Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek izostanek

izostanek

Mene pa zanima kako dolgo je kateri izostala menstruacija, pa da ni bila noseča.Se je že kateri zgodl, da za več kot teden,mesec…?

LP

M lahko izostane tudi za več mesecev, vzroki so pa različni. ginekologi pravijo, da jih je treba po 3 mesecih obiskati, prej pa ni razloga za paniko.

Meni je ravno tazadnja menstruacija zaostala, tako da sem jo dobila na 42 dni. Čeprav ni bilo razloga sem bila kar zelo živčna in ko sem se odločila, da grem po tester za nosečnost sem jo dobila. Kaj je temu vzrok pa nimam pojma. Ja, če imaš neredno menstruacijo (kot jaz) ni take panike, če pa imaš ful redno, čisto točno (kot jo nekatere imajo) pa je vsak zaostanek sumljiv. Lp

JAz sem imela zaostanek že cel mesec. Ponavadi se mi vse nekaj pomeša, če sem precej obremenjena fizično ali pa psihično.
Drugače pa hujšanje tudi vpliva na izostanek.

Mesec in pol.

To je ful odvisno od stresa…če maš ful velik sprememb…Pa če na hitr shujšaš (ampak res ful)….

Odvisno koliko si stara.Pojdi k gin. verjetno imaš kakšno hormonsko neravnovesje ali pa si pred kratkim bila pod močnim stresom,dieti..

14 dni,vzrok pri meni je zmeraj stres

A je možno,da zaradi vnetja izostane?

Moja je pa točna. Ko mi je zamujala 1 teden sem točno vedela kaj je – zanosila sem. Pri meni niti stres niti hujšanje ni nikol vplivalo na izostanek menstruacije. V bistvu je pri meni že 3-dnevni izostanek preplah za neželeno nosečnost.

LP

če so vneti jajčniki, menda ne pride do ovulacije, torej tudi ne do menstruacije.

najbolj pravi naslov za tovrstna vprašanja je forum ginekologija in porodništvo. tam boš najbolje (od ginekologa) izvedel vse, kar te zanima.

najdlje mi je zamujala dva meseca pa pol (drugač imam redno). pa je blo potem vse ok. preveč stresa, pa slaba prehrana… verjetno…

hm jst mam že 2 leti redno in če bi mi zamujala že 3 dni bi vedla kaj je…seveda pa nanjo vpliva predvsem stres…zato verjetno ni hudega:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close