Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izvedela sem, da me mož me vara z znano voditeljico iz RTV

Izvedela sem, da me mož me vara z znano voditeljico iz RTV

Izvedela sem to nekaj časa nazaj. Najprej šok zaradi varanja potem tudi zaradi te ženske kdo ona je si ne bi nikoli mislila, da je tako pokvarjena. Prijateljica mi svetuje, da pošljem anonimno na razne portale, da se kurba s poročenim. Kaj mislite? Bi ji to škodovalo za kariero, mogoče bi jo odpustili? Hočem, da se cela Slovenija zgraža nad njo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4320, 15.08.2025 ob 19:15

Ste izvedele in veste, da vas je prevaral pred kratkim vaš partner? Ga nameravate še vi prevarat z drugim moškim, ki vas razume in je na voljo za vaše potrebe?

prevarana745, 15.08.2025 ob 20:24

Izvedela sem to nekaj časa nazaj. Najprej šok zaradi varanja potem tudi zaradi te ženske kdo ona je si ne bi nikoli mislila, da je tako pokvarjena. Prijateljica mi svetuje, da pošljem anonimno na razne portale, da se kurba s poročenim. Kaj mislite? Bi ji to škodovalo za kariero, mogoče bi jo odpustili? Hočem, da se cela Slovenija zgraža nad njo.

Si gladka v glavo? ???

Sploh zato bi morala to javnost zvedet, ker je ona novinarka in stalno nekaj moralizira in se dela eno svetnico, naj vidijo ljudje kakšna kača strupenjača je to.

Najboljše maščevanje je, da ga načevljaš in njej kači prepustiš takega luzerja, ti pa živiš srečno in polno življenje dalje in pozabiš, da je sploh obstajal. Verjemi.

Povej najprej nam, pa bomo presodili!

a z evgenijo carl te vara?to ni varanje to je cisti mazohizem hehe

cazimi, 15.08.2025 ob 20:37

Najboljše maščevanje je, da ga načevljaš in njej kači prepustiš takega luzerja, ti pa živiš srečno in polno življenje dalje in pozabiš, da je sploh obstajal. Verjemi.

Ne gre to tako lahko kot si ti misliš. Imava dva otroka, hišo, kredite, skupne prijatelje, veš kaj vse to za sa sabo potegne. Poleg tega je prisegel, da nima več nič z njo, da ga je zapeljala in ga non stop klicarila in se mu ponujala, midva sva pa ravno takrat imela določene probleme in ona ga je ujela v pravem momentu. Ne bo se več ponovilo. Saj ga imam na hladnem brez skrbi, bo še nekaj časa plačeval za ta svoj greh. Kaj pa ona? Se bo še naprej delala kako je oh in sploh v javnosti? Pa na FB nekaj glumi in ji folk lajka in daje srčke. Ne morem tega prenašat, da ljudje ne vejo, da je to sam fasada, v resnici je pa ena kurvešta. Sam kako naj to izvedem, da bo anonimno, kam naj pošljem informacije o njej?

prevarana745, 15.08.2025 ob 20:44

Ne gre to tako lahko kot si ti misliš. Imava dva otroka, hišo, kredite, skupne prijatelje, veš kaj vse to za sa sabo potegne. Poleg tega je prisegel, da nima več nič z njo, da ga je zapeljala in ga non stop klicarila in se mu ponujala, midva sva pa ravno takrat imela določene probleme in ona ga je ujela v pravem momentu. Ne bo se več ponovilo. Saj ga imam na hladnem brez skrbi, bo še nekaj časa plačeval za ta svoj greh. Kaj pa ona? Se bo še naprej delala kako je oh in sploh v javnosti? Pa na FB nekaj glumi in ji folk lajka in daje srčke. Ne morem tega prenašat, da ljudje ne vejo, da je to sam fasada, v resnici je pa ena kurvešta. Sam kako naj to izvedem, da bo anonimno, kam naj pošljem informacije o njej?

nam jih posilji, obljubim da ne bom komu povedal hehe

Za varanje sta kriva oba, če verjameš pravljicam, ki ti jih pravi mož, kako je bil žrtev …izvoli. Če nameravaš ostali z njim zaradi koristi, boš morala požreti to sranje. Pomisli, če postane stvar javna, bodo prišli do tvojega moža, tebe in otrok. Pozabi na tvoj ranjen ego, ker tukaj bodo ta kratko potegnili otroci.

– vara z znano voditeljico iz RTV IN KDO JE POTEM TA ČUDEŽ BOŽJI?

Tam na RTV tako ali tako bolj ali manj vsi to počnejo, tako, da jih tam ne bo zanimalo.

Žurnal vse napiše, kar jim kdo javi, pa mogoče še kdo.

