Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style izpadanje las

izpadanje las

Spoštovani, že leto dni mi prekomerno izpadajo lasje, rahlo so se tudi razredčili.
Sedaj pa mi pri pranju las (perem jih trikrat tedensko), izpade tudi čez 200 las.Ali je to normalno? Stara sem 45 let, uživam vitamine, vsi izvidi so bp.
Vesna

Bolj jih boste šteli, več jih boste našteli. Vzrokov za izpadanje je lahko več. Najpogostejši pa je dejansko stres. Poglejte vase in probajte ugotoviti kaj se dogaja. Mogoče življenjske spremembe!:-)
Ne se obremenjevati, če so izvidi bp. Preventivno začnite s kuro tablet na bazi kvasa, hmelja… Ne nazadnje vsebujejo vitamine, ki pripomoreju pri težavah s stresom. Včasih je lahko strah pred boleznijo večji od same bolezni!!Brez panike! Bodite pozorni še naprej, ampak nehajte jih šteti! Kajti nekaterim jih odpade 100 na dan, nekaterim malo več Lasje se nonstop obnavljajo. Če niso večje luknje po lasišču,je v redu.
lp alenka

Zelo pogost vzrok za izpadanje las, je živčnost in pomankanja vitmaina -c če se nemotim. Lahko ti pa edino svetujem da se ne sekiraj za usako stvar in izogibaj se preperu.

Zelo pogost vzrok za izpadanje las je tudi živčnost in stresi. Tako da vam predlagam da se izogibate prepirom in skrbi, možnim stresom . Seveda pa so lahko tudi drugi vzroki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close