Izrael – kolaps zdravstvenega sistema
Bomo res začeli verjeti, da cepljenje daje pospešek okužbam in vedno nova cepljenja slabijo imunski sistem?
Meni ni nič več jasno.
Ojoj992, 01.01.2022 ob 21:30
Bomo res začeli verjeti, da cepljenje daje pospešek okužbam in vedno nova cepljenja slabijo imunski sistem?
Meni ni nič več jasno.
Seveda ti ni jasno, ker si navaden drek in trolaš neke lažnive informacije z linkom na anticepilsko stran.
Odjebi.
Resnica je takšna, da pričakujejo do 20 tisoč primerov na dan čez 14 dni, v treh tednih bo 2 milijona aktivnih okuženih, vendar glede na potek bolezni zaradi šibkejšega virusa in cepljenja ne pričakujejo povečanega števila smrti in hospitalizacij, kar se že kaže.
spet lažeš, 01.01.2022 ob 22:13
Seveda ti ni jasno, ker si navaden drek in trolaš neke lažnive informacije z linkom na anticepilsko stran.
Odjebi.
Resnica je takšna, da pričakujejo do 20 tisoč primerov na dan čez 14 dni, v treh tednih bo 2 milijona aktivnih okuženih, vendar glede na potek bolezni zaradi šibkejšega virusa in cepljenja ne pričakujejo povečanega števila smrti in hospitalizacij, kar se že kaže.
No, no kolegica, tukaj pa vi zavajate. Virus je šibkejši zgolj od Delte, ne pa od ostalih sevov! Pa še to zgolj pri tistih, ki so cepljeni ali pa preboleli.
Darwin neprijavljen, 01.01.2022 ob 22:08
Omikron se širi 70x hitreje kakor Delta, tudi zaradi tega, ker ne gre naprej v pljuča in se množi že v bronhijih. Novi sev je šibkejši od Delte, ne pa tudi od Alfe. Zaskrbljenost je tako upravičena. Najslabša napoved je za necepljene.
Jaz se grem kmalu cepit. Sem sprevidel, da sem bil v zmoti.
Necepljeni se manj pogosto okužijo. Oziroma jih je zelo malo med okuženimi.
V Angliji malo čez 8% med vsem okuženimi.
darwindarko, 01.01.2022 ob 22:17
Prijavi se pa boš bolj viden mrhovinar
Za MRHOVINARJA @Darwin neprijavljen
Forum je zaprt za komentiranje.