Izvedela sem, da me mož me vara z znano voditeljico iz RTV
prevarana745, 15.08.2025 ob 20:24
Izvedela sem to nekaj časa nazaj. Najprej šok zaradi varanja potem tudi zaradi te ženske kdo ona je si ne bi nikoli mislila, da je tako pokvarjena. Prijateljica mi svetuje, da pošljem anonimno na razne portale, da se kurba s poročenim. Kaj mislite? Bi ji to škodovalo za kariero, mogoče bi jo odpustili? Hočem, da se cela Slovenija zgraža nad njo.
prevarana745, 15.08.2025 ob 20:44
cazimi, 15.08.2025 ob 20:37
Najboljše maščevanje je, da ga načevljaš in njej kači prepustiš takega luzerja, ti pa živiš srečno in polno življenje dalje in pozabiš, da je sploh obstajal. Verjemi.
Ne gre to tako lahko kot si ti misliš. Imava dva otroka, hišo, kredite, skupne prijatelje, veš kaj vse to za sa sabo potegne. Poleg tega je prisegel, da nima več nič z njo, da ga je zapeljala in ga non stop klicarila in se mu ponujala, midva sva pa ravno takrat imela določene probleme in ona ga je ujela v pravem momentu. Ne bo se več ponovilo. Saj ga imam na hladnem brez skrbi, bo še nekaj časa plačeval za ta svoj greh. Kaj pa ona? Se bo še naprej delala kako je oh in sploh v javnosti? Pa na FB nekaj glumi in ji folk lajka in daje srčke. Ne morem tega prenašat, da ljudje ne vejo, da je to sam fasada, v resnici je pa ena kurvešta. Sam kako naj to izvedem, da bo anonimno, kam naj pošljem informacije o njej?
??? Ubogi revček tale tvoj mož, res prava žrtev – če verjameš v pravljice. Ti očitno že, ker boš raje igrala srečno družino, dokler ne bosta imela novih problemov in bo tvoj mož spet ubogi revček podlegel čarom druge. Matr si naivna.
Kar se tiče pa maščevanja ženski, če si pametna raje pozabi, ker se ti lahko vrne, ko bo ženska povedala svojo plat zgodbe. Verjemi da bo velik krivec tvoj mož, pa mogoče boš še kaj sočnega prebrala o svojem zakonu. A res želiš da o vajinem neuspešnem zakonu razpreda cela Slovenija?
LOL ???
Si glupa kot točak jebote. Dejansko bi ji morala poslati zahvalno pismo, v katerem se ji zahvališ, da si spregledala s kom si bila poročena, ji poveš da ji ga z največjim veseljem podariš, da se bo pri njej oglasil s tistim, kar bo prinesel s seboj, ker si ti kot hurikan (odnesla hišo, avto, otroke, psa, polovico lastnine, polovico plače za preživnino otrokom, cote so pa zgorele v požaru) ter da bo od sedaj morala skrbeti zanj in ga najprej obleči (lahko po svojem okusu), nahraniti, oprati… Poveš ji, naj pozabi na romantične vikende, ker bo ob vikendih moral skrbeti za otroke. Na koncu pa naj bo pripravljena na to, da jo bo vedno primerjal s teboj in ji lagal, da je boljša. ?
Pa recimo, da te razumem, da si vsa divja, čeprav absolutno neumno dolžiš njo za tvojo nesrečo, žensko, ki te sploh ne pozna, ne pa moža, ampak ti zagotavljam, da bo vse, kar nameravaš narediti tebi sami in tvojemu zakonu v grozovito škodo. Opusti maščevanje, saj zmeraj prinese gorje, za vse vpletene. Preveč si strastno sovražna, da bi lahko naredila karkoli smiselnega.
Maščevanje je jéd, ki se jé hladna.
KrEna2025, 16.08.2025 ob 01:03
Pa recimo, da te razumem, da si vsa divja, čeprav absolutno neumno dolžiš njo za tvojo nesrečo, žensko, ki te sploh ne pozna, ne pa moža, ampak ti zagotavljam, da bo vse, kar nameravaš narediti tebi sami in tvojemu zakonu v grozovito škodo. Opusti maščevanje, saj zmeraj prinese gorje, za vse vpletene. Preveč si strastno sovražna, da bi lahko naredila karkoli smiselnega.
Maščevanje je jéd, ki se jé hladna.
Servira, ne jé.
Verjamem, da boli, škodovalo pa njima ne bo, ker večina ljudi to podpira. Poglej si primer Zuljan in Urška Klakočar Z. Vsi jima ploskajo in so na njuni strani, bolji jih k. za Anito Zuljan in njeno trpljenje. Vsi podpirajo to kar sta naredila bivši ženi. Pa ni to edini tak primer, je pa maj bolj javen trenutno. V glavnem javnost vedno ploska, ko nekdo spelje ženo ali moža nekomu. Ženo/moža, ki s tem čustveno uniči svojega zakonca pa vsi tretirajo kot svetnico/svetnika. Bor in Urška sta ljubljenčka vseh, za Anito vsem dol visi…
Nič ne boš s tem dosegla samo še hujše ti bo, ker bodo vsi na njuni strani
prevarana745, 15.08.2025 ob 20:35
Sploh zato bi morala to javnost zvedet, ker je ona novinarka in stalno nekaj moralizira in se dela eno svetnico, naj vidijo ljudje kakšna kača strupenjača je to.
Prevarana, ne sanjaj. Urško imajo vsi za svetnico odkar se je razvedelo, da je razdrla družino. Nihče je ne obsoja, vsi so na njeni strani
Seveda, za vse je kriva kriva ona, a ne? Pa kdo je v resnici varal? Tvoj mož. Odrasel človek, ki bi moral vedeti, kaj počne. Če ga boš zagovarjala in krivila drugo žensko, mu boš samo dajala zeleno luč, da bo to ponavljal.
“sva imela težave in ga je ujela v napačnem trenutku”. A je res nek ubogi kužek, ki ga ena ženska začara in kar ne ve, kaj dela?
Normalno, da to prinese posledice. Imata skupne prijatelje. Ampak kdo je naredil napako? Ti ali on? Koga bodo gledali postrani? Verjemi, če ostaneš z njim, boš to ti. V njihovih očeh boš tista, ki vse požre, copatika, ki celo varanje oprosti svojemu moškemu.
Pač spet ena in ista zgodba. Kdo je kriv za varanje? Oseba, ki je varala. Ne mi nalagat nekih zgodbic, češ, zapeljala me je bla bla bla… Samo vozi, da te ne vidim! To mi lahko reče osnovnošolski fantek, ne pa odrastel moški! Ce pa ste tako butaste, pol pa zagovarjajte svoje kurbljive može. In živite v miru dalje. Vaša izbira.
Forum je zaprt za komentiranje.