Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izposoja tehtnice

Izposoja tehtnice

Hojla!

Ali katera ve, kje v LJ si lahko izposodiš tehtnico za vaganje dojenčka. Na enem forumu sem enkrat prebrala, da jo izposojajo za 150 sit dnevno, zdej pa ne najdem katera firma je to.

Če katera ve, se lepo priporočam za naziv firme. LP.

Predlagam ti, da na navadni tehtnici, ki jo imas, se najbolje je ce je digitalna, stehtas najprej gola sebe in nato skupaj se svoje dete in nato to odstejes in teza je tu.Enostavno in hitro!

Že že, ampak jst hočem vidt koliko mulček poje pri meni – da vidim a je lačn al samo sitn. Zato pa rabim precej natančno tehtnico.

Povprašaj v podjetju oz. trgovini Hospitalia.

čao

Benči za 150 sit/na dan (prej 100) si lahko sposodiš na servisu apollonia na zaloški zraven jurmana. Vendar oni nikjer ne oglašujejo izposoje, je samo njihova dobra volja za tiste, ki imajo res težave z dojenjem. Na voljo imajo dve tehtnici seca na 10g natančno. Tukaj imaš link

Hospitalio ti pa odsvetujem, so pravi oderuhi cca 12-13.000 SIT na mesec. Za ta denar smo mi kupili novo tefalovo za dojenčke, ko je bila akcija prav tako 10 g natančno.

Ti si pa res genijalna, da ti uspe natehtati razliko pred dojenjem in po dojenju na osebni tehtnici…digitalna osebna tehtnica ti kaže korake po 300g, dojenček pa popije od 20 do 250 g…..

Če te pa zanima teža dojenčka, pa sploh ni potrebno, da si ti tehtaš gola :))) Pomembno je, da se dojenček tehta gol. Tudi točnost tehtnice je še zmeraj manjša kot se recimo dojenček zredi v pol mesca. Torej spet en veš tistega kar te zanima. Za to pa obstajajo tehtnice za dojenčke s primerno točnostjo.

Hvala Špelin@ in Teja1.Hospitalio sm najdla na netu, samo nisem vedela, da jo to tako drago. Za Apollonio pa nisem vedela, sm pa prebrala nekje, da se jo da izposodit za to ceno – 150 SIT.

Bom poklicala pa se malo pozanimala. Hvala še enkrat.

Pozdravljena…

Tehtnico si lahko izposodiš v TEŽMER-u v stari Ljubljani – tam na Prulah… Mislim, da nič ne računajo…..Za par mesecev.. Pustiš podatke in je….No mi smo jim, potem ko smo vrnili dali malo sladkega zraven…..
Je pa bolj taka stara poštna vaga…..

LP, Borovnica

O, pišuka, potem je pa tole res oderuško… Pri Hospitaliji, mislim 🙁

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

No sm že poklicala v Apollonio in se zmenila da jo gremo v pondeljek iskat. Da se mami pol nau skoz sekirala al dete dost poje al ne. Če bi mu dal, bi on jedu dobesedno skoz – na 1h. Na hrano pozab edino v avtu ali v vozičku.

In če bomo pol videli da pri men dost poje, se ne bom več sekirala če bo jokal. Ga bomo probal drugač zamotit.

Hval vsem pa LP.

Izposodite si jo lahko pri smejko.si na Vrhniki. Imajo na 5 gramov natančne.

Odgovor na objavo uporabnika
spelaspela299, 25.01.2022 ob 11:10

Izposodite si jo lahko pri smejko.si na Vrhniki. Imajo na 5 gramov natančne.

em, otrok, ki bi ga vagali s tehtnico iz prvega posta bo počasi končal osnovno šolo. mislim, da se rabi več vagat, ma dovolj kil

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close