Bodo napisali da je zelo priljubljena in seksi voditeljica. Pa bodo vsi vedeli 😀

Julij Cezar, 15.08.2025 ob 21:12

nam jih posilji, obljubim da ne bom komu povedal hehe

Kaj ti misliš, da sem neumna, da fašem tožbo?

Torej zaradi imidža se ne boš ločila. Ker “imata dva otroka, hišo, kredite, skupne prijatelje”. 

To je pogosto mišljenje pri ženskah (in moških).

Presodi, koliko se ceniš. Življenje imaš samo eno.

kdor ne vara ni Slovenc  ? Jebe se ljudem s kom te vara mož.

Z julčko cesarjevo te vara? Čurek cesarjev ni bila nikoli novinarka, le občina pedruša.

Cena, 15.08.2025 ob 21:24

Torej zaradi imidža se ne boš ločila. Ker “imata dva otroka, hišo, kredite, skupne prijatelje”. 

To je pogosto mišljenje pri ženskah (in moških).

Presodi, koliko se ceniš. Življenje imaš samo eno.

Halo? Zdaj ni stvar v tem kako bom jaz reševala svoj zakon, ampak kako razkrinkat to packo pokvarjeno, ki se v javnosti dela fino, skrivaj pa krade poročene moške. Kako ona sploh lahko javno celi Sloveniji pametuje o raznih nepravilnostih in goljufijah, če je pa sama taka? A mi lahko kdo to razloži? Če bi njeni nadrejeni izvedeli, kaj počne ali bi jo odpustili? V normalni državi bi to bilo tako, kaj pa pri nas? 

glej,ti veš kakšne probleme sta imela in če je to neka olajševalna okoliščina ,njo pa pusti pri miru …moški je tisti ,ki se zavestno spusti v varanje …zaradi razloga ali pa tudi ne…

Ja,.razumem. Najtežje je, če imate skupne prijatelje. Tak macho praviš, da je vreden se scufat zanj. Prav, če je tako..

Nič, kaj. Objavi pod kakšno njeno sliko pa ne bo več srčkov, ki te tako zelo motijo. Nimaš se kaj skrivati pod anonimno, saj nisi prav nič kriva. Naj vedo ljudje, da ti je moža želela speljati.

Mislim.. kaj si drznejo ene.

Zakaj bi nekoga odpustili, ker je varal? Služba je služba, družba je družba.

Mirko Mayer je varal svojo ženo, pa je sedaj svetovalec TV2 Media Group, ki ima v lasti Planet TV.

Torej lahko prilezeš še višje.

Dominika Švarc Pipan je dokazala, kako se lahko “ogoljufa” državo (davkoplačevalce) za 7,7 mio €. A misliš, da je ljudje ne kličejo in jo prosijo, da bi bile njene stranke?

Kupi nekaj tangic in mu jih skri v avtu, posiljaj mu sporocila iz druge telefonske, kot lepo mi je bilo s tabo, zelo si dober, se nihce me ni tako kot ti. Fak. Daj se testiraj. Pa svojo tudi opozori..  prepricaj ga da posneta selfije kjer ga lupcka . Potem ga tegaj in objavljaj slike love for. Ever.na fejsbuki in ig..: Potrudi se in ga pogrizi po vratu… 🙂 da vidi prileznica (vrjetno ji laze da sta skupaj samo zaradi otrok) Potem ga pa pusti in mu povej zakaj.

prevarana745, 15.08.2025 ob 21:23

Kaj ti misliš, da sem neumna, da fašem tožbo?

jp…mislim da si hehe…no enkrat bos morala dati ven iz sebe v katerem tolmunu je trnek mamakal hehe

Julij Cezar, 15.08.2025 ob 21:38

jp…mislim da si hehe…no enkrat bos morala dati ven iz sebe v katerem tolmunu je trnek mamakal hehe

Curek. Ti se fejst spoznaš na to, ko še v življenju nisi nobene imel.

prevarana745, 15.08.2025 ob 21:29

Halo? Zdaj ni stvar v tem kako bom jaz reševala svoj zakon, ampak kako razkrinkat to packo pokvarjeno, ki se v javnosti dela fino, skrivaj pa krade poročene moške. Kako ona sploh lahko javno celi Sloveniji pametuje o raznih nepravilnostih in goljufijah, če je pa sama taka? A mi lahko kdo to razloži? Če bi njeni nadrejeni izvedeli, kaj počne ali bi jo odpustili? V normalni državi bi to bilo tako, kaj pa pri nas? 

A ves koliko je takih zensk..sploh takih, ki so znane in potrebne pozornosti.  Ce tvoj moz ne namerava zapustiti druzine, je tej bejbi ze to poraz. Raje se ukvarjaj s seboj, ker ce bosta ostala v zakonu, bo na momente kar pasje. Sploh kar se zaupanja tice.

Vsaj napiši, če je ona samska

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close