Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style IZPADANJE LAS

IZPADANJE LAS

Dobro jutro!

Pomagajte še meni, če drugega ne vsaj pomirite me. Stara sem 30 let, rodila sem pred 5 leti, pred tremi meseci doživela velik stres…bolj šok…potem pa v tem obdobju izgubila 22 kg. In posledica..pred skoraj dvema mesecema izpadati lasje, povrhu glave…sedaj se mi vidi že lobanja skozi. Naredila vse preiskave..kri, ščitnica, hormoni, dermatolog…zobovje slikala..in vse je ok…
sedaj jem b-kompleks, pa naravne vitamine za lase od Natural Wealth, pa foltene šampon in ampule uporabljam. Sicer lasje še malo izpadajo, ne zdi pa se mi da je pretirano.

In sedaj se jaz trapa sekiram zaradi las…prej bujno lasišče se mi je sedaj spremenilo v revščino. A še bo kdaj poraslo to kar je izpadlo in v kakem času sploh lahko pričakujem izboljšanje?

skoraj postajam živčna razvalina zaradi tega.

Pri takšni izgubi kilogramov in stresu je to žal normalno. Še zlasti, če so vse preiskave OK. Rezultati jemanja B kompleksa in ostalih stvari pa se bodo poznali šele po nekaj mesecih. Lasje se vedno obnavljajo, tudi vam se bodo, samo čim manj obremenjevati sebe in druge s tem problemom, ker če ne problem povečujete, pa ga mogoče sploh ni.
lp alenka

Zdravo!

Moj problem je ta, da so mi po porodu močno izpadali lasje. Imela sem krasne lepe ravne dolge lase. Ker so mi šest mesecev po porodu izpadali tako močno da sem imela ob straneh kar plešo sem jih skrajšala za 20 cm. Sedaj sem čisto obupana in razočarana nad to novo pričesko. Ne morem se je navaditi. V 5 mesecih so mi zrastli komaj za 2 cm. To je grozno. Kaj naj naredim da mi bodo lasje hitreje rastli ? Hvala za odgovor

TT

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close