Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Izola – parkiranje

Izola – parkiranje

Jutri sem nameravala s hčerko na izlet v Izolo. Rada bi parkirala blizu centra, za cel dan, torej bi bilo fino, da cena ne bi bila ravno visoka. Imate kakšne predloge?
Hvala in lep pozdrav,
Lucija

Še napiš, da si iz Lj, pa si ga najeb…boš slišala vse drug, sam tist kar te zanima ne.

Prosim? Tega pa nisem razumela…

Hotla ti je povedat da nikar ne sprašuj tega tukaj gor ker te bodo zdej napadle nekulturne primorke ki sovražijo turiste in še posebaj Ljubljančane

Drugače pa…mi smo bli včeraj dol in je blo folka ogromno,za parkirat ni blo nikjer,toplote pa prov nobene…je blo pri nas veliko toplejše tako da jaz pred 1 majem ne grem več na obalo.

Trenutno je v notranjosti SLO lepše vreme in topleje kot na obali.Tako da so vsi, ki so se odločili preživet podaljšan vikend na obali krepko brcnili v temo.
Sicer pa parkiraš nasproti pokopališča: pri semaforju pri kampu desno.

ja se strinjam…res ni nobene toplote , žal smo mi tudi brcnili v temo.

Jap, sem gledala vreme na tv, na obali najhladneje. Ok, potem pa prosim za ideje za izlet na drugo stran SLO, kakšno uro vožnje Hči je 2 leti, šele pred kratkim shodila, torej nisva neki veliki pohodnici. Hvala in LP,
Lucija

Kaj pa če gresta v kakšne toplice? Recimo Dobrna (ne vem s kje sta), malo na sprehod (dalje od hotela je lepo, brez avtomobilov, malo gugalnic), pa potem v Vito na kopanje, na kosilo in domov.

No, bom še jaz napisala. Danes smo mi imeli res najmanj celzijevih stopinj, a vreme je bilo čez dan krasno. Sončno, z malo meglice in do 16h kar toplo, da skoraj nisem potrebovala bunde.

Če pa te zanima (za drugič), lahko v Izoli parkiraš na parkirišču pri ladjedelnici. (parkirišče je brezplačno), se sprehodiš do doma Dva topola, nadaljuješ do plaže pri svetilniku, čez center greš do marine in Simonovega zaliva, po plaži do Belvederja… pa imaš super izletek.

Midve sva iz Lj. Hvala za predlog za Dobrno, ampak sva bili tam 14 dni nazaj… Tako da tuhtam dalje.
Lucija

Zapelji se v Izolo, pred bloke. Placa koker hočeš.

Kao da tam stanuješ, imaš apartma ali si prišla na obisk.

Potem pa veselo proti morju – največ 10 min pa res ni taka štala!

Samo ne se duvat po plažah, tik ob morju, .pred restavracijami, jaht clubom…

Na glavnem pomolu je vedno plac.

Lahko pa se pripeljeta do Lipice. Danes brezplačni ogledi, imaš otroško igrišče, malo se še sprehodita po okolici. Včeraj je bilo na krasu čudovito vreme

Ženska gre na morje – ti pa Lipica.

OK lahko se zapelje tudi v Radence…..par sto km gor ali pa dol.

Glede na to, da so ji rekli, da je pri morju hladneje kot v notranjosti in da je avtorica napisala da tuhta možnosti, se mi zdi Lipica lepa ideja.

Jap, Lipica je super ideja. Hvala. Za drugič, si bom zapisala. Ko pride tak dan kot danes, bi rada šla na izlet s hčerko, vendar takrat nimam ideje, in potem greva po 500ič na Rožnik, v Tivoli, Mostec, PST in/ ali Golovec. Tako da sta Izola in Lipica od danes na seznamu za kakšno drugo priliko. Še zbiram ideje.
Danes sva se potem odpravili na Rakitno, sicer samo pol ure od LJ. Hodili in kolesarili dve uri po neki krožni poti. Veliko ljudi ob jezeru, po sprehajalnih poteh le malo. Super je bilo.
Lucija

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close