Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek izpiranje

izpiranje

Punce,beli tok pa mora vsak dober mož ali ljubimec polizat.Dober tek

Se pridruzim Izi in MAndy, kaj vec ni za dodat. Sigurno se prej kaj dobi ce jo izpiras, saj tut vodi ni glih cista, a ne?

Hm, sej so ene punce čist prou povedale, sam če že katera hoče vodo not – vodo ven, pa ne more cugnt, ….stari ljudje so pogruntal šlauf, simpl es det!

nobody, Phoenix, AZ

kaj točno pa lahko staknem če bom nadaljevala z izpiranjem? Kajti nehat je zelo težko. Če sem prav razumela, razen kakšnih vnetij ali gljivic, nič hujšga?

WTF?

Težko je nehat? A si zasvojena z izpiranjem vagine? :)))
Nič hujšega kot vnetje ali gljivice??? Ma ja nč hujšega verjetno. Razen mogoče, da bi nekoč ugotovila da ne boš nikoli mogla zanosit ker so ti vnetja in/ali gljivice poškodovale rodila. Drugače pa nič hujšega.
In BTW vnetja so milo rečeno neprijetna plus še vse kej druzga. Res ne vem kako lahko rečeš aja no sej vnetja pa gljivice bom pa že potrpela sej ni tko hudo. A si mazohistka?

Še nikoli do sedaj nisem slišala od nobene ženske, da si izpira nožnico. V čem je sploh bistvo tega izpiranja? Oprosti, meni se zdi to mal butasto! Pa brez zamere!

Sem malo prebrskala po netu :
Ugotovili so, da je izpiranje nožnice močno povezano s povečanim tveganjem za vnetne bolezni v mali medenici, bakterijske vaginoze in ektopične nosečnosti. Prvo dvoje je še posebej pogosto pri doraščajočih in mladih ženskah. Z izpiranjem pride do patoloških sprememb vaginalne flore.

Za tiste, ki ne veste in ugibate kako se izpira! Tako, da si curek od tuša postaviš pod lulko in potem voda pod pritiskom teče notr! Mislim, da jo tako ni treba posrkati! :-)))

izpiranje pa res ni zdravo, ker uniči PH!

Ej, ne vem, tole stran sem zdajle po naključju odkrila – in prvo, kar preberem, je tale thread!

Kul!!! Najbolj smešna debata doslej!!! Hudo sem se nasmejala!!!
ROFL!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Sploh, ko sem prišla do tistega “težko je nehat”! Res, WTH??? ;-)))))))))))))))))))))))

Ne morem se nehat smejat!!!:-))))))))))))))
Hudooo!

Zanimivo:)))

Mola ali ti že kaj žabe reglajo v nožnici?Vino ,vino ali pa pivo rajši uporabi baba glupa.

Kurec12cm———– zakaj moraš vedno “zabit” človeka z odgovorom? dej malo bolj nežno…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close