Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Izvoz za Benetke

Izvoz za Benetke

Zivijo!

V prihodnjih dneh nameravam z avtom v Benetke! Zanima me kateri je najboljsi izvoz z A4 TS-VE za Benetke. Ker na tablah piše Venezia via … Vedno sem prepričan da vem, potem pa zgrešim in se vozim naokoli.
Hvala!
Lp, Matjaž

Ko prevoziš cestninsko, se čez 9-10km pojavi plava tabla Venezia Treviso, greš naprej in ko se pojavi še v drugo zaviješ desno in table te potem vodijo v center(Venezia). Pazi, da se boš po prvi tabli razvrstil med tovornjake(običajno) na desni pas, ker je sicer kasneje dosti težje. Tako

Najlepsa hvala, upam, da tokrat spet ne zgresim :-))

Ti raje sledi smerokazom za Mestre in tam parkiraj(ene 3 EUR parkirna hiša) pa pejd z vlakom do Benetk(manj kot Evro povratna). Ker parkiršča so pa pri samih Benetkah, kot verjetno sam veš če si že bil tam, mnoooooooooooogo dražja. Za tiste, ki ne vejo: ene 10-15 EUR.

Ciao
Jaz ti predlagam ,da ne trošiš po nepotrebnem in se zafrkavaš po cesti,da parkiraš avto na želežniški postaji Monfalcone(brezplačno) in kupiš karto za 8 eurov in te pripelje do centra Benetk v cca 1.30 ure .Če greš zdaj enkrat pa imaš tam sejem in si še nabaviš darilca za novo leto.Če boš prespala tam je zdaj do cca 24.12. najnižja cena hotela.Hotel 3 zvezdice bi stal cca 70-80 eurov v centru.
Lepo se imejte

ok, eno vprašanje. če se peljem z vlakom do venecia santa lucia…kje točno je ta postaja? kolk daleč od “otočkov”?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close