Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice izrael, sopotnik

izrael, sopotnik

Pozdravljeni!

Pozno poleti oziroma jeseni bi sla v Izrael. Potrebujem sopotnika, zato se javite vsi fantje, ki si zelite ogledati Izrael.
Tam poznam nekaj Izraelcev, ker sem bila lani dolgo v Argentini, kjer sem bila ves cas v stiku z Izraelci, ki jih je v LA ogromno, zato se bo naslo tudi kaksno prenoscice zastonj.
Si pa zelim potovati z moskim.

lp, Eva

se kar malo čudim, da so te spustili zraven, ponavadi se družijo sami zase? no, ne bom raje špekuliral zakaj …
nisem antisemitist vendas so izraelci včasih res pravi ”pain in the ass”, vsaj na tajskem jih je kot smetja in trave

V indiji jih domačini večinoma sovražijo (bila sem kar presenečena nad odzivom), čeprav sem sama imela dobre izkušnje z njimi..

Jaz grem septembra v izrael, čeprav sem ženjšče.. 😉

Cao!

A gres res septembra … Ja, pol bi sla s tabo?
Se dobiva v bliznji prihodnosti na kaksni pijaci?

bye bye

evicka, sicer jaz ne iščem sopotnika za celoten čas potovanja, lahko pa narediva kako turo skupaj, če si za..

Še boljše!
Sama tudi razmišljam, da bi imela sopotnika samo tisti čas, ko bi potovala okoli, potem pa ne …
Ja, kdaj imaš kaj časa za drink?

bye bye

Ne razumem najbolj.. Rada bi sopotnika, ko bi potovala okoli, potem pa ne? Kaj pa smatraš kot “potem”? Se boš potem nastanila in ne premikala?

Se mogoče giblješ kaj po Mariboru? (Samo Ljubljane mi ne predlagaj.., hehe)

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close