Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek izpit za čoln

izpit za čoln

Zanima me ali je res tako težko narediti izpit za čoln.
Ali je kdo imel težave s kapitani?

Pozdrav

Ni težko, mal se morš pa vseen naučit.

Ni težko, najtežje pri vsem so lučke, to so oznake, ki jih morajo imeti ladje prižgane, ponoči, podnevi, pa spredaj pa zadaj,zgoraj spodaj, milion kombinacij, ampak gre. Ni prehuda

Za punce je verjetno najtežje motoroznanstvo:) Pa tudi to smo naredili. Naučiti se je pa res treba vse, ker ne gledajo skozi prste. Ko sem ga delala, sem srečala precej takih, ki so prišli drugič.

Pomaga če greš prej na tečaj.

Ja ste pa optimisti, če mislite, da boste to pa kar brez tečaja naredili, pa pomožnosti s prve ali druge.

No, jaz sem ga. Brez tečaja v prvo.

Sem hodila na tečaj in ga naredila. Kapitani so kar prijazni, znati je treba znajti se na zemljevidu (določiti koordinate), kar zahteva nekaj natančnosti, pa one lučke moraš znat … To se vse da naučit iz skripte, ampak vozle pa se ne bi mogla naučiti drugače, kot da mi je nekdo pokazal.

Jaz sem ga kupil za 52000 sit v gostilni Gasilc pri Litiji.Je originalen,z vsemi vpisnimi podatki v registru.Drugače stane tečaj in izpit okoli 30000,če pa se ti ne da s tem zajbavat ga raje kupi.

In se razturil ob prvi priliki. Samo upam, da boš pri tem nastradal samo ti in ne kdo drug.

Tudi jaz sem ga predlani tam dobil,nikoli se nisem razturil,imam gliser že 12 let.

A prej si pa 11 let brez izpita vozil? Svašta. A se sploh zavedaš, da sta to dva prekrška, nakup pa še kaznivo dejanje?!

Prosim lepo. Tud ženska lahko nardi izpit. Ga mam že 4 leta, naredila sem ga brez tečaja. Plačala sm sam “administrativne” stroške tm v Kopru (okol 5.000,00) in to je to.

Res je, da morš kukr tok znat. Obdstaja ena knjigica, kjer je vse napisan – po poglavjih. Izpit je sestavlen iz petih delov, najtežje pa je mogoče res motoroznanstvo, sam se tud to da naučit.
lp lejla

http://www.preberite.si/izpit-za-coln/

Morda koga navduši.

Share+like

Hvala

Jaz itak vem, da si ga želim in zakaj je uporaben. Do zdaj se švercam z malo gumico, ko pa bo kaj več dinarčkov bo pa treba tudi izpit narediti. Ali kupiti 🙂

Tečaj + skripta + karte + izpit = s popustom 140 €

http://www.navtikon.si

Jaz sem pred leti plačala 200 €. Izpit ni lahek.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ni problem v ceni izpita ampak v ceni čolna 🙂

Ni problem v ceni izpita ampak v ceni čolna :)[/quote]

Eemm… jaz bom pa rekla da ni problem v ceni izpita in v ceni čolna ampak v ceni motorja :))))
Jaz bi šla na veter, samo kaj, ko takrat, ko ga rabim, ni niti sapice :((((

Ni problem v ceni izpita ampak v ceni čolna :)[/quote]

Eemm… jaz bom pa rekla da ni problem v ceni izpita in v ceni čolna ampak v ceni motorja :))))
Jaz bi šla na veter, samo kaj, ko takrat, ko ga rabim, ni niti sapice :(((([/quote]
Jaz pod čoln podrazumevam čoln in motor 🙂
Ker za na vesla itak ne rabiš izpita 🙂
Na veter je zakon, sam taprav skiper mora bit 🙂

Jaz bi šla na veter, samo kaj, ko takrat, ko ga rabim, ni niti sapice :(((([/quote]
Na veter je zakon, sam taprav skiper mora bit :)[/quote]

Ma ja, vesla so samo za romantičenje…:)))

Hotela sem reči, da barka kot lupina ni draga reč. Hudič je v tistem detajlu spodaj/znotraj.
Če hočeš, da je gre kot hudič…. :))

Na veter je zakon, sam taprav skiper mora bit :)[/quote]

Ma ja, vesla so samo za romantičenje…:)))

Hotela sem reči, da barka kot lupina ni draga reč. Hudič je v tistem detajlu spodaj/znotraj.
Če hočeš, da je gre kot hudič…. :))[/quote]
aha veter v laseh in sol na obrazu, 🙂
Privesla se pa v kakšen skrit zalivček, kot predigra recimo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close