čas pokazal kaj je res.

Stanovanje bo šlo na javno dražbo, prodali pa ga bodo za toliko, kolikor bo najugodnejši kupec ponudil. No, mislim da na prvi dražbi, ne gredo pod izklicno ceno (tisto, ki jo določi sodni cenilec), na vsaki nadaljnji dražbi pa se cena stanovanja niža. Glede na to, kako so obiskane javne dražbe, mislim, da stanovanja ne bo težko prodati (in najbrž ne dosti pod tržno ceno). Obrnite se tudi na kakšno posredniško agencijo, da vam ga oni poizkušajo prodati.

kje imate stanovanje, sami jih tudi odkupujemo. Dajte mi na mail

Če je še aktualno, kje se nahaja stanovanje ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close