Izvid MR hrbtenice -je imel kdo podobno in kaj
ZVID CERVIKALNE :Videti je blage degenerativne spremembe hrbtenice, blage robne iregurarnosti krovnih plošč z blago ateroatrealno robno osteofitno apozicijo c2-3 in c3-4., pridružene so blage deg.spr. malih sklepov, signal iz diskusov C2-3 IN c3-4 je T2 hipointenzivno spremenjen. Zravnana cervikalna lordoza, hondroza C2-3 in C3-4, brez patoloških zožitev spinalnega kanala ali foramnov.
IZVID TORAKALNE: torakalna hrbtenica ima ohranjeno kifozo. Videti je blage dege. Deformantne spremembe hrbtenice, majhne ireguralnosti krovnih plošč z blago anterolatalno robno osteofitno apozicijo. Prisotne so le manjše spremembe signala iz subhondralne spongioze v zvezi z degeneracijo, signal iz diskusov je primerne intenzitete.
IZVID LUMBOSKARALNE : ohranjena lordoza, majhna retolisteza L5, videti je blage znake spondilartoze.
Zadeva je starostna. Kot so napisali, malo razgibavanja, Bodi pozorna na prehrano, da je čimbolj raznolika. Poleg lahko jemlješ 15mg cbd kanabinoida, dnevni vnos in 2x dnevno 5 kapljic bele omele. Tako hitro prideš v fit formo in deformazija hrbtenice se upočasni, glede na staranje. To ti priporočam in deluje.
A brez tvojega cbd-ja ne gre, a ne?
Čudno, da sploh še potrebujemo dohtarje, če pa cbd vse pozdravi.
Zdej se pa po tvojih manirah razkuri, da se bo bliskalo!
[/quote]
Ne razumeš, tako kot sem napisal, ti da terapija bolj kvalitetno življenje, Če ne veš, cbd sodeluje pri močnejših kosteh in ima možnosti, da pomaga pri obnovi kosti. Deluje proti vnetno, sprošča. Zato sem tako napisal. Bela omela deluje pa na hormonske žleze.
Oprosti, napisala si korekten komentar. Tega sem zelo vesel, da komentiraš.
https://greenbalkan.org/discussion/402/vasem-kosturu-treba-cbd-da-bude-jak#latest
Forum je zaprt za komentiranje.