Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izposoja denarja iscem

Izposoja denarja iscem

Iscem nekoga,ki bi posodil 1000 eur DANES.

sem resen,redno zaposlen.zal je situacija tako nanesla.

ce lahko pomagas,pusti kontakt.

v garancijo dam predmet v isti vrednosti oziroma vecji,ali po dogovoru.

vrnem v medsebojno dogovorjenem roku.

lp

Ojoj, nobeden,ki posluje z denarjem ti nebo ovrednotil primer,jaz sem zadel v službi videorecorder in cena je bila prodaje 100 funtov in v zastavljenici so mi ponudili 3. Ker pa me je zanimalo samo firbec in ga nisem rabil sem ga prodal sodelavcu za 20 funtov. Tako da rajši prodaj nevem kaj imaš v lasti na hitro za manjši denar in če si redno zaposlen dobiš ta denar na banki ,nikakor pa privat. Zame je 1000 eurov vredno 156000 funtov. Tako da pejt na banko in ne privat.

Kaj pa naj delam s tvojim rabljenim predmetom, če še vem ne, kaj mi boš prodal?

danes pa žal ne morem ?

A to v sanjah sporočajo, da nekdo tik pred zdajci potrebuje neko vsoto, ki ni evro ali dva? Če zastavljaš nekaj, pa pojdi do privat posojilnih in to nekaj zastavi, če je to nekaj uporabno vsaj toliko vredno.

mene so učili, da glavnika, žene in denarja se ne posoja ???

Ti pa vsak teden potrebuješ denar. Še vedno nisi povedal, v kakšnem roku bi vrnil denar.

Odgovor na objavo uporabnika
modrasnezinka, 29.11.2023 ob 06:03

Iscem nekoga,ki bi posodil 1000 eur DANES.

sem resen,redno zaposlen.zal je situacija tako nanesla.

ce lahko pomagas,pusti kontakt.

v garancijo dam predmet v isti vrednosti oziroma vecji,ali po dogovoru.

vrnem v medsebojno dogovorjenem roku.

lp

1.000 € ti bo posodila banka, če imaš minimalno plačo. Posodi ti lahko tudi 2.000 €. Če pa že imaš dolgove, ti pa ne bo posodila (si mislim). Ampak tako tudi meni ne bi mogel vrnit, če bi ti posodila. Torej? Scam.

Zadnje dneve je tukaj gor veliko objav glede izposoje denarja,

Glede ponujenega zastavljenega predmeta – vrednost tega mora biti vsaj 2 do 3x vrednost posojila, da je zastava smiselna.

Jaz ti posodim. Zastavljen predmet mora imeti vsaj 2500e trzne vrednosti (odvisno kdaj se zavezes, da bo denar vrnjen?). Obresti pri meni so 10% mesecno. Stroske notarja nosis sam.

Pusti kontakt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close