Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izpadanje las – pomoč

Izpadanje las – pomoč

Od kar sem imela ta drugič korono mi lasje v obupnih količinah izpadajo. Prej sem imela lepe, zdrave, goste in precej dolge, sedaj so pa tako redki in toliko izpadajo, da se skorajda že ne upam več česati, ker mi toliko las ostane v krtači. Se da glede tega sploh kaj narediti? Skrbi me, da če še dolgo ne bom nič naredila, bodo še redkejši kot so že.

Si se cepila?

Kopriva, poparek naredi, ko se ohladi v zadnjo vodo

Meni so tudi kar v šopih izpadali, sicer ne zaradi covida, ampak je bilo res grozno gledat koliko las ostane na krtači (ali pa v banji po tuširanju). Pri meni se je stanje precej umirilo šele, ko sem začela uporabljati blag šampon od Baleje, ki je kao brez vseh nevarnih dodatkov in začela sem jemati Procollagen. Ni čudež, ki bi pomagal čez noč, ampak se po nekaj časa res opazi razliko.

Meni se v letu in pol ni povrnil vonj. Tu je nekdo svetoval s podobnimi težavami B12 iz lekarne. Po mesecu jemanja se mi je vonj izboljšal, in popolnoma obnovil. Preberi si več o tem vitaminu, ki ima veliko funkcij.

Kako jemljete B12, saj se ne absorbira pri vseh enako. Ali so to tablete, napitki, …?

ŠAČMA odgovori – ali si se cepila, ker cepivo lahko deluje podobno kot kemoterapija,

Brazilski oreščki. Poješ 3 na dan ( več se ne priporoča). Pri meni je bila razlika že po 14 dneh.

A si slučajno na dieti? Ali uporabljaš trgovinski šampon?

Kako pa kaj leta in mena to spada zraven.

Se strinjam z uporabnico, ki je napisala Procollagen. Meni je za lase pomagal bolj kot vsi ostali dodatki.

Odgovor na objavo uporabnika
čebelca373, 07.09.2025 ob 22:03

Se strinjam z uporabnico, ki je napisala Procollagen. Meni je za lase pomagal bolj kot vsi ostali dodatki.

A pomaga tudi če imaš samo zelo krhke lase? Meni ne izpadajo toliko … se mi pa lomijo in so zelo suhi.

Odgovor na objavo uporabnika
tralala856, 13.09.2025 ob 12:11

A pomaga tudi če imaš samo zelo krhke lase? Meni ne izpadajo toliko … se mi pa lomijo in so zelo suhi.

Ja, deluje na splošno za zdravje las (in kože ter nohtov), tako da tudi za krhke/suhe lase pomaga.

Jst sem ga začela jemati prav zato, ker sem imela tok suhe/razcepljene lase in mi je ful pomagal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